Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tak to fakt neviem jak mu klesla tak ta morfologia...
@ersp tak, predtým sme boli na takom spermiograme, kde umelá inteligencia vyhodnocovala komplet vzorku. Teraz to riešila laborantka a tej malej vzorke, tak neviem. Veď uvidíme, ja si myslím, že IVF sa nevyhneme a stále majú z čoho vyberať našťastie 🙏🙏🙏
@bambulka711 to ano, len ci sa Vam to iui oplati riesit zas ked je to v takych cislach
@ersp netuším, ideme sa o tom teraz porozprávať, že čo ideme robiť, ale asi to skúsime. Aj poisťovňa nebude mať zámienku, že som na SK neskúšala nič. Aj keď diagnóza je rovno na IVF...
@bambulka711 ak je diagnoza poistovna riesit nebude
@ersp čosi že občas robia drahoty, keď ideš do čiech hneď, že najprv chcú Slovensko vyskúšať. Ale neriesim.
@bambulka711 tak uvidite co povie brno, myslim ze budu mat akusenoari aj s preplacanim 🙂
@ersp to áno, oni pošlú už predvyplnené papiere a tie sa nesú na poisťovňu a akémusi gynekológovi na schválenie... No uvidíme.
@bambulka711 ucidis co Vam povedia 🙂 zajtra letrozol zacinas? 🙂
@ersp rozmýšľam, či zajtra, či až pozajtra. Nejak úplne slabo mám ten menzes, tak neviem... Ale asi áno, veď to už asi ten deň nezmôže nič. Možno začnem večer zajtra.
@bambulka711 ako ja som pri clostyle mala vzdy slabi menzes neviem preco 😀 mne dnes fyzio odblokoval celu lavu cast na krizoch tak verim ze aj to by mi mohlo dalsi cyklus pomoct k uspesnosti
@ersp neviem, či to teraz poviem správne, či si úplne presne pamätám ten dôvod a nechce sa mi googliť zase, ale tieto lieky stimulujú tuším hypofyzu, aby produkovala viacej hormónov, ktoré spôsobujú dozretie vajíčka a tým pádom blokujú látky, ktoré sú zodpovedné za rast výstelky. Preto, keď už je dorasteny folikul a je jasné, že ovulácia prebehne, sa dáva estrofem, aby dorástla sliznica. A potom progesterón ju akosi mení kvalitatívne, aby vedela prijať embryo. Nejak tak...
ja som už aj nad akupunktúrou rozmýšľala 🙈
@bambulka711 ma to svoju logiku 😀
@bambulka711 no ja som dala osteopatiu, celkom to bolo prijemne, nebolestive, teraz sice ma boli cely clovek ale po dvoch dnoch to pretrpi 😀
@bambulka711 ja chodim na akupunkturu🤗 a odporucali mi to aj v nemocnici co chodim na fyzio
Dnes som na test nezabudla, prekvapenie sa nekona, negativny 😀 takze horsa cakam na ms 🙂
ahojte baby,prosim o radu.bola som na dovolenke v Egypte(teploty 38 stupnov,ine jedlo,klima na izbe,to boli zmeny pre moj organizmus a este let), no a merala som si bt a bola vzdy nizka,cca 36,3,pred ovu mi inak zvykne byt 36,6.cykly mavam 24-26 dnove,ovu na 9-11 dc.a teraz nic,proste teploty nizke.na 13 dc som mala plodny hlien,to sme uz leteli naspat,bol velmi silny,zretelny,na druhy den silne ovulacne bolesti,ale teplota max 36,8....hodinovy posun casu bol v Egypte.este sa mi stala taka vec,ze sme tam prvy den ostali vo vytahu cela rodina,nebol tam vzduch,ani klimatizacia nic a chytila som dost paniku.neodpadla som,ale bola som blizko k tomu.velakrat som volala na recepciu,kym pre nas prisli,aj to len vdaka moslimskemu turistovi,ktory ma pocul.myslela som si,ze zomrieme.dvere sa nam dokazalo posunut a tak sme sa nadychli.boli sme vnutri 15 min asi.ani osetrenie sme nepotrebovali,nic.ale myslim,ze to mi vyblokovalo celu ovulaciu a bud sa posunula na 13 dc,alebo ani nenastala.posielam moj graf,co si o nom myslite?(p.s. do vytahu uz nikdy nenastupim,bola to trauma na cely zivot,nedokazem sa zamknut ani na wc)
@ersp vazne?zatial pise not detected,ale apka si pocka na 3vyssie teploty,tak zajtra uvidime.no pocity boli,vazne,silne bolesti vo vajecnikoch a ten hlien tiez den predtym ukazkovy.brala som fytosoju tento cyklus pocas ms a myslim si,ze z toho som mala taky hlien,lebo inokedy takyto tahavy urcite nemavam.pisali baby,ze z tohoaju uplne mokro a je to pravda.
@bessdonna odporúčam pozrieť toto video, tam vysvetľovala slečna ako je to s meraním v iných časových pásmach 🙂 https://www.instagram.com/reel/C9dALptKkZJ/?img...
@katariiinkaa dakujem,hned som si to pozrela,no bude to prekvapko.ked dojde ms,tak toto cele bude aj tak nerelevantne a vsetko sa zmeni.
Ahojte žienky, rada by som sa s vami ešte aspoň takto “rozlúčila”. Dnes sme mali druhu kontrolu, bábätko je v poriadku s krásnym silným srdiečkom, tak verim ze to tentokrát dotiahneme do úspešného konca 💛✨ veľmi vám ďakujem za každú jednu radu a každé jedno povzbudenie, ktoré ste mi dali. Budem vás tu potichúčky sledovať a verim, že sa to tu za chvíľku zaplaví krásnymi pozitívnymi testíkmi. Nepoznám ženy, ktoré by boli takto odhodlane a zapálené pre to mať detičky, ako vy tu ❤️ veľmi vám všetkým fandím, držte sa 🙏✨
@katariiinkaa drzim palce nech vsetko dopadne len a len najlepsie 🙂
@bambulka711 ahoj, tak ako u Vas, idete na iui? 🙂
Ahojte baby, mam taku dilemu. Dneska mi maly nejako nechcel spat a teda zvycajne meriam o 6 rano no teraz uz o 5 vstal a siel sa hrat ja som o 5 zmerala teplota bola 36,67 tak som odcitala 0,1 a zapisala a do 6 som stale lezala v posteli len teda som kukala v telefone veci. O 6 som zmerala a uz bola teplota 36,83. Ale ani len som si nesadla nic. Je to normalne? Ze tak extremne stupla?
@andyka105 keď si merala skôr tak sa neodcitava ale pridáva
@kristinkaris ja ze sa pridava ked sa meria neskor 😂🤦♀️ hmmm zaujimave 😂 tam to teda prepisem dakujem za info tak teda je to este divnejsie 😂

@bambulka711 a niekde mimo centra sa neda spravit na rychlo spermiogram? 🙂