icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
27. júl 2024

@nyonya22 tak ako 3 dni nie su problem, ale asi lepsie poistit 😀

bambulka711
27. júl 2024

@nyonya22 tak asi ako cítite. Ja by som pre svoj pokoj poistila, ale ako píšeš @ersp spermie, ak sú kvalitné, počkajú 😉

nyonya22
27. júl 2024

Ďakujem vám 🙂 asi pre ten lepší pocit, to poistíme, ak ma zas nechtiac nevypne :D Uvidím, čo tá teplota ráno, či som mala správny tušák. Dám vedieť.

bambulka711
27. júl 2024

@ersp ja už dosť špiním, takže zajtra ohlásim určite 1DC. A plán sme dali nakoniec taký, že cez týždeň spravíme základný spermiogram, že teda, ako to vyzerá. Nabehnem na letrozol každopádne, aby sme to stihli, kým odíde preč. A podľa výsledku spermiogramu buď pôjdeme ešte na jedno IUI, alebo len prirodzene, ak by sa to nezlepšilo. Potom už počkáme na konzultáciu s Brnom a podľa ich pokynov sa zariadime.

ersp
27. júl 2024

@bambulka711 tak to fajn plan, tento mesiac si to asi vymenime a iui asi bude cakat nas 😀😀😀 a potom spolocne na ivf 😀😀 ja mam celkom dobre bolesti, resp krce podbruska tak neviem ci aj na mna sa uz mrcha nechysta 😀😀

bambulka711
27. júl 2024

@ersp som včera čítala nejaké vedecké články a že tá morfológia vôbec neznamená, že spermie sú nekvalitné, alebo že majú zlú DNA.

ersp
27. júl 2024

@bambulka711 morfologia su vlastne chybne nie? Hlavicka, bicik ci si to pletiem? 😀 u nas chlap ma morfologiu 3,8 a ze nie je problem 😀

bambulka711
27. júl 2024

@ersp no áno, ale že to, že majú tvar zlý, že neznamená, že sú chybné. No, my sme mali 9 a vidíš 🫣🙈

ersp
27. júl 2024

@bambulka711 ako my pred ivf dame asi zakladny spravit na kontrolu 😀 ale ked vraveli ze z pct ma nadpriemerne vysledky (90% pohyblivych A+B) a bezne ledva 50% tak asi bude len chyba vo mne 😀

bambulka711
27. júl 2024

@ersp hej, aj my ideme teraz na základný. Aj tak si asi priplatíme pri IVF za tú selekciu magnetickú, tak to je jedno. Veď uvidíme...

ersp
27. júl 2024

@bambulka711 ja som este nestudovala ivf 😀😀 ale myslim ze vajblizsich dnoch sa na to uz pozriem 😀😀 teraz sa musim len modlit nech dojdu krami tak aby sa stihla folikumetria mimo vikendu 😀

nyonya22
28. júl 2024

Ahojte, tak dnes takto.

ersp
28. júl 2024

@nyonya22 preco ti tam hodilo ten cerveny kosostvorec?

mimuska328
28. júl 2024

@bambulka711 môžem ťa poprosiť poprosiť ten článok? My sme sa akurát s mužom včera smiali ze som triedila papiere a dala uz na vrch sobášny list nech nemusím potom hľadať a sa pytal ze na co to je tak som mu vysvetlila a potom hovorím ze alebo chceš aj dna testy? Lebo presne podľa nášho spermiogramu podľa doktora nebola šanca na prirodzene otehotnenie :D

bambulka711
28. júl 2024

@mimuska328 myslím, že to bol tento, ale istá si nie som, nemám ho uložený https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC41...

bambulka711
28. júl 2024

@ersp ja už mám naštudované. Našťastie sa mi stále len spúšťa menzes, tak my sme v suchu...

ersp
28. júl 2024

@bambulka711 tak to suoer, vsetko aspon postihate...ja skusim zajtra test to by som mala byt 11-12dpo a uzavriem kapitolu tohto cyklu 😀

nyonya22
28. júl 2024

@ersp pátrala som aj ja, ale po pravde neviem, nič som nenašla. Keď som nahodila na ďalšie dva dni podobnú teplotu na pondelok a utorok, označilo ovu na 14dc a zmenil sa modrú guličku. Tak dedukujem, že je to upozornenie na zvýšenie, ale niečo také.

ersp
28. júl 2024

@nyonya22 kazdopadne uvidis o dva dni ci ovu bola alebo nie 🙂 podla teploty 🙂

nyonya22
28. júl 2024

@ersp podľa toho zvýšenia, keď sa pozriem na minulé mesiace to sedí na 14 a tak isto aj pocitovo, takže som si viac menej istá, ale áno na to úplne potvrdenie si ešte budem musieť počkať 🙂 skôr som hľadala nahodením tých ďalších teplôt, či sa zmení farba za dnešný deň, čo sa potvrdilo, že to bolo asi nejaké upozornenie.

ersp
28. júl 2024

@nyonya22 jasne vsak uvidis 🙂 ono aj tak pokial nie je sonom potvrdena ovu nikdy si nemozeme byt iste 🙂

bambulka711
28. júl 2024

@ersp tak, ja hlásim odpískaný nový cyklus 💪💪☺️

ersp
28. júl 2024

@bambulka711 tak drzim palce v novom cykle 🙂 ja sa o par dni predpokladam pridam 😀

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 dnes som ai chcela spravit test 😀 vstanem z postele a si vnutorne opakujem, treba spravit test 😀 sadnem na wcko, este maximalne zaspata, vycuram sa, vratim do postele a sakra, test som nespravila 😀 tak snad zajtra 😀

bambulka711
29. júl 2024

@ersp to sa aj mne stalo v stredu tuším 😂

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 ako mna to az potom prebudilo 😀😀 ako tak sranda musi byt 😀😀

bambulka711
29. júl 2024

@ersp to áno. Pre nás nemajú tento týždeň termín na spermiogram, takže ideme do IUI predsa len ešte. Už som si povedala, že 200e navyše ma nevytrhne.

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 tak skusite a uvidite 🙂 pripadne oni pri iui nevedia rovno spravit aj zakladny spermogram ??

bambulka711
29. júl 2024

@ersp oni robia základný spermiogram, ale vidíš, aj keď bol zlý, tak nám spravili IUI 🤷 nevadí, už počkám na Brno, čo nám povedia.

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 tak biznis...toto bol jeden z dovodou preco ja som sa rok branila navativit car..kazdy mal nazor v okoli ze nepomahaju a maju len biznis a tahaju z ludi peniaze...myslim ze suu centra, ktore idu tymto stylom, ale u nas pochybnosti skoncili pri prvej navsteve car 🙂