icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
11. júl 2024

@ersp nie, ja keby tam nevolam a netlačim na termín, tak dnes by som šla len na prvú kontrolu. Aspoň v BA to berú tak, že istota, že ovulujes o 36 hodín. A keď som jej povedala, že ja ovulujem väčšinou veľmi rýchlo po LH/HCG, tak mi povedala, že vajíčko je schopné oplodnenia ešte 12-24 hodín 🤷 ale mala som dnes poobede dosť bolesti krížov, tak asi bola dnes ovulka. Tiež by som bola radšej, keby to skontrolovali, ale tak... Už nech je, ako je.

ersp
11. júl 2024

@bambulka711 tak hadam vsetko dopadne ok...ja som sa dnes nestihla spytat ci po pct budem aj z dr alebo nie tak dufam ze ano, ze co dalej

bambulka711
11. júl 2024

@ersp uvidíme, zostáva len čakať. Ani mi nepovedali, ako dlho brať ten progesterón, ale asi 14 dní. Veď ten test by ti mal robiť lekár, nie?

ersp
11. júl 2024

@bambulka711 neviem ci lekar ci androlog robi test uvidim... progesteron mozes kludne brat dlhsie ono ms pride aj ked ho uzivas 🙂

bambulka711
11. júl 2024

@ersp androlog len analyzuje vzorku, ale odber robí lekár. Aj u nás dnes všetko riešila andrologička, hovorila výsledky, ale samotnú insemináciu prišla spraviť lekárka.
Len nechcem asi zase zbytočne naťahovať cyklus, ak bude na 14dpo negatívny test... No uvidíme, ako to dopadne 🙂

ersp
11. júl 2024

@bambulka711 tak dufam ze budem pri mojej dr

ersp
11. júl 2024

@bambulka711 urcite ti pride aj cez progesteron ms, osobne som to skusala 😀

ersp
11. júl 2024

@bambulka711 resp. Dufam ze Ti uz nepride ale ak by mala dojst pride aj pocas uzivania

bambulka711
11. júl 2024

@ersp no držme si palce navzájom ✊✊✊

bambulka711
11. júl 2024

@ersp uf, ale konečne mi prestali tie bolesti, takže definitívne som už po ovulácii a môžem odpočítavať 🥳

katariiinkaa
11. júl 2024

@bambulka711 myslím že my tu budeme ešte viac nedočkavé ako ty 😂😂 nech to rýchlo zbehne hlavne

bambulka711
11. júl 2024

@katariiinkaa tak ono je to vždy tu také, že to prežívame spoločne a je to super 🥰 hlavne so mnou to prežívate iba vy, o to viac to pre mňa znamená.

kristinka95
12. júl 2024

@ersp toto je pre mňa novinka , som myslela E počas užívania progesterón u nemôžu prísť tie mrchy ,😂😂 mňa už druhý deň boli brucho ako pri ms a do toho také zvláštne pichanie ...dnes 10dni po iui . Včera test negatívny ,tak som zvedavá či tam je ešte nejaká nádej 🙏

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 to závisí aj od dávky, akú máš. Ja som brala 200+200 a aj tak prišiel menzes, len neskôr ako obvykle

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 hej 200mg mám ráno aj večer si dávam , no uvidíme akože najšťastnejšia by som bola keby neprišli 😂😂

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 ja mám len 200 večer... A to by sme tu boli asi všetky najšťastnejšie. No uvidíme, či budú malí barani 😂

ersp
12. júl 2024

@kristinka95 mne to dr v car vysvetlovala ze ak ovulacia prebehne tak ta ms lride ci uzivas progesteron, neuzivas, stihnes/nestihnes vysadit 🙂 tam ze je to len ako podpora ak telo by si tvorilo malo svojho progesteronu a ze radsej ak si nie je vysledkom clovek isty brat ho dlhsie lebo problem by bol ak by zena bola tehu a vysadila by ho, teda telo by malo menej lrogesteronu ten skok 🙂 samozrejme ak je progesteron na upravu cyklu a ovu nebola, je potrebne ho vysadit aby ms dosla 🙂

ersp
12. júl 2024

@bambulka711 drzim palce 🙂 odcitavanie sa ti zacalo 🙂

kristinka95
12. júl 2024

@ersp aha ďakujem za super vysvetlenie 🙂🙂

@bambulka711 ja som dnes 10den a skúsila som test a sneho biely ☹️☹️ už by mohlo byť niečo vidieť ...nejak prestávam dúfať

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 ešte nestrácaj nádej, ale ani sa na to úplne neupinaj. Ja si vždy hovorím, že ak sa uhniezdi skoro, môže to byť mimomaternicové a tak, že potrebuje čas dostať sa do maternice... Možno blbosť, ale pomáha mi to 😊

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 kúpila som si aj digitálny clear blue ale ten chcem spraviť az v nedeľu to budem 12 deň a keď bude negat tak nič ☹️

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 uvidíš, je to na nič, mám pocit, že celý mesiac len na niečo čakáme. Najprv nervy, aby sa ovulácia neprešvihla (aspoň u nás, keďže máme všetko dosť plánované) a potom, ako to dopadlo 😓
Inak, aj ty si po IUI špinila, boleli ťa kríže a cítila si pálenie ako keby - ale nie ako mykóza, také čudné pocity. Ja som to pálenie mala aj po hyfosy, takže to je asi krčok podráždený.

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 hej spinila som aj ja aj bolesti som mala ako pred ms .
No robila som si test ešte raz a neviem či m osobe alebo tam naozaj niečo vidím alebo si namyslam a chcela by som maby tam niečo bolo 😂😂😂

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 ja tam nevidím nič :(

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 no uvidíme že či sa tam niečo ešte do 16steho ukáže ☹️☹️

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 verím, že áno. Aj sa chystáte hneď na ďalšie IUI, keby nevyšlo? Mne dali po očistení 30 miliónov spermií, tak si hovorím, že snáď aspoň jedna zaboduje a embryjko sa uhniezdi. Ja fakt nechápem, prečo to má takú nízku úspešnosť :(

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 pôjdeme na ďalší pokus určite ale až v septembri lebo muž odchádza služobné na 3 týždne do Francúzska a potom ideme na dovolenku takže az v septembri

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 jasné, ja dúfam, že ak to nevyšlo, že to nejako neplánujeme a pôjdeme hneď. Ale verím, že už nebude treba. Veď akože, chlap mal síce veľmi zlú morfológiu, ale aj tak ich bolo 30 miliónov dobrých. To niektorí nemajú celkovo. Snáď je u mňa už všetko v poriadku.

kristinka95
12. júl 2024

@bambulka711 držím moc palce ✊✊
Ja nejako strácam nádej 🤦🤦

bambulka711
12. júl 2024

@kristinka95 neboj, ja tiež mávam také chvíle. Včera, keď ma partner viezol domov, sme sa o tom rozprávali, že je to úplne zúfalé a to sa snažíme len rok. A to si vezmi, že on je úplne v poriadku a spermií je kopec. Neviem, ako sa musia cítiť páry, kde je problém aj so spermiami 😓