icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
3. júl 2024

@katariiinkaa úprimne, posledný víkend som preplakala, je toho na mňa už celkom dosť. Niekedy si hovorím, že mám zostať sama a bez bábätka... Ale keďže chlap sa unormálnil, tak sa nevzdávam ešte...

bambulka711
3. júl 2024

@ersp ja si ani neviem predstaviť, čo budem cítiť, keď tam tie čiarky raz naozaj budú... Zatiaľ vždy len sklamanie.

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 stastie, radost, jeden z nakrajsich pocitov ked to uz pride

bambulka711
3. júl 2024

@ersp u mňa asi aj trošku obavy, ako to zvládnem sama s bábätkom...

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 ked si pisala ze chlap sa unormalnil, nechxe sa podielat na vychove teda vobec?

bambulka711
3. júl 2024

@ersp ja netuším, čo z neho vylezie, ale očakávam to tak, že raz za čas si vezme napapané prebalené bábätko pokočíkovať... Ale vstávanie nočné, zúbky, choroby... To bude na mne. Ja to všetko nechávam na ňom, či bude chcieť byť pri pôrode, či bude chcieť dať svoje priezvisko, či vôbec nebude chcieť byť v rodnom liste. Na tom mi nezáleží, len nech je bábätko zdravé...

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 takze spolu nezijete? Ako v tomto mas moj obdiv ja by som v takej neiatote nedokazala zit, i ked pri chlapoch nikdy nevies a aj v manzelstve dieta "davat" nemusi, pozname aj take pripady ze manzelstvo nevydrzalo prichod noveho cloviecika

bambulka711
3. júl 2024

@ersp nežijeme... Ja už by som asi ani nemohla. Tá dôvera dostala facku. Asi je to sebecké a na hlavu, ale ja nie som schopná ani pomyslieť na iného chlapa, ale viem, že ak bábätko nebudem mať teraz a takto, tak kým sa pohnem ďalej a zamilujem znova a kým by som si povedala, že áno, s týmto chlapom chcem mať dieťa... Tak už by bolo asi neskoro. Veď už teraz to nejde a to chlap je ako plemenný žrebec :(

katariiinkaa
3. júl 2024

@bambulka711 fakt klobúk dole pred tebou, naozaj veľmi veľmi ti fandím aby to vyšlo

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 nik nevie co bude, mozno s inym by to slo na prvy sup..ale chapem ta ja si tiez neviem predatavit ze ak by sme s chlapom sli od seba ze by som bola s inym a jeho videla s inou 😀

bambulka711
3. júl 2024

@ersp ja na to ani nemám pomyslenie, mne sa tá predstava hnusí. Akože, nie som šťastná z toho, ako to bude, ale zase mám šťastie, že vôbec to snáď bude .. no, asi chápeš, čo chcem povedať.

@katariiinkaa ďakujem, akože, občas si hlava ide riadne blues a ja kľudne 3 dni prerevem.

ersp
3. júl 2024

@bambulka711 jop chapem, zivot je naozaj tazky a nikdy nevieme aku komplikaciu privedie

bambulka711
4. júl 2024

@ersp včera sme sa tak rozprávali, že snáď už keď nastúpilo CAR, že sa to podarí. Fakt je to pre mňa psychicky náročné, keďže celé to čakanie každý mesiac prežívam sama a aj to sklamanie vždy, keď príde menzes. Tak snáď už to bude posledné... Aj za cenu, že budem mať malého barana 😊😂

ersp
4. júl 2024

@bambulka711 to chapem pre mna tiez to sklamanie je nachuja, ako chlapa to tiez vezme ale ako chlap sa oprasi a ide dalej, ja mam nervy z toho par dni...mna dnes vecer alebo zajtra rano caka verdikt tohto cyklu

bambulka711
4. júl 2024

@ersp no držím palce, aby vám to vyšlo. Aj keď sa priznám, je fajn prežívať také to spoločné, že obe na IUI by sme šli a taká podpora, že v tom nie som sama.

ersp
4. júl 2024

@bambulka711 uvidim zajtra co na mna na teste vyblafne 🙂 neboj ak by sa podarilo ostanem ako podpora 😉

ersp
4. júl 2024

@ersp v tejto chvili zacinam dufat ze nie som tehotna..mali sme nehodu, sme ok vsetci ale ten sok..

bambulka711
4. júl 2024

@ersp a čo sa stalo? Všetko ok? No snáď nič vážne...

ersp
4. júl 2024

@bambulka711 talian v taliansku vychadzal z kruhaca bez smerovky bez nicoho a rovno nas lavy predok...dufame ze sa nejak dokotulame na svk...este talian ze my sme na vine ze jemu mame dat prednost a kukame ci sme jasnovidci...test je biely spravim este rano a uzavriem tento cyklus

bambulka711
4. júl 2024

@ersp no v Taliansku veru jazdia niekedy divoko. Ale hlavne, že to dopadlo bez ujmy na zdraví a všetko bude ok. A koľko dpo si, keď už uzatvoriť?

ersp
4. júl 2024

@bambulka711 dnes 12dpo som...ale od nehody mam dost krce v podbrusku, takze si myslim ze ak aj nie "zacalo" tak to aj rychlo skonci...

ersp
4. júl 2024

@bambulka711 vlastnw uz je polnoc cize 13dpo

ersp
5. júl 2024

@ersp testy biele cize myslim ze nic..

bambulka711
5. júl 2024

@ersp ach jaj, tak hor sa do ďalšieho mesiaca, aby sme si išli po malých baranov 😊

ersp
5. júl 2024

@bambulka711 ved toto, ak ovulacia sa uraci dojst..chcem dnes vysadit aj progesteron nech pride ms..

bambulka711
5. júl 2024

@ersp je mi to ľúto :( ďalší mesiac už je náš. To IUI vyjde, musí. Mám obavy z toho zákroku, ale snáď to nebude horšie ako hyfosy.
U nás sa včera veľmi veľa vecí zlomilo, doslova mi vyrazili dych. Prvýkrát naozaj verím, že "mám čas" a nemusím sa stresovať z každého neúspešného pokusu.

ersp
5. júl 2024

@bambulka711 tak u teba je istota iui u mna este nie..musi prist ovu prirodzene a v lavo, a v lavo bola teraz teda ak sa strieda bude v pravo..u nas je to tak ze za posledny rok sa tolko veci posralo ze uz od vcera uvazujem nad ivf uz to nedavam cakat..som mlada ale 2 roky jeden syn, teraz dva roky druhe a zatial bez uspechu

bambulka711
5. júl 2024

@ersp vieš čo, mne sa nestriedajú pravidelne. Kľudne mám aj 3x po sebe vpravo a potom raz vľavo. No, istota je, že do toho ideme, ale či sa podarí...

ersp
5. júl 2024

@bambulka711 ved toto...keby ti je tak ze chces a mas a nie sa trapit...dost budem mat teraz 2 mesiace nervy ako policia talianska sa rozhodne vyhodnotit kto sposobil nehodu, plus uz teraz nam vraveli na svk ze najskor nam opravia auto v polke septembra, cize budeme cele leto bez auta

bambulka711
5. júl 2024

@ersp a to čo je za blbosť? Veď opraviť si ho máte dať sami a oni potom preplácajú. Aspoň tak to normálne funguje.