Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuza265 asi tak, si hovorím, že mám šťastie v nešťastí, že to dokážem finančne utiahnuť aj sama. A teraz mi napadlo, že ja by som mala mať nejaké dve doplnkové metódy v cene, keďže sme boli na prvej konzultácii v januári a vtedy mali akciu takú. No musím vyzistiť, to by bolo tiež super.
@ersp nie, ak máš embryá zmrazené, tam sa tuším platí potom okolo 500e "iba". Keby si nemala žiadne embryo, tak potom platíš všetko znova.
@bambulka711 tak som sa strarila uplne...dajme tomu idem na ivf 1 cyklus, odoberu vajicka, 3 sa opldnia prve vlozia neuspesne - 1 cyklus za mnou...a teraz idem uz len na vklad, to je uz druhy cyklus ivf alebo nie?
@bambulka711 toto som chcela pocut 😀😀
@kristinkaris ty nás riadne napínaš 🙈
@bambulka711 mňa už ide z toho poraziť 😂 ale najhoršie je že musím pracovať s ťažkými ľuďmi a dvíhať ich sa normálne bojím chodiť do roboty že čo ak
@bambulka711 ano ano dobre si to vysvetlila. @ersp suhlasim s vysvetlenim. Mam za sebou ale este vklad nebol🙂 ten tak o 2 tyzdne snad
@kristinkaris ale tak hádam sa nič nestane 😔
@zuza265 držím palce. A ako si zvládla stimuláciu a odber? Že na čo sa mám pripraviť - nálada, PN v práci pred a po... A tak. Ja si špeciálne na to šetrím dovolenku 🙈
@bambulka711 no pocas stimulacie vsetko super len sa mi tocila hlava sem tam a byvalo mi tazko na zaludok (ako v tehotenstve). To sa vsetko dalo zvladat. Ale bolesti po ma prekvapili. Najma pri plnom mechure alebo rano po noci ma boleli vajecniky riadne. To preslo asi po tyzdni a uz som videla ako mi klesli hormony a vyhadzala som sa na tvari. Napr menstruaciu mam teraz dost silnejsiu - to ma tiez prekvapilo. Ale inak je to podla mna zvladnutelne ale isto ked ma zena viac folikulov moze to byt aj pocas stimulacie bolestive. Zakrok prebehol fajn a naozaj to bolo uplne ok
@zuza265 ďakujem, si zlatá. No mňa bolí aj ovulácia s jedným folikulom, ale tak, keď budem v kľude doma ležať a odpočívať, tak to bude fajn 🙂 no držím ti palce, snáď to dopadne najlepšie, ako môže.
@bambulka711 joj presne aj mna. Ak mas tu moznost ostat doma, tak super. Mne nepridavali tie tepla a nesmies na slnko .. tak to bolo take no. Ale ako to mas vlastne teraz? Uz si rozhodnuta?
@zuza265 no partner je teraz na pochode SNP, tak sa porozprávame, keď sa vráti. Ale asi teda spravíme ešte jedno IUI a vrámci neho spermiogram a hneď aj konzultáciu, že ak nevyjde, tak ďalší mesiac rovno IVF, nech to je pripravené...
Alebo teda nech vieme sa zariadiť.
@zuza265 jeeejda, tak nech to zvládne bojovník 🙏
@bambulka711 no ako skúšala si test ?
@kristinkaris ahoj, ja mám bielo úplne. Už si hovorím, že progesterón je zbytočný, iba to naťahuje.
No e tmavší, to je jasné, hádam to aj krv potvrdí, že to správne stúpa 😊
@bambulka711 tak to ma mrzí ;/ ale tak možno ešte predsa len začne stúpať
@kristinkaris nezačne, ja som to už uzavrela. Je to 12 dpo, takže som si naliala čistého vína a ideme ďalej.
@bambulka711 a možno prekvapí 🙂
@kristinkaris ja mám pocit, že si nádejami len ubližujem. Skúsime to ešte raz a potom asi už naozaj IVF bude najlepšie.
@bambulka711 pozri si len 12 dpo ešte je skoro na také závery 🙂 keď som bola u dr na 15 dpo sám povedal že to je ešte skoro že nič nieje stratené a vyzerá že mal pravdu teda dúfam 😅

@bambulka711 je. Je to dost nedostupne pre “priemerne” zatabajucich. Nuz… kym posetria ludia uteka cas. Ak sa vobec da. Niektori verim, ze nemaju z coho setrit.