Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinka95 mne na 11dpo vyšla hodnota hcg 30 ale mala som aj testy pozitívne. Doktor to vyhodnotil ako pozitívne a moja svokra mi povedala na to ze sa nemám tešiť lebo to mohli spôsobiť bud vitaminy alebo jedlo.. teraz sme s mojimi "pozitívnymi vitaminmi" zacali už 19tt..
@bambulka711 ja mám nervy na slovenske zdravotníctvo zvlášť keď v ňom robím 😂 ale strašne ma vie vytočiť neznalosť zdravotníkov fakt nechápem ako mohli vyštudovať keď neovládajú základne pojmy … to človek čo si nezistí sám tak nemá šancu dievča vysadí progesteron a môže prísť o babo.. mali normálne navrhnúť kontrolné sono keďže kramy neprišli
@kristinkaris tak menzes možno aj kvôli progesterónu neprišiel, ale aké lieky by to akože mohli spôsobiť, že moč pozitívny a krv negatívna, to teda neviem 🙈 ach, bože, toto bude nekonečný týždeň.
@kristinka95 pamatam si že v predošlom tehu mi vyšiel digi clearblue pozitivny a deň na to som mala hcg v krvi iba 9,14 (podľa dr krv negatívna) - to bolo 13dpo. Tehu som však bola, len sa neskôr uhniezdilo a hcg stúpalo pomalšie ako by malo. Síce to nedopadlo vtedy dobre, ale clearblue sa nezmýlil.
@bambulka711 ale na sone by videli či už krváca vnútri
@kristinkaris no to mne doktor minule vynadal, keď som prišla na folikulometriu 17DC, že čo on na tom sone uvidí, keď som už po ovu. Tak som sa zasmiala, že určite nie som po ovu a vidieť by mal žlté teliesko, ak by som bola. Niekedy mám pocit (nadšene samozrejme), že už mám lepšie vedomosti ako on. Takže by ma vôbec neprekvapilo, keby nevideli...
@bambulka711 jj lebo veď ovulka je preda u každeho na 14dc 😂 toto keď počujem od niekoho kto to študoval tak hneď viem čo za "odbornika" to asi bude
@katariiinkaa áno, ale keď mu poviem, že nieco nie je v poriadku, lebo mám úplne slabý menzes a trvá sotva 3 dni, tak mi povie, že 28 dňový cyklus je len v učebniciach. Ale veď, chystám sa od neho odísť, len čakám, kým otehotniem. Mám obavy, že niečo zanedbá podľa recenzií.
@kristinka95 ach, to je škoda :( tak som sa tešila. A teraz ako ďalej idete?
@kristinka95 no ja tam vidím slabú čiarku.. a ak je to top test, tak ten má pomerne málo farbiva. Vždy mi vyšiel oveľa slabší ako ostatné. Skús odfotiť keď vyshne, na fotke vyzerá že ešte bolo v druhej časti testu farbivo.
Ahojte baby, muz ma dovolenku tak ani nestiham citat co sa tu deje 🤦♀️😂 my som dnes 16dc, ovu testy su stale slabe a ja som vcera zacala krvacat…. Takze vobec tomu nerozumiem co sa to somnou deje, teplota nizko no uz nech je konecne po ovu a je pokoj.
@bambulka711 no keďže mi muž odchádza do francuxka a potom ideme na dovolenku takže az v septembri druhý pokus iui
@katariiinkaa tie rapiclear taká zelená krabicka
@kristinka95 to je to isté ako babytop test, tiež je dnu v balení napísaný rapiclear ako výrobca. Neide mi do hlavy že by clearblue vyšiel pozitivne len tak.. ešte mi napadlo či nemohlo byť biochemicke, že sa neudržalo hneď na začiatku.
@katariiinkaa aj mňa to napadlo , neviem naozaj som z toho debil fakt
@kristinka95 niečo slabé tam vidím
@kristinka95 ako teraz vyzerá ten test?
@katariiinkaa naživo ju tam je vidieť ešte viac
@kristinka95 vidis, hovorila som ze nieco tam je 😍a to tieto testy maju fakt mizerne malo farbiva. Takže nádej stále je 🙏
@katariiinkaa tak ale už by mala byť silná nie .? Och teraz neviem či vysadiť ten progesterón alebo nie
@kristinka95 tieto testy majú menej farbiva.. keby si mala mamatest tak by bola čiarka silnejšia o dosť. Nemyslím si že by musela byť nejako extra silná.. predsa len nevieme kedy sa uhniezdilo ani nič.. Ja by som na tvojom mieste zatiaľ nevysádzala a zavolala si tam s tým že aká bola hodnota hcg a že ti vyšiel pozitívny test.. a nech už určita normálny postup nejaký že čo ďalej.
@katariiinkaa no skúsim to tak spraviť ešte ráno spravím jeden test , lebo to bolo dvojbalenie a uvidím
@kristinka95 Držím palce nech bude čiarka ráno krásne silnejšia ❤️
@katariiinkaa ďakujem dám ráno vedieť 🙁
@katariiinkaa bola som na wc s akurát také hnedé spinenie takže to vyzerá na biochemicke
@kristinka95 mevysadzuj aj pri progesterone ms by mala dojst 🙂
@kristinka95 tak treba to brat pozitivne a ked to bolo biochemicke tak aspon vies a hlavne je velka sanca ze sa to v dalsom cykle podari. 😉🤞
@andyka105 hej beriem to pozitívne ale na druhej strane som si musela že som viac nad vecou a vzalo má to viac jak som si myslela ...

@kristinkaris no, veď aj moje znalosti to hovoria. No som akási rozčarovaná, totálne som stratila nádej...