icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
15. júl 2024

@zanzilady ty si sa kam stratila? Ako sa ti darí?

zuza265
15. júl 2024

@bambulka711 ano urcite to moze byt z toho. Dokonca aj pocit ako mykoza moze byt. Taky uplny diskomfort

bambulka711
16. júl 2024

@zuza265 len mňa ako keby páli maternica/podbruško a mám také tlaky v nej. A strašne ma kríže bolia... Aj to môže byť z toho myslíš?

kristinkaris
16. júl 2024

Ahojte tak ja som dnes volala do centra že aký bude ďalší postup lebo tie testy nesilneju dostala som termín na piatok spravia sono a zoberú krv ak nepríde ms … testy dnes takto

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris nemáš odfotené aspoň posledné 3 dni spolu? Joj, nech len tmavnú...

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 keď zaschnu to vidno veľmi biedne takéto boli včera

kristinkaris
16. júl 2024
bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris ach jaj, ozaj sú skoro biele :(

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 veru no uvidím v piatok ako to dopadne 🙂

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris no veď ešte môžu prekvapiť. A budeš ešte brať progesterón?

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 no do piatku mi vychádzajú tabletky to budem 15dpo

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris takže si ešte len 12 dpo? Tak to je ešte nádej stále 🙂😊✊

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 áno och keby to tak vyslo 🥰

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris ja ti to veľmi prajem. Je to strašné, že takto musíme bojovať. Koľko snahy, bolesti, sklamania... A niekto ani nevie, ako otehotnie.

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 presne je to nespravodlivé :/

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris uvidíme, neostáva nič iné, len bojovať a nevzdávať sa. Niekde som čítala, že 4 pokusy IUI dosahujú úspešnosť IVF. Tak neviem, čo si o tom myslieť. Veď to predsa asi závisí aj od problému, aký je.

katariiinkaa
16. júl 2024

@bambulka711 @kristinkaris najhoršie na tom je že ani keď žena otehotnie tak ešte nie je nič vyhraté.. Toľko komplikácii čo môže nastať už počas prvých týždňoch - no hotová veda.. nás čaká vo štvrtok prvý ultrazvuk a už týždeň sa desím či bude všetko v poriadku, či bude tam kde má byť..no proste milión výkričníkov mi po poslednom mmt utkvelo v pamäti. Kiežby to bolo celé jednoduchšie 🙏hlavne všetko je ešte omnoho zložitejšie keď do človeka vkuse rýpe niekto z okolia... mne tiež raz jedna "známa" povedala že či si nevieme otvoriť fľašu vína večer, že to potom samé ide 😨👏keby len ľudia vedeli... veľmi vám to obom prajem, ale nie len tie 2 vytúžené čiarky na teste, ale aj aby všetko následne dopadlo bez komplikácii ❤️

bambulka711
16. júl 2024

@katariiinkaa my sme mali oslavu v sobotu a nechci vedieť, čo som si vypočula ja - a to som v podstate oficiálne single. Ľudia si naozaj myslia, že keď im sa v živote darí všetko ľahko, tak aj mne sa musí... A to nekonečné behanie na folikulometriu, čakanie, potom snaženie na povel, IUI presne na čas... Potom zase nekonečné čakanie... A nakoniec sklamanie. A znova dookola.

katariiinkaa
16. júl 2024

@bambulka711 hej veď to si tu tuším aj písala niečo už.. extrém.. v živote by mi nedovolilo svedomie opýtať sa niekoho na takéto veci a nie to ešte rýpať doňho.. veď preboha nikto nemože tušiť čo sa deje na pozadí.. hrôza fakt..

bambulka711
16. júl 2024

@katariiinkaa akože, zamávalo to so mnou. Naši úplne na prášky radšej povedali, že oni nechcú byť starí rodičia - ale oni tiež nevedia, že sa snažíme a pod.

katariiinkaa
16. júl 2024

@bambulka711 ach bože.. to musí byť hrozné..

kristinkaris
16. júl 2024

@katariiinkaa
@bambulka711 presne tak dvoma čiarkami ešte nič nieje vyhráte :/ keby to bolo také jednoduché

bambulka711
16. júl 2024

@katariiinkaa tak, ja som obrnená, ale do rodičov mi nikto je.ať nebude, na to som háklivá. Ale dúfam, že už sa dočkám aj ja tých dvoch čiarok. Aj keď, ako hovoríš
@kristinkaris to ešte nič neznamená a u mňa dvojnásobne, keďže mám protilátky aj proti embryjku a anti-fosfatidyl zvýšený.

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 ja mám zas zvýšené hodnoty DHEAS a pcos :/ a muž terato tak neviem ako mame reálne my šance už ma aj napadlo na všetko sa vykašľať a nechať tak ako bude

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris tie spermie máme aj my, ale tým, že je vysoký celkový počet, stále ich bolo pri IUI po očistení 30 miliónov. Aj keď neviem, ako vedia oddeliť len tie správne 🤷
A nevedia ti hormonálne navodiť ovuláciu? A počet spermií máte aký v ml?

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 ovulaciu mávam aj ja normálne ale až niekedy na 40-50 deň keď som mala teraz clostilbegyt tak ovu bola na 14dc ../ len to musí byt už asi aj vo vyšších silách aby to vyslo … spg kukni

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris to máte veľmi podobné ako my, len s tým, že máme 79 mil na ml, ale morfológiu 0.5%, takže naozaj veľmi podobný. A nechceli ste aspoň IUI skúsiť? Či vy ste boli? Dievčatá, ja si vás strašne mýlim 🙈

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 morfológiu máte 0,5? … no my sme to chceli zatiaľ čo najprirodzenejšie tak sme začali s tým clostilbegytom

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris áno, teraz v centre, čo robili pred IUI, tak je tak napísané. A vstrekovali 30 miliónov. Ale či to už boli len tie morfologicky v poriadku, to neviem.

ersp
16. júl 2024

@kristinkaris ja som pri gonasi pri 3tom raze mala podobne ako ty dlho slabu druhu ciarku...nevedela som kedy vysadit progesteron a nakoniec prisli kramy 16dpo