icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
8. júl 2024

@bessdonna ja by som práve tomu nechala voľný priebeh počas dovolenky. Proste, nedávať pozor, užívať si, keď je chuť. Ale som ti poradila, že? 😅🙈

kristinkaris
8. júl 2024

Ahojte prispejem aj svojim grafom zatiaľ takto no neviem či čo z toho bude testy sú ešte stále pozit po gonasi 🙂

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
8. júl 2024

@bambulka711 drzim palce 🙂 ja uz zacinam spinit, teda cakam zajtra 1dc a budem volat do centra

bambulka711
8. júl 2024

@ersp ja akurát rozmýšľam, že zajtra som 9DC, či neskočit už zajtra k svojmu lekárovi, že ako to vyzerá, nech cca vieme...

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 za to nic nedas ze budes vediet na com si 🙂

bambulka711
8. júl 2024

@ersp no len či to nebude zbytočne skoro. Ale naposledy som pri letrozole mala ovulku 14DC a to už bol folík prerastený, lebo sme nemali gonasi, tak teraz čakám, že keď beriem aj inositol navyše a kyselinu listovú, že by aj skôr mohlo byť s gonasi...

bambulka711
8. júl 2024

@ersp akurát pozerám, mala som pri letrozole na 9DC už 18 mm. Veru pôjdem zajtra 😅

kristinkaris
8. júl 2024

@bambulka711 mne kázali po clostilbegyte na 10dc prísť

zuza265
8. júl 2024

@bambulka711 ides na iui? 🙂

bambulka711
8. júl 2024

@kristinkaris no ja mám termín vo štvrtok 11dc, ale zajtra 9dc zbehnem ku gynekológovi, aby ma pozrel a dal gonasi, lebo to aj tak príde do lekárne až na druhý den. Keď tak zavolám do centra, že folík už je veľký a že nemôžeme čakať 😅
@zuza265 áno, ideme, teda ak stihneme, lebo mám aj dosť tlaky v podbrušku.

zuza265
8. júl 2024

@bambulka711 aj ja ich veru mavam a potom som si nie ista kedy je ta ovulacia 🙂 ja som teraz v stimulacii a v stredu mam odber. A teda tiez s partnerom ideme rano spolu dnu… on je tak spokojnejsi😂

bambulka711
8. júl 2024

@zuza265 no ja uvidím, som počítala s víkendom, ale ako to tak cítim, môžem už ísť spokojne na oslavu, lebo to bude s gonasi skôr. A vy idete na IUI? Asi skôr IVF, ak máš odber.

zuza265
8. júl 2024

@bambulka711 ano ivf ale teraz len odber a oplodnenie vajicok a potom mrazenie. Vklad az v dalsom cykle.

Cez vikend toto nerobia? Ja by som nehadzala flintu do zita. Uvidis ako bude na tom folikul

bambulka711
8. júl 2024

@zuza265 no ja nehádžem, skôr si myslím, že to bude skôr, čo by mi aj vyhovovalo, nemusím sa vyhovárať, prečo nejdem na rodinnú oslavu. Akože, ovulačný test negatívny, takže snáď aspoň do stredy to vydrží 🙂 len aby gonasi niekde v lekárni mali a v CAR voľný termín 🙏
Držím vám palce, ja dúfam, že sa až k IVF neprepracujeme. Musí to byť veľmi náročné pre teba.

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 ja som od 12 dc chodila pei clostyle ale je to podla mna individualne a ak ti rychlo rastie urcite radsej skor ako nieci nestihnut

bambulka711
8. júl 2024

@ersp hej, pôjdem ráno a keď bude mať 16 mm a viac, budem obratom volať do centra, čo ideme robiť. Ak by mal 18 mm, tak sa budem rovno pýtať, či majú v centre gonasi a v stredu termín 🙈🙈🙈 kks, ja som sa trošku naplašila teraz, ale nechceme poistovať, lebo veď čo ak by sme zajtra náhodou museli ísť, alebo v stredu ráno...

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 uvidis, myslim ze to neoplyvnis do zajtra 🙂 hlavne klud 🙂

bambulka711
8. júl 2024

@ersp no veď áno, to len taký momentálny panikovy stav, už som sa upokojila, že veď ešte k dve hodinky spravím test. Ak by zásadne stmavol, poistime, ak nie, počkáme do rána na lekára.

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 uvidis 🙂 mne sa cely den pusta ms a nie a nie spustit, na krcku je uz krv ale nejak sa kramom nechce 😀 co je na figu lebo odporucany cas na pct mi vyde na vikend a to predpokladam cez vikend nerobia..

bambulka711
8. júl 2024

@ersp u nás centrá robia nevyhnutné výkony ak cez víkend. Ale zase, tam to je optimálne deň až tri pred ovulkou, to sa trafíte 🙂

bambulka711
8. júl 2024

@ersp pred hodinou robený test. Keď uschol, pekne vidno, že máme čas 🙂

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 ak ovulka sa uraci dojst 😀 tebe pct robili?

bambulka711
8. júl 2024

@ersp nie, už sme to neriešili, keďže najprv vyšli protilátky a teraz ideme na IUI, kde to celé obchádzame.

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 ja uz chcem mat vsetko za sebou, nech viem kde je problem 😀

bambulka711
8. júl 2024

@ersp to chápem, ja dúfam len, že u nás už sme odstránili ten pravý problém. Ešte budem riešiť, či mi dajú fraxiparine na tie fosfolipidy, keďže to nikto neriešil. Ale uvidíme zajtra ráno, ako dopadneme. Celkom ma toto obdobie, že človek je na špagáte, stresuje. Mne sa vždy uľaví, keď lekár povie, že už je po ovulke.

ersp
8. júl 2024

@bambulka711 som na tom podobne, najprv v strese pre ovulku, potom v strese z vysledku 😀 jediny klud je cez ms 😀

bambulka711
8. júl 2024

@ersp tak z výsledku ja už stres nemám, lebo ten presne viem, kedy mám cca očakávať a keď deň meškám, nič to na ňom nezmení. Ale teraz je to také, že aby sme to neprešvihli a tak. Ale aj keď ide o život, tak nakoniec nejde o život 😊

zuza265
8. júl 2024

@bambulka711 dakujem. To som si hovorila aj ja, ze my isto nie ivf a bum - toto hovorim o sebe nie ze by si sa mala obavat🙏🏼 uprimne asi som to cakala na psychiku tazsie podla opisu zien. Chapem, ze tie tazsie dni este pridu, ale ved uvidime. ❤️ bude ako ma byt.
A odkial si? Lebo ak mas v blizkom okoli centrum, tak chod do lekarne kam posielaju oni. Tam maju vzdy vsetko

bambulka711
8. júl 2024

@zuza265 no ja chodím v BA do reprofitu, ale zajtra idem k svojmu gynekológovi, lebo mám pocit, že do štvrtka, kedy mám termín v CAR, už možno aj bude neskoro, tak aby sa pozrel, či nemám trochu veci potlačiť.