Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ja to vidim u nas 1 max 2 krat a pojdeme na ivf..
@ersp nehovorím, že sa aj my tak nerozhodneme nakoniec, že ešte raz a potom už IVF. Aj keď tá pálka cenová 🙈 je to hnus, že to nie je plne hradené, vrátane liekov a nedoplácame si iba za nejaké nadštandardné vyšetrenia.
@bambulka711 ano je to nanic, ale co narobime...u mna pri pco je este riziko nekvalitnych vajicok..
@ersp no ja vôbec netuším, ako na tom som s kvalitou. Viem, že AMH bolo dobré, ale kvalitu nemám ako zistiť.
@bambulka711 ved toto to az pri odbere..nam dnes dr vravela ze pri pco sa cize vie vytcorit pri stimulaciu 20 a viac vajicok ale realne su kvalitne mozno 5ks
@ersp no, veď aj to, že nikdy nevieš, koľko ich bude a či vôbec nejaké dobré.
@bambulka711 ved toto ze ani ivf nie je 100% uspesnost
@kristinkaris tak hadam Vas dnes do car aj pustia, ze uz budes vediet na com si
@kristinkaris bože, to čo tam kto už len ukradne? Ľuďom prepína... A testy, no vyzerajú dosť bielo, aj keď ten posledný sa mi zdá tmavší.
@ersp no veď to je úplne zákon schválnosti
@bambulka711 netuším možno si niekto chcel spravit sono na čierno 😂
@kristinkaris no inak, keď to takto hovoríš 😂😂😂
@bambulka711 škoda že neexistuje nejaké také mini sono na domov to by bolo toľko času ušetreneho :D
@kristinkaris čo času, ale nervov!!!
@kristinkaris mne sa ten posledný test zdá tmavší ✊✊✊
@kristinkaris tiež sa mi posledný zdá tmavší 🙏
No konečne som sa tam dostala … povedali mi že testy môžu byt slabé lebo je ešte skoro sono vyzerá byt tak že aj by som mohla byť tehu uvidíme poobede ako dopadnú výsledky krvi progesteron zatiaľ pokračujem
@kristinkaris ty nás riadne napínaš. Ja dúfam, že u mňa to bude hneď jasné, lebo toto je na nervy 🙈
@bambulka711 ja som ostala šokovaná keď dr povedal že to je ešte skoro že môže byt taká slabá čiarka teraz som fakt zvedava na to hcg … že sa to mohlo kľudne až neskôr uhniezdit
@kristinkaris daj vedieť keď prídu výsledky, držíme palce ❤️
@kristinkaris aj ja som veru prekvapená, lebo keď sa hovorí, že LF 10 dní je ok, tak to beriem ako posledný možný deň uhniezdenia a tým pádom 17 dpo už by tie čiarky mali byť silnejšie. Takže ak ja mám bez liekov LF 10-11 dní, tak malinké by nemalo šancu, ak by bolo pomalšie 😓
@katariiinkaa jasne ďakujem ❤️
@bambulka711 ja som tam dnes išla s tým že mi povedia že kramy sú už na spadnutie a ono nič 😂 moja lf je 15 dni
@kristinkaris verím, že to je na dobrej ceste. Si môj vzor 😂
@kristinkaris kym nepride ms vzdy je nadej, uvidis poobede hcg 🙂
@kristinkaris existuje take sono len je extra drahe😂😂😂
@kristinkaris drzim silno palce. Ono nas zivot niekedy velmi prekvapi❤️
@bambulka711 ďakujem snáď máš pravdu ☺️
@zuza265 ďakujem presne tak už len čakať ☺️
@kristinkaris tiež vidno 😉 nevieš kedy asi by mali mať výsledky?

@ersp ešte asi 2-3x, potom už IVF. A budúci mesiac by som asi chcela poriešiť aj niečo na rast výstelky.