Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ďakujem vám 🙂 asi pre ten lepší pocit, to poistíme, ak ma zas nechtiac nevypne :D Uvidím, čo tá teplota ráno, či som mala správny tušák. Dám vedieť.
@ersp ja už dosť špiním, takže zajtra ohlásim určite 1DC. A plán sme dali nakoniec taký, že cez týždeň spravíme základný spermiogram, že teda, ako to vyzerá. Nabehnem na letrozol každopádne, aby sme to stihli, kým odíde preč. A podľa výsledku spermiogramu buď pôjdeme ešte na jedno IUI, alebo len prirodzene, ak by sa to nezlepšilo. Potom už počkáme na konzultáciu s Brnom a podľa ich pokynov sa zariadime.
@bambulka711 tak to fajn plan, tento mesiac si to asi vymenime a iui asi bude cakat nas 😀😀😀 a potom spolocne na ivf 😀😀 ja mam celkom dobre bolesti, resp krce podbruska tak neviem ci aj na mna sa uz mrcha nechysta 😀😀
@ersp som včera čítala nejaké vedecké články a že tá morfológia vôbec neznamená, že spermie sú nekvalitné, alebo že majú zlú DNA.
@bambulka711 morfologia su vlastne chybne nie? Hlavicka, bicik ci si to pletiem? 😀 u nas chlap ma morfologiu 3,8 a ze nie je problem 😀
@ersp no áno, ale že to, že majú tvar zlý, že neznamená, že sú chybné. No, my sme mali 9 a vidíš 🫣🙈
@bambulka711 ako my pred ivf dame asi zakladny spravit na kontrolu 😀 ale ked vraveli ze z pct ma nadpriemerne vysledky (90% pohyblivych A+B) a bezne ledva 50% tak asi bude len chyba vo mne 😀
@ersp hej, aj my ideme teraz na základný. Aj tak si asi priplatíme pri IVF za tú selekciu magnetickú, tak to je jedno. Veď uvidíme...
@bambulka711 ja som este nestudovala ivf 😀😀 ale myslim ze vajblizsich dnoch sa na to uz pozriem 😀😀 teraz sa musim len modlit nech dojdu krami tak aby sa stihla folikumetria mimo vikendu 😀
@bambulka711 môžem ťa poprosiť poprosiť ten článok? My sme sa akurát s mužom včera smiali ze som triedila papiere a dala uz na vrch sobášny list nech nemusím potom hľadať a sa pytal ze na co to je tak som mu vysvetlila a potom hovorím ze alebo chceš aj dna testy? Lebo presne podľa nášho spermiogramu podľa doktora nebola šanca na prirodzene otehotnenie :D
@mimuska328 myslím, že to bol tento, ale istá si nie som, nemám ho uložený https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC41...
@ersp ja už mám naštudované. Našťastie sa mi stále len spúšťa menzes, tak my sme v suchu...
@bambulka711 tak to suoer, vsetko aspon postihate...ja skusim zajtra test to by som mala byt 11-12dpo a uzavriem kapitolu tohto cyklu 😀
@ersp podľa toho zvýšenia, keď sa pozriem na minulé mesiace to sedí na 14 a tak isto aj pocitovo, takže som si viac menej istá, ale áno na to úplne potvrdenie si ešte budem musieť počkať 🙂 skôr som hľadala nahodením tých ďalších teplôt, či sa zmení farba za dnešný deň, čo sa potvrdilo, že to bolo asi nejaké upozornenie.
@ersp tak, ja hlásim odpískaný nový cyklus 💪💪☺️
@bambulka711 tak drzim palce v novom cykle 🙂 ja sa o par dni predpokladam pridam 😀
@bambulka711 dnes som ai chcela spravit test 😀 vstanem z postele a si vnutorne opakujem, treba spravit test 😀 sadnem na wcko, este maximalne zaspata, vycuram sa, vratim do postele a sakra, test som nespravila 😀 tak snad zajtra 😀
@ersp to sa aj mne stalo v stredu tuším 😂
@bambulka711 ako mna to az potom prebudilo 😀😀 ako tak sranda musi byt 😀😀
@ersp to áno. Pre nás nemajú tento týždeň termín na spermiogram, takže ideme do IUI predsa len ešte. Už som si povedala, že 200e navyše ma nevytrhne.
@bambulka711 tak skusite a uvidite 🙂 pripadne oni pri iui nevedia rovno spravit aj zakladny spermogram ??
@ersp oni robia základný spermiogram, ale vidíš, aj keď bol zlý, tak nám spravili IUI 🤷 nevadí, už počkám na Brno, čo nám povedia.
@bambulka711 tak biznis...toto bol jeden z dovodou preco ja som sa rok branila navativit car..kazdy mal nazor v okoli ze nepomahaju a maju len biznis a tahaju z ludi peniaze...myslim ze suu centra, ktore idu tymto stylom, ale u nas pochybnosti skoncili pri prvej navsteve car 🙂

@nyonya22 tak ako 3 dni nie su problem, ale asi lepsie poistit 😀