Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 veď aj ja .... Ale mám clearblue digitálny ale ten si šetríme asi na pondelok to už budem 13den po .tak ten by už mal ukázať podľa mňa či som či nie
@kristinkaris ty ako test zosilnel ?✊
@kristinka95 asi ani nie príde mi rovnaký :/ … u teba tu čiarku vidím ☺️
@kristinkaris podľa mňa trošku zosilnel ak je už suchý ... No len tá moja čiarka je taká mini že ju skoro ani nevidno , zatiaľ si nejdem žiadne nádeje robiť
@kristinka95 ešte úplne nezaschol uvidím som 9 dpo a 11 dni po gonasi… a neskúšala si aj inú značku ?
@kristinkaris včera som robila Topfest tam nebolo nič toto bolo pepino z dmky a tam vidieť to čo som pridávala
@kristinka95 no na pepino moc spoľahnutie nieje
@kristinkaris mám ešte jeden ten Topfest a potom clearblue čo vraj uzake 5dni pred ms . levten šetrím na pondelok 🤣🤣
@kristinka95 no tak uvidíš :D Bt nemerias ?
@kristinkaris nie to som nerobila, tak myslím že teraz keby začnem asi zbytočne
@kristinka95 no vedela by si že keď príde pokles tak začne aj ms ak by si mala tie hodnoty stále hore bolo by to dobre znamenie 🙂
@kristinkaris a to meras ráno či počas dňa. Lebo toto som nikdy nerobila
@kristinka95 vždy rano pred vstanutim z postele to sa počas dňa nemôže merať
@kristinkaris no vyskúšam zajtra teda 🤣
@kristinka95 daj potom vedieť :D
@kristinka95 inak, tých 5 dní pred MS je veľmi zavádzajúci údaj podľa mňa od predajcov. Mali by uvádzať dni DPO, lebo ja napríklad mám LF tak 11 dní a niekto má 16. Takže je rozdiel, či by som 5 dní pred MS testovala ja alebo niekto, kto má 16 dní LF.
@bambulka711 Lenze 99% zien ani nevie co to LF je 😂 Ked sa o to nezaujimaju, netusia ako funguje cyklus. Mne sa vzdy nozik vo vrecku otvara ked citam "meskaju mi kramy xyz dni" ale pritom nevedia kedy bola ovulacia a ci vobec bola.
@adka3321 ja mávam veľmi nepravidelný cyklus a do toho anovulacne cykly ale tým že som mala teraz pichnutu injekciu tak by som mala mať presne.... Ja som si testy nerobievala keďže som mala abovulacne cykly načo 🤣 ale teraz po iui som sa vyzbrojila testami že skúsim
@kristinkaris dobre dám 🙂
@adka3321 ach toto je taká pravda, normálne sa divím že fakt základné veci o cykle milión žien nevie
@adka3321 veď áno, tiež niekedy žasnem nad tými otázkami. Niektoré ženy ani nevedia, že môžu otehotnieť iba v čase ovulácie a čo to vlastne je 🙈
Najlepsie su otazky: sex sme mali pred 2 tyzdnami, myslite, ze test mi uz ukaze? V tom sa opytam kedy bola ovulacia. Odpoved: neviem. Tak sa opytam aky dlhy mavaju cyklus a ktory den je to teraz (aspon cca odhad ovulacie). Tu casto prestavaju odpovedat🙈 ja uplne chapem, ze nemusia vediet LF a vsetko okolo. Ale to ze otehneju “kvoli” ovulacii, a len ak su tam kde maju byt spermie, ked je ovulacia, tak to ma zaraza.
@zuza265 alebo, ja som mala ovuláciu 14 DC, lebo tak mi aplikácia povedala, to sa mi tiež páči 😂
@bambulka711 alebo ma slabu ovulaciu/silnu ovulaciu 😀 no vselico som uz citala. A najlepsie otehotnela som mimo plodnych dni, nieee urcite som vtedy ovulaciu nemala 😂👍 Proste skvosty.
@adka3321 ja som sa tak smiala počas IUI na hláškach lekárky, že už len otehotnieť a po zákroku, že ležte, otehotnievajte. Tak som iba luskla prstami a povedala, že rozkaz 😅
@adka3321
@bambulka711 tiez som mala cest s takymi zenami..nevie ani co je ovulacia ale ma deti 😀 ako jasne ak ma zena cely zivot 28dnovi cyklus, neriesi, ale fakt tie otazky na forach su zahul 😀 mna vzdy pobavia take tie pubertalne typu pred piatimi dnami partnerovi uslo, dnes ma boli brucho, som tehotna? Uz si mam spravit test? 😀
@ersp hlavne také otehotnejú ako nič väčšinou.
@bambulka711 ano a este mame v rodine jeden extrem kde ti povedia ved ale to ked obaja chcete dieta to sa musi podarit, to potom jeden z vas nechce 😀
@ersp my sme mali včera oslavu rodinnú a sesternica mala tam malinkú 2-mesačnú. A tiež zas do mňa, že kedy ja a už mám najvyšší čas a pod. Akože, vôbec to nebola dýka od chrbta rovno do srdca. Keby ľudia len vedeli... Človek už ani nevie, čo im má na to povedať. Ako keby som si ja neuvedomovala každý deň dostatočne, aká som stará...

@kristinka95 no niečo tam vidím, ale ja som v tomto realista a kým to musím hľadať a žmúriť, tak to beriem ako kanálik :(