icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
21. júl 2024

@ersp keby neberiem ten medrol, ani asi v auguste nejdeme a dáme si pauzu. Snažím sa veriť, ale nejako s každým ďalším pokusom je to ťažšie.

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris @katariiinkaa @ersp dobré ránko dievčatá, ja dnes test opäť kúsok svetlejší, takže asi nič z toho a testovať budem už až vo štvrtok.

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 možno teraz začne silnieť moje dnes takto

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris a sú tmavšie ako včera?

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 neviem som v práci tak potom kuknem či ešte došli :D

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris ja s testovaním končím, spravím až vo štvrtok, aby som vedela, či vysadiť progesterón, nech to nenaťahujeme.

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 a ten medrol je aby sa urzali v norme tie protilatky na spermie?

bambulka711
22. júl 2024

@ersp áno, sú to kortikoidy a mali by sa brať max. pol roka. Lenže tým, že ja mám protilátky aj proti embryjku, tak ich musím brať stále a čo najrýchlejšie otehotnieť.

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 jaaaj cize svojim sposobom mate casovo ohranicene obdobie na otehotnenie..tak v tom pripade ja by som sa s iui ani nezaoberala a radsej riesila ivf

bambulka711
22. júl 2024

@ersp no ešte jedno IUI ideme kvôli poisťovni a potom sa asi vrhneme na IVF. Asi lepšie dať 1000-1500€ za IVF, kde je predsa len vyššia šanca... Takto vlastne už dáme 600e za IUI a nič... Možno pri IVF zistia, že nekvalitné vajíčka alebo prázdne folikuly...

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 a budovanie protilatok nie je pre poistovnu dovod na preplatenie ivf?

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 ved toto ja sa tiez obavam ze dojdeme na ivf a prideme na to ze vajicka su na prd, co u mna aj predpoklad je kvoli pco..

bambulka711
22. júl 2024

@ersp njn, veď už uvidíme, tento mesiac ešte IUI a ďalší cyklus asi IVF. Človek aspoň bude po odbere vedieť, na čom je....

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 ved toto..ako mna uz toto vsetko mata , strasi co nas caka 😀

bambulka711
22. júl 2024

@ersp mňa to nemáta, ale rozmýšľam, že to asi bude najlepšie riešenie. Vieš ako, ak odoberú vajíčka a zistia, že sú na nič, tak aspoň človek vie, na čom je. Takto sa môžeme pol roka snažiť cez IUI a trápenie a všetko zbytočne.

zuza265
22. júl 2024

Baby napr u mna tak bolo. Ja som mala niekolko folikulov pri odbere vajicok ale polovica prazdnych. Cize ovulacia mi normalne prebiehala ale mohla byt niekedy bez vajicka ze praskal prazdny folikul

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 ty nič nevysadzuj ešte to pekne začne tmavnuť neboj nič 🍀

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris jasné, veď až v ten štvrtok keď tak by som si už nedala na noc. To budem 14dpo. Uvidíme, ja som už taká zmierená, pozerám IVF 😂

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 skus stredu test to by už mohol byt tmavší

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris objednala som 10 ks ďalších, tak pripravená budem 🙂 a ty ako? Stmavol? Ja to neviem porovnať, keď ich nemáš vedľa seba. Tam stačí trochu inak svetlo mať a už to skresľuje.

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 neviem či stmavol rano som nestíhala uvidím večer …ale vyšiel pozitívny ihneď tak verím že čosi je tmavší

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris veľmi držím palce. Mňa svrbia ruky skočiť do lekárne, ale si hovorím, že je to zbytočné, keď bol ráno svetlejší ako včera. Asi to chcem mať už za sebou.

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 jasne zbehni ☺️ budeš aspoň vedieť či mizne to gonasi

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris a myslíš, že to má zmysel takto cez deň, keď pijem a chodím na WC? Nebude to skreslené?

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 skus tak dve hodinky predtým nepit a bude to v pohode

bambulka711
22. júl 2024

@kristinkaris no splašila som toptest iba, tak skúsim hodinu ešte vydržať a spraviť. Lebo ja som v týchto teplotách ako filtrácia na vodu 😂

kristinkaris
22. júl 2024

@bambulka711 daj potom vedieť 😁

ersp
22. júl 2024

@bambulka711 u nas sa pouziva pomenovanie "prietokovy ohrievac"..mne sa furt chlap smeje jak ked si dam schuti pollitra vody tak chodim curat kazdych 15 minut 😀😀

bambulka711
22. júl 2024

@ersp no a to čakám s kávou poobednou, lebo to je konečná 😂

bambulka711
22. júl 2024

@ersp @kristinkaris bielo biely a ešte belší je 😊 ani duch