Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris @katariiinkaa @ersp dobré ránko dievčatá, ja dnes test opäť kúsok svetlejší, takže asi nič z toho a testovať budem už až vo štvrtok.
@bambulka711 možno teraz začne silnieť moje dnes takto
@kristinkaris a sú tmavšie ako včera?
@bambulka711 neviem som v práci tak potom kuknem či ešte došli :D
@kristinkaris ja s testovaním končím, spravím až vo štvrtok, aby som vedela, či vysadiť progesterón, nech to nenaťahujeme.
@bambulka711 a ten medrol je aby sa urzali v norme tie protilatky na spermie?
@ersp áno, sú to kortikoidy a mali by sa brať max. pol roka. Lenže tým, že ja mám protilátky aj proti embryjku, tak ich musím brať stále a čo najrýchlejšie otehotnieť.
@bambulka711 jaaaj cize svojim sposobom mate casovo ohranicene obdobie na otehotnenie..tak v tom pripade ja by som sa s iui ani nezaoberala a radsej riesila ivf
@ersp no ešte jedno IUI ideme kvôli poisťovni a potom sa asi vrhneme na IVF. Asi lepšie dať 1000-1500€ za IVF, kde je predsa len vyššia šanca... Takto vlastne už dáme 600e za IUI a nič... Možno pri IVF zistia, že nekvalitné vajíčka alebo prázdne folikuly...
@bambulka711 a budovanie protilatok nie je pre poistovnu dovod na preplatenie ivf?
@bambulka711 ved toto ja sa tiez obavam ze dojdeme na ivf a prideme na to ze vajicka su na prd, co u mna aj predpoklad je kvoli pco..
@ersp njn, veď už uvidíme, tento mesiac ešte IUI a ďalší cyklus asi IVF. Človek aspoň bude po odbere vedieť, na čom je....
@bambulka711 ved toto..ako mna uz toto vsetko mata , strasi co nas caka 😀
@ersp mňa to nemáta, ale rozmýšľam, že to asi bude najlepšie riešenie. Vieš ako, ak odoberú vajíčka a zistia, že sú na nič, tak aspoň človek vie, na čom je. Takto sa môžeme pol roka snažiť cez IUI a trápenie a všetko zbytočne.
Baby napr u mna tak bolo. Ja som mala niekolko folikulov pri odbere vajicok ale polovica prazdnych. Cize ovulacia mi normalne prebiehala ale mohla byt niekedy bez vajicka ze praskal prazdny folikul
@bambulka711 ty nič nevysadzuj ešte to pekne začne tmavnuť neboj nič 🍀
@kristinkaris jasné, veď až v ten štvrtok keď tak by som si už nedala na noc. To budem 14dpo. Uvidíme, ja som už taká zmierená, pozerám IVF 😂
@bambulka711 skus stredu test to by už mohol byt tmavší
@kristinkaris objednala som 10 ks ďalších, tak pripravená budem 🙂 a ty ako? Stmavol? Ja to neviem porovnať, keď ich nemáš vedľa seba. Tam stačí trochu inak svetlo mať a už to skresľuje.
@bambulka711 neviem či stmavol rano som nestíhala uvidím večer …ale vyšiel pozitívny ihneď tak verím že čosi je tmavší
@kristinkaris veľmi držím palce. Mňa svrbia ruky skočiť do lekárne, ale si hovorím, že je to zbytočné, keď bol ráno svetlejší ako včera. Asi to chcem mať už za sebou.
@bambulka711 jasne zbehni ☺️ budeš aspoň vedieť či mizne to gonasi
@kristinkaris a myslíš, že to má zmysel takto cez deň, keď pijem a chodím na WC? Nebude to skreslené?
@bambulka711 skus tak dve hodinky predtým nepit a bude to v pohode
@kristinkaris no splašila som toptest iba, tak skúsim hodinu ešte vydržať a spraviť. Lebo ja som v týchto teplotách ako filtrácia na vodu 😂
@bambulka711 daj potom vedieť 😁
@bambulka711 u nas sa pouziva pomenovanie "prietokovy ohrievac"..mne sa furt chlap smeje jak ked si dam schuti pollitra vody tak chodim curat kazdych 15 minut 😀😀
@ersp no a to čakám s kávou poobednou, lebo to je konečná 😂
@ersp @kristinkaris bielo biely a ešte belší je 😊 ani duch

@ersp keby neberiem ten medrol, ani asi v auguste nejdeme a dáme si pauzu. Snažím sa veriť, ale nejako s každým ďalším pokusom je to ťažšie.