icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 a niekde mimo centra sa neda spravit na rychlo spermiogram? 🙂

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 tak to fakt neviem jak mu klesla tak ta morfologia...

bambulka711
29. júl 2024

@ersp tak, predtým sme boli na takom spermiograme, kde umelá inteligencia vyhodnocovala komplet vzorku. Teraz to riešila laborantka a tej malej vzorke, tak neviem. Veď uvidíme, ja si myslím, že IVF sa nevyhneme a stále majú z čoho vyberať našťastie 🙏🙏🙏

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 to ano, len ci sa Vam to iui oplati riesit zas ked je to v takych cislach

bambulka711
29. júl 2024

@ersp netuším, ideme sa o tom teraz porozprávať, že čo ideme robiť, ale asi to skúsime. Aj poisťovňa nebude mať zámienku, že som na SK neskúšala nič. Aj keď diagnóza je rovno na IVF...

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 ak je diagnoza poistovna riesit nebude

bambulka711
29. júl 2024

@ersp čosi že občas robia drahoty, keď ideš do čiech hneď, že najprv chcú Slovensko vyskúšať. Ale neriesim.

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 tak uvidite co povie brno, myslim ze budu mat akusenoari aj s preplacanim 🙂

bambulka711
29. júl 2024

@ersp to áno, oni pošlú už predvyplnené papiere a tie sa nesú na poisťovňu a akémusi gynekológovi na schválenie... No uvidíme.

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 ucidis co Vam povedia 🙂 zajtra letrozol zacinas? 🙂

bambulka711
29. júl 2024

@ersp rozmýšľam, či zajtra, či až pozajtra. Nejak úplne slabo mám ten menzes, tak neviem... Ale asi áno, veď to už asi ten deň nezmôže nič. Možno začnem večer zajtra.

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 ako ja som pri clostyle mala vzdy slabi menzes neviem preco 😀 mne dnes fyzio odblokoval celu lavu cast na krizoch tak verim ze aj to by mi mohlo dalsi cyklus pomoct k uspesnosti

bambulka711
29. júl 2024

@ersp neviem, či to teraz poviem správne, či si úplne presne pamätám ten dôvod a nechce sa mi googliť zase, ale tieto lieky stimulujú tuším hypofyzu, aby produkovala viacej hormónov, ktoré spôsobujú dozretie vajíčka a tým pádom blokujú látky, ktoré sú zodpovedné za rast výstelky. Preto, keď už je dorasteny folikul a je jasné, že ovulácia prebehne, sa dáva estrofem, aby dorástla sliznica. A potom progesterón ju akosi mení kvalitatívne, aby vedela prijať embryo. Nejak tak...
ja som už aj nad akupunktúrou rozmýšľala 🙈

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 ma to svoju logiku 😀

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 no ja som dala osteopatiu, celkom to bolo prijemne, nebolestive, teraz sice ma boli cely clovek ale po dvoch dnoch to pretrpi 😀

zuza265
30. júl 2024

@bambulka711 ja chodim na akupunkturu🤗 a odporucali mi to aj v nemocnici co chodim na fyzio

ersp
30. júl 2024

Dnes som na test nezabudla, prekvapenie sa nekona, negativny 😀 takze horsa cakam na ms 🙂

bessdonna
30. júl 2024

ahojte baby,prosim o radu.bola som na dovolenke v Egypte(teploty 38 stupnov,ine jedlo,klima na izbe,to boli zmeny pre moj organizmus a este let), no a merala som si bt a bola vzdy nizka,cca 36,3,pred ovu mi inak zvykne byt 36,6.cykly mavam 24-26 dnove,ovu na 9-11 dc.a teraz nic,proste teploty nizke.na 13 dc som mala plodny hlien,to sme uz leteli naspat,bol velmi silny,zretelny,na druhy den silne ovulacne bolesti,ale teplota max 36,8....hodinovy posun casu bol v Egypte.este sa mi stala taka vec,ze sme tam prvy den ostali vo vytahu cela rodina,nebol tam vzduch,ani klimatizacia nic a chytila som dost paniku.neodpadla som,ale bola som blizko k tomu.velakrat som volala na recepciu,kym pre nas prisli,aj to len vdaka moslimskemu turistovi,ktory ma pocul.myslela som si,ze zomrieme.dvere sa nam dokazalo posunut a tak sme sa nadychli.boli sme vnutri 15 min asi.ani osetrenie sme nepotrebovali,nic.ale myslim,ze to mi vyblokovalo celu ovulaciu a bud sa posunula na 13 dc,alebo ani nenastala.posielam moj graf,co si o nom myslite?(p.s. do vytahu uz nikdy nenastupim,bola to trauma na cely zivot,nedokazem sa zamknut ani na wc)

ersp
30. júl 2024

@bessdonna neviem ci meranie na dovolenku s inym klimatickym prostredim ti da uplne relevantny vysledok 🙂 kazdopadne podla teploty ovu by mala prebehnut

bessdonna
30. júl 2024

@ersp vazne?zatial pise not detected,ale apka si pocka na 3vyssie teploty,tak zajtra uvidime.no pocity boli,vazne,silne bolesti vo vajecnikoch a ten hlien tiez den predtym ukazkovy.brala som fytosoju tento cyklus pocas ms a myslim si,ze z toho som mala taky hlien,lebo inokedy takyto tahavy urcite nemavam.pisali baby,ze z tohoaju uplne mokro a je to pravda.

katariiinkaa
30. júl 2024

@bessdonna odporúčam pozrieť toto video, tam vysvetľovala slečna ako je to s meraním v iných časových pásmach 🙂 https://www.instagram.com/reel/C9dALptKkZJ/?img...

ersp
30. júl 2024

@bessdonna uvidia o 3 dni, ale aj ked teplota vybehne nikdy neni 100% istota ze ovulacia prebehla 🙂

bessdonna
31. júl 2024

@ersp nakoniec apka vyznacila 13dc.ved to ze istota nikdy neni.aj ked konecne paradny hlien a bolesti boli.

bessdonna
31. júl 2024

@katariiinkaa dakujem,hned som si to pozrela,no bude to prekvapko.ked dojde ms,tak toto cele bude aj tak nerelevantne a vsetko sa zmeni.

katariiinkaa
1. aug 2024

Ahojte žienky, rada by som sa s vami ešte aspoň takto “rozlúčila”. Dnes sme mali druhu kontrolu, bábätko je v poriadku s krásnym silným srdiečkom, tak verim ze to tentokrát dotiahneme do úspešného konca 💛✨ veľmi vám ďakujem za každú jednu radu a každé jedno povzbudenie, ktoré ste mi dali. Budem vás tu potichúčky sledovať a verim, že sa to tu za chvíľku zaplaví krásnymi pozitívnymi testíkmi. Nepoznám ženy, ktoré by boli takto odhodlane a zapálené pre to mať detičky, ako vy tu ❤️ veľmi vám všetkým fandím, držte sa 🙏✨

ersp
2. aug 2024

@katariiinkaa drzim palce nech vsetko dopadne len a len najlepsie 🙂

ersp
2. aug 2024

@bambulka711 ahoj, tak ako u Vas, idete na iui? 🙂

andyka105
2. aug 2024

Ahojte baby, mam taku dilemu. Dneska mi maly nejako nechcel spat a teda zvycajne meriam o 6 rano no teraz uz o 5 vstal a siel sa hrat ja som o 5 zmerala teplota bola 36,67 tak som odcitala 0,1 a zapisala a do 6 som stale lezala v posteli len teda som kukala v telefone veci. O 6 som zmerala a uz bola teplota 36,83. Ale ani len som si nesadla nic. Je to normalne? Ze tak extremne stupla?

kristinkaris
2. aug 2024

@andyka105 keď si merala skôr tak sa neodcitava ale pridáva

andyka105
2. aug 2024

@kristinkaris ja ze sa pridava ked sa meria neskor 😂🤦‍♀️ hmmm zaujimave 😂 tam to teda prepisem dakujem za info tak teda je to este divnejsie 😂