icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
2. júl 2024

@bambulka711 to ano ja som tiez ako dochodca ked si to rano davkujem 😀😀😀

kristinkaris
2. júl 2024

Baby ja vás obdivujem ako si môžte samé pichnúť to gonasi :D ako ja som zdravotná sestra takže pichanie mi problém nerobí ale akonáhle mám sebe dobrovoľne ublížiť tak som jak pototo😂😂😂 ale hlásim úspešne pichnutie 😁

bambulka711
2. júl 2024

@kristinkaris ja som sa tiež prvýkrát bála, ale je to len taká včelička, nie veľká ihla, takže pohoda. Úprimne, keď si budem pichať každý deň fraxik, asi to bude horšie 🙈

ersp
2. júl 2024

@kristinkaris noo mne sa lepsie ovitrelle pichalo ako gonasi, ja som mala stres z toho ze som to musela ja riedit..mne sa klepali ruky ako sialene 😀

kristinkaris
2. júl 2024

@bambulka711
@ersp ale mám taký lifehack normálne pred aplikáciou potrieť brucho ľadom a potom to človek necíti :D a ono to funguje :D teda aspoň mne zabralo :D no ten fraxik to bude ešte sranda a tie modriny po ňom

bambulka711
2. júl 2024

@kristinkaris v pohode, tie moje faldy to asi nejak stlmili, alebo čo. Alebo adrenalín 😂😂😂

kristinkaris
2. júl 2024

@bambulka711 😂 no ako úplne hrôza :D ale som si povedala že keď chcem rodiť musím to dať 😁

bambulka711
2. júl 2024

@kristinkaris prezradím ti jedno tajomstvo... Vtedy nebudeš mať na výber už 😂😂😂 som ti pomohla, že?

kristinkaris
2. júl 2024

@bambulka711 😂😂to teda ale ja sa hrozne bojím bolesti to je až neskutočne 😂😅 nuž dali to viaceré dám aj ja snáď 😂

bessdonna
3. júl 2024

ahoj baby.prosim o pomoc.ff pise 3dpo.na zaklade coho to pise?podla mna bola vcera.lebo sa berie 6poslednych teplot a musi byt vyssi od najvyssieho o dva stupne,nie?meriam druhy cyklus len.a ci vobec vcera bola ovubtreba pockat,ci ostane 3dni hore.co si myslite?hlien som pozorovala ale v ten den na kedy pise ovu.

bambulka711
3. júl 2024

@bessdonna to nie je pravidlo, že musíš mať taký ostrý skok. Teoreticky sa to tak hovorí a býva to tak, ale dosť veľa žien má pozvoľný nástup teploty. Skús si budúci mesiac robiť aj ovulačné testy, či nepovedia viac 🙂

bessdonna
3. júl 2024

@bambulka711 takze podla teba vyhodnotilo spravne na 8dpo?v ten den som mala tahavy hlien,ale iba jediny den.kupim si testy urcite.ja sa stresujem,ze mozno ani ovu nemam,tazke to je so mnou teraz.

bambulka711
3. júl 2024

@bessdonna takto, ovuláciu máš. Či ju vyznačilo správne si istá bez ďalšieho údaju nie som... Ďalšia vec je, že aj keď ovulácia prebehne, folikul nemusí obsahovať vajíčko alebo nemusí byť kvalitné. V každom prípade prebieha, tak sa nestresuj, lebo to nepomôže 🙂 ak si chceš byť istá, treba chodiť na folikulometriu. Ja som si tak odsledovala, že u mňa fungujú ovulačné testy a nemusím merať teplotu.

bessdonna
3. júl 2024

@bambulka711 predstav si,pri predoslom otehotneni(mala ma1,5r) boli vsetky testy negativne,akurat na cca 10-11dc trochu silnejsie.ja som nikdy nezachytila vrchol lh.na kvalitu vajicok asi nic neexistuje,vsak?inofolic asi len na nastartovanie ovulacie?

ersp
3. júl 2024

@kristinkaris keby ste mna videli ako s lahkostou som kracala na porod, predstava ako vo filme, kontrakcie pojdem na salu 3x zatlacim a dieta von 😀 no prd realita ina 😀

bambulka711
3. júl 2024

@bessdonna môže byť, už som čítala, že niektoré dievčatá nevedia vystihnúť vrchol ovulačnými testami. Ja patrím k tým šťastným, že ho mám pozitívny dlhšie, tak je to jednoduchšie pre mňa. No inositol je vraj dobrý. Dievčatá si aj gynex chvália niektoré. Ale všetko je otázne. Treba vyskúšať 🙂

bambulka711
3. júl 2024

@ersp my, čo sme ešte nerodili, môžeme snívať ešte 😂😂😂

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 preto som uz nedopisala realotu nech vas nevystrasim 😀😀😀

bambulka711
3. júl 2024

@ersp akože, moja mamina mala iba pôrody také, že nás porodila skoro po ceste, lebo že doslova 3x potlačila, tak snáď som niečo podedila 😂😂😂

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 no tak to drzim palce, ja som si o porodoch necitala radsej nic ani sa nikoho nepytala, aby som si to nerozmyslela 😀😀😀 ale zavidim tym zenam co pridu zatlacia a finito 😀

kristinkaris
3. júl 2024

@ersp ja som mala šok keď som v 17tich praxovala na Gynde a videla to na vlastne oči 😅 odvtedy mám z toho menší blok 😅

bambulka711
3. júl 2024

@ersp
@kristinkaris ja si to radšej nepredstavujem. Ale hovorím si, zvládli to milióny žien, tak zvládnem aj ja.

kristinkaris
3. júl 2024

@bambulka711 presne a výsledok stojí za to ☺️

adka3321
3. júl 2024

@ersp ja som isla do porodnice s usmevom, ze nechcem ziadnu epiduralku. Velmi rychlo som si to rozmyslela, ked zacali tie echt kontrakcie 😀

ersp
3. júl 2024

@adka3321 ja som bola bez epiduralky, ale ako bol to zahul 😀😀

adka3321
3. júl 2024

@ersp prvy porod aj ja bez epi, ale ten trval dlho, druhy som povedala nech robia co chcu, len nech to mam rychlo za sebou, ked som bola otvorena na 5cm mi doktorka prepichla vodu a do hodiny bola mala na svete, takze za necelu hodinu sa otvorit o 5cm to bola jedna suvisla kontrakcia, jedna koncila a zacinala druha, to som ani predychavat nestihla. Epi mi pichli ked som bola na 8cm a ako mi ju pichla uz som isla tlacit. Takze rychle to bolo ale mega bolestive.

bambulka711
3. júl 2024

@kristinkaris presne, už nech je to 🙂

bambulka711
3. júl 2024

@adka3321
@ersp
@kristinkaris to čo za tému sme dali? Ok, chcem epiduralku 😂

ersp
3. júl 2024

@adka3321 u mna som mala 14 hodin kontrakcie po 3-4 minutach, mne tak razom zacali a aj v dost kratkom intervale, pri prijem po 3 hodinavh od kontrakcii 1,5 cm otvorena, o tri hodiny klistyr a na 4 som sa otvorila a dosiel dr vtipalek (bol akurat obed) ze viete co nehajme si porod na zajtra a ja kukam ze ani bohovy uz teraz mam dost 😀 tak pichli vodu ale este 4 hodiny v silnych kontrakciach kym maly dosiel na svet 😀

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 ukazujeme Vam krasu zrodenia zivota 😀😀😀