Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 pozri rozbehni obidve 🙂 aj hemato aj brno 🙂 mozno v brne budu chciet zas komplet vstupne vysetrenia a kym daju liecbu budes mat hemato zaseboi 🙂
@zuza265 no veď práve, takže ten začiatok roka nie je až tak mimo 😂
@ersp a dlho trvá aj termín vôbec dostať :(
@bambulka711 tak brno je jedno z naj centier asi maju dost velky zaujem...ako my sme na prvu konzultaciu cakali 3 tyzdne a to uz mi doslo dlho 😀
@bambulka711 no ja co mam zopar znamych co boli v Brne tak maju uspecne IVF za sebou a doma babatko. Takze drzim moc moc palce. Oni uz maju nejaku pobocku aj v BA takze nejake veci sa daju robit aj v BA. Hematologiu nemaju v Boroch? Tam by si mozno dostala skorsi termin. 🤷♀️
@ersp myslela som na hematku. V CAR očakávam, že sa zajtra ozvú a začneme riešiť veci 🙂
@andyka105 ja chodím do BA do reprofitu, čo je Brnenská pobočka, ale nemám z nich najlepší pocit. Ale asi si čítala... Takže ako píšeš, nejaké odbery a pod. tu, ale protokol, odber a vklad v Brne isto. Hematku asi na antolskej poriesim.
@bambulka711 no už sa aj ozvali. Takže zajtra skočím do reprofitu v BA a vyziadam si komplet všetko, čo máme.
@bambulka711 tak super ze sa ozvali 🙂
@ersp hej, ale ako píšeš, termín o 2-3 týždne, ale s tým som ja uplne ok. Neviem, či chlapa nepošlem ešte na spermiogram nový, zatiaľ si vyžiadam ten z IUI.
@bambulka711 jasne hlavne nech vam to vide. Ale to brno je urcite fajn volba.
@andyka105 ďakujem. No síce viacej byrokracie, ale snáď poisťovňa schváli 🙏
A za úvodnú konzultáciu nič nedám, takže aspoň si názor vypočujem.
@bambulka711 spermiogram urcite by som vo vasom pripade riesila, pripadne nasadit vitaminy na podporu aj u partnera ...
@ersp áno, ako som hovorila, uvidíme, ako dopadne tento ďalší a keď zle, tak rovno dohodneme ten podrobný. Už si hovorím, že zase čakať na prázdno asi nemá zmysel a to IUI asi predsa len je vyššia šanca, ako nerobiť nič. Či zle rozmýšľam?
@bambulka711 mne vraveli v car ze vlastne tym ze krcok mam priechodny iui mi relativne sancu nezvysi...len sa to lepsie nacasuje a to moze byt ten faktor uspechu..
@ersp no ja nikdy nemám hlien a pri našej morfológii a tými protilátkami. No neviem, celá som z toho nesvoja. Ach, ma štvú v tom CAR, snáď to Brno mi dodá nádej. Normálne cítim, aká som toxická sama na seba teraz 😂 by som si dala víno.
@bambulka711 nemas hlien vobec, alebo je ho malo ze neni viditelny? Moja posledna skusenost, vzdy som nejak postrehla hlien ale posledne dva cykly vobec a jak sme boli na tom pct, eate ani sono nebolo spravene a dr hned ze tolko hlienu ze proste som v obdobi ovulacie isto 🙂 ja by som dala ruku do ohna ze nie ze ovulacia v nedohladne 🙂
@ersp no ja ho vôbec nepozorujem, akože, možno v krčku je, ale aj keď skúšam, stále je hustý, aj keď som isto pred ovu 🤷
@bambulka711 a tebe spermiogram nedali? Akoze papier s vysledkami mysli
@zuza265 no dali mi len nejaké 4 údaje, že objem na ml, celková pohyblivosť, progresívna pohyblivosť a morfológia. To asi nestačí, či? Ale napríklad vôbec neviem, aký bol objem "odovzdaný".
@bambulka711 ako ono aj ked ho nepozorujes v krcky by mal byt 🙂 skus pripadne viac vody alebo tusim grepova stava podporuje tvorbu hlienu 🙂
@bambulka711 zakladny spermiogram ma len tie 4 parametre 🙂
@ersp no ja som ako filtrácia na vodu a ten grep som počula. A aj sirup proti kašľu vraj 🙂
Fakt? Lebo čo robil môj gynekológ, tak tam bolo aj ph, farba, skvapalnenie, celkový objem atď.
@ersp
@bambulka711 sirup proti kaslu som nepocula 😀😀😀
@bambulka711 ako jasne su tam udaje o objeme, ph, cistote vzorky a atd ale kazdeho zaujimaju len tie 4 parametre..
@ersp aha, ok, no tak zajtra to poskenujem, čo mám a pošlem im to tam teda 😊

@bambulka711 akoze myslela som, ze ked budes chodit do brna. A si v ivf skupine?