Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa vhupni ma do tej tvojej sukromky, ak ma este chcete 😉
aj ja by som rada sla s vami 🙂
všetky ste už tam 🙂 popridávam aj ostatné 🙂
@bubu4125 ahoj to máš veď dobrú teplotu a čo ja? Dnes 10DPO a pokles z 37,0 na 36,8 som zvedavá na zajtrajšiu teplotu dúfam že pôjde hore. A ako to test máš biely žiadne duch?
joannah13 Holky povim vam.. to byla jizda.. lezim tu sama na pokoji a tak si to cele promitam a musim uznat, ze to byl asi frkot.. jak sem rikala, cely den sem neco delala a jestli sem si to neuhnala treba i.. no sedla sem si v klidu k ordinacce po sprse a najednou citim slabe vlhko, rikam si. Asi mi tam zatekla voda pri sprchovani, sem si pcikla totiz a tak du pro kapesnik a poradny chrstanec a uz se to nezastavilo. Bylo 20:20. Volam pritelovi, mel zrovna sluzbu, nastesti ho pustili. Ja mezi tim dala sprchu, vyfoukala vlasy, douklizela kuchyn, vymenila kralickovi zachudek a cekala na pritele.. jeli sme do porodnice, ja narvany rucnik mezi nohama sepsali sme papiry, natocili monitor, ale neotvirala sem se. Takze sme se rozhodli, ze pritela poslu domu spat a me pichli injekci, ze bud po ni usnu a rano se to bude resit nebo se to pomalu rozjede. Ze mi tim mel dozrat cipek.. byla asi pulnoc, nic, jedna nic a o pul druhe neco malo zaclo, po peti minutach a intenzita se stupnovala. Ja se kroutila. Ale nalez pro prst.. ach jo. Parkrat sem zvracela a strasne sem se trepala. Asi v pet dalsi kontrola a uz sem byla na tri. Tak sem se prestehovala na porodni box, ze mi napichnou kanylu a mam volat pritele. Toho sem volala asi 5:30, at se pomalu vzbudi a jede v klidu za mnou.. jenze najednou to bylo na 6 cm.. a hned po dalsi kontrakci uz tam zbyl jen lem, ale pritel nikde.. oni, ze ten lem odhrnou a de se rodit a ze do kapacky mi pichnou oxytocin, coz to urychli. Jenze pritel tu furt nebyl, tak ja zbytecne trpela a pritom sem to mohla mit uz za sebou. Vseci se mi divili a smali se, ze vydrzim cekat v bolestech. Dorazil, tak se slo na vec. Strasne bylo neprijemne pro me tlacit na zadech, celou dobu sem byla na boku totiz.. jako bylo to mazec pretlacit tu bolest. Ale musim uznat, ze sem cekala, ze to bude bolet jeste vic, ze toto beztak neni ono.. pomahali mi, ze mi tlacili na bricho a pak museli mi dat kyslik, pac malymu se zacalo zpomalovat srdicko, jak vstupoval do porodnich cest. Jo parkrat sem si zarvala i jednou na sestru, pac mi skocila brutalne na bricho a ja nebyla nadechla a bolelo to jak svina.. no a pak sem citila, jak se tlaci hlava, citila sem mensi stipnuti od nastrihu a najednou byla hlava venku a pak i telicko. Mel pupek kolem krku a pak zacal plakat.. chvilicku mi ho dli na bricho a pak odnesli do inkubatoru, pac zacal pomrcovat.. a ja si v tu chvili rekla, tak to je konec?? Furt sem cekala i neco horsiho.. nebudu lhat, taky to bolelo, ale dalo se to zvladnout.. pak me zasivali a ja byla uplne mrtva a usinala sem. Pritel a moje kolegyne mi byly oporou. Maly.je v poradku, jen nemam ten pocit naplneni, kdyz sme oddeleni a nastrih je v pohode, ale u porodu se mi hnula kostrc a to boli mnohem vic a permanentne.. holky, snad budete mit taky tak pohodovy porod. Pac ja to tak beru, ze mohlo byt i huuur.

@rybkaa jj ja som nemyslela ze bola slaba na otehotnenie ale ked som bola tehu mala som uz na konci lutealnej fazi permanentnu este vysu teplotu a kedze neberiem ziadne lieky ... teda nie ine ake som brala aj predtym tak som predpokladala ze moje telo to ma asi s tymi teplotami stale priblizne rovnako a teda som skorej cakala ten pokles ako // ... zial...