Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris mne krv ani nebravali, vzdy sa pichlo pri cca 20mm 🙂
@ersp aj u mňa tak, že nie podľa krvi, ale podľa veľkosti folikulu, keď mal 19-20 mm, tak som si pichala.
@dracik07 super diki.
@bambulka711 ty si nakoniec objednala tie testy z ali?
@bambulka711
@ersp som sa aj pýtala či ešte budem mať sono či ešte narastie alebo povedala že nie pozrú krv a povedia podľa toho kedy pichat
@andyka105 nie, objednala som zatiaľ iba pár balení tu a plus inozitol. Ale rozmýšľam nad nimi....
@kristinkaris zaujimave 😀 ale asi kazdy lekar inak riesi 🙂
@ersp veru ale tak brala som aj norethisteron tak asi preto ta krv :D
@kristinkaris a akú hodnotu sledujú vtedy?
@bambulka711 povedala mi že estradiol fsh a lh
@kristinkaris zaujímavé. No veď, oni vedia, čo robia. Ja verím len sonu 😂
@bambulka711 inak čítam v prívalovom letáku gonasi tiež píšu že kontrola hormónov
@kristinkaris áno, ak ti to robí nejaké problémy, tak kontrolujú. Mne pekne praskne folík, takže som ok. No uvidíme, dnes pravdepodobne 1DC, keďže už kŕče mám, takže od 3DC Letrozol a potom gonasi...
@andyka105 tak, hlásim aj ja 1DC 🥹
@bambulka711 no skvele, aspon konecne skoncila ta nevedomost. Tak sme v tom spolu
@bambulka711 to ma mrzí :/ ale tak snáď tento cyklus už bude víťazný
@andyka105 ja už mám aj nácvik zvracania. Vidím, že tento cyklus bude mať grády 😂
@kristinkaris tak, ja som čakala už od soboty. Aspoň sa mi to bude dobre počítať. Pondelok 1.7.2024, 1DC 😂
@bambulka711 to grcas pri MS? Heeeeej ja som si tiez rano vravela ze sa to bude dobre pocitat 😂😂😂
@andyka105 nie, ja práve väčšinou ani neviem, že ju mám. Ale teraz cítim ako keby horúčku a letela som. Tak snáď na mňa nič nelezie 🙈
@bambulka711 no mozno nejaka viroza 🤷♀️
@andyka105 no snáď je to len z tepla, včera som skoro zomrela 😂
@bambulka711 nebude to tehu aj s ms zdarma? 😀
@ersp haha, no test bol ráno snehobiely a valí zo mňa dobre, takže aj keby, tak by odišlo ..
@bambulka711 tak potom nic..no mna caka koncom tyzdna asi podobne osud, ale nebudem sa nahlit s testom nech si dovolenku nekazim
@ersp jasné, stane sa, čo sa má stať aj bez testu... Ja sa snažím dovolať do CAR, ale asi majú dovolenku alebo čo 🙈
@bambulka711 ako mne je dnes celkom divne na grcanie ale myslim ze akor asi zmena prostredia bo 9dpo a nejake priznaky mi pride mega skoro...ale recepcia v car by nemala mat volno, tak asi len skusat
@ersp ja som volala koordinátorke svojej. Ale už som poslala email. Ak sa neozvú do zajtra, tak budem volať na recepciu.
@bambulka711 jaaj my koorsinatoeku nemame pridelenu, zatial len dr a objednavanie cez recepciu
@ersp no aj mám doktorku zakaždým inú 🙈 ale už sa mi ozvali, 11.7. o 8:45 ideme.

@ersp som zvedava ešte ako dopadnú výsledky z krvi