Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dlho sa sa tu neozvala😁 takze moja dnes kontrola v car : endometrium ma 6mm na ľavom vajecniku videla staré corpus luteum v právo akoby išiel do dominancie 10,5mm potom hneď za brankou videla dutinu 1mm minimálnu povedala že to môže byt to spinenie alebo začínajúca cysta… povedala že momentálne som mimo ohrozenia života tým že ja som mala to hcg 23 je úplne minimum o mmt by sa jednalo keby bolo nad 1000 vtedy by to malo aj následky teraz čakať na poobedie na výsledky z krvi
Dnes som 7dc 🙂 a na testoch vidno stále dačo
@kristinkaris a ako to teda vyzera? Idete sa dalej snazit alebo mate aj nejaku liecbu? Ci musite pockat kym zmyzne to HCG? A nemoze byt ta dutinka nejaky pozostatok tehotenstva?
@andyka105 tento mesiac to ideme nechať na náhodu ideme na dovolenku 🙂 začneme to riešiť znova až september -október ak sa nepodarí teraz náhodou 🙂
@kristinkaris jasne chapem treba si uzit dovolenku naplno 🤞
@bambulka711 uz chapem preco si nedoverciva voci cestru kde chodis...btw letrozol ti oni predpisali ci obvodny gyn?
@ersp gynekológ, ale oni mi kázali tiež si ho nasadiť. No nevadí, skúsili sme včera a keďže ešte nepraskli a majú 20 a 21 mm, tak aj dnes si spravíme pekný večer. Začiatkom septembra by sme mohli ešte jedno IUI podstúpiť tu, kým vybavíme poisťovňu a Brno a snáď už koncom septembra by som mohla začať so stimuláciou.
@bambulka711 tak to je divne, mali cakat ze sa moze stat vyssia reakcia vajecnikou a teda viac folikulov...ale uz su len 2 to je dobre 🙂😀
@ersp no boli 3, ale aj ten gynekológ dnes vyzeral akosi otrávene, že na čo tam som, keď mi dali gonasi, že dnes prasknú, že ten tretí ani nezameral. Ja už fakt vkladám nádeje do toho Brna, mám pocit, že tu každého iba otravujem. U tohto gynekológa je všeobecne problém, že vôbec k nemu chodia tehotné pacientky... Takže ho budem meniť určite.
@bambulka711 ach jaj ja nechapem lekarov ak nechcu robit avoje povolanie tak naco to robia..
@ersp veď to, mňa tiež neteší, že musím takto bojovať. Tiež som už mala mať polročné dieťa doma a namiesto toho stále iba sklamanie. Kamoška je za ten čas, tehotná už s druhým na prvý šup.
@bambulka711 tak to poznam, vsetko dookola otehotnie, porodi a u nas stale nic..
@ersp no uvidíme, včera som mala aj výstelku skoro 7 mm, tak snáď to už je ok. Beriem vitamínov jak pre koňa 😂 škoda len, že nevieme spermiogram, ako je na tom. No čo už.
@bambulka711 a ktorý si DC? Ta moja mala dnes 6mm 🙂
@kristinkaris dnes 10dc, ráno tam ešte foliky svietili, tak ešte dnes to poistíme. Ale mám pocit, že praskli okolo štvrtej, ma až zlomilo v páse 😂
@bambulka711 ja uz tiez jak dochodca ale teraz 3 dni som si dala pauzu uz som z toho mala depku..
@ersp no ja som včerajšok prerevala večer. Neviem, či mi to spravilo gonasi, alebo sklamanie, že IUI nič, alebo všetko dokopy, že sa rútime do IVF. No doslova taká sebaľútosť ma chytila, že prečo ja...
@bambulka711 to verim..ja stale cakam na ms, testy negat tak neviem co sa deje..
@ersp môže byť aj tým počasím, mne sa tiež nechcela spustiť minule a ešte aj bola slabá. Ja dnes predpoklad 1 dpo. Rozmýšľam, že progesterón si začnem dávať až od 3 dpo.
@bambulka711 ako mali sme aj nervoznych par dni..ale dufam ze uz sa pusti...
@bambulka711 ja si myslím že tento tvoj postoj voči Reprofit nie je vôbec ok. Oni ti odporučili Letrozol, ale nepredpisali. Dal ti ho gyn a ty si ho neužívala keď si mala a nechala si si ho na neskôr. Jasne že v CAR nechápu čo sa deje keď nevedia že ty si ho dávaš. Všeobecne, pokial nie si lekár, mala by si sa viac riadiť tým čo ti hovoria a nie si sama vymýšľať postupy a užívať lieky ako ty chceš. Možno by ti to bolo na osoh viac, než keď si myslíš že si múdrejšia než ti čo to študovali a snažia sa ti pomôcť. Detto ten progesteron…ale komu niet rady, tomu niet pomocí. A aby bolo jasne, myslím to v dobro , presne ako keď som ti písala že máš trochu ubrať plyn, že to škodí. Good luck, snáď v tom Brne sa dockas bábätka.
@sandra299 ja nerozumiem, čo ty proti mne stále máš. V CAR samozrejme mi ho nepredpísali, keď mi ho predpísal už gynekológ. Nebudú mi ho predsa predpisovať znova, keď sa nesmie brať viac ako 3 mesiace a balenie je presne na tie 3 mesiace. Ale brať mi ho kázali 3-7dc a tak som aj brala a samozrejme to vedia. Čo nechápala lekárka bolo, prečo pri tom istom dávkovaní mám jeden mesiac iba jeden folikul a druhý tri. Aj to mám v správe od nich, že budúci mesiac ideme bez Letrozolu. To isté progesterón mám od nich a kázali brať po ovulácii a aj budem. Skús nekomentovať moje príspevky, lebo si vedľa ako jedľa 😉 nie som jediná, čo má s reprofitom zlé skúsenosti a mám právo na názor.
Skús nám radšej napísať, prečo si vlastne v tejto skupine a škodíš tu ženám svojimi múdrymi komentármi, keď sama o sebe nenapíšeš nič. Zakaždým sa tu len tak objavíš, do niekoho pichneš a zas držíš hubu. Baví ťa to, robí ti to dobre?
Ahojte, toto je 4 cyklus kedy merám. A ovu podľa toho prebiaha medzi 7-11 dňom, cyklus mávam kratší. Tento cyklus som si neni moc istá či ovu bola v deň vyznačenia alebo skôr, kedy som mala aj ovu príznaky . Može sa stať, že ovu príznaky sú skôr a ovu prebehne neskôr?
Ďakujem pekne za váš názor 🙂
Inak sem tam vás čítam a každej vám držím palce. A neviem či ste niekedy skúšali akupunktúru a celkovo tradičnú čínsku medicínu. Za mňa perfektné a môžem len odporučiť. Možno u niektorých môže byť aj toto práve cesta 🙂
@lenka1801 ahoj, podľa teploty by som povedala, že ti to vyznačilo dobre. Ja to inak tiež úplne presne podľa bolesti neviem identifikovať, keďže ich mám pred aj po väčšinou 🙂
@bambulka711 ďakujem 🙂 takže by som mala byť 6dpo? No nie je to veru také jednoduché zistiť ovulácii. V januári sa nám podarilo otehotnieť v podstate skoro hneď ale v marci to aj skončilo. Teraz si sledujem teplotu a zatiaľ teda nič. Tak uvidíme 🙂
@lenka1801 to je mi ľúto. A boli ste aj na vyšetreniach, že prečo sa to stalo? Niekedy stačí drobnosť a vedia lekári pomôcť pekne. A áno, 6dpo.
@lenka1801 to už je v poriadku teraz, pre niečo sa to udialo. Ja mám dvoch synov a priateľ dceru z predošlého vzťahu, chceli by sme spolu mať ešte 🙂 ja som mala v tom období dosť náročné mesiace. Podnikala som a nič iné som neriešila len to, bol to dosť veľký stres. Rozhodla som, že prestanem s podnikaním a bolo to najlepšie rozhodnutie , teraz som konečne v kľude ale naozaj až teraz posledný mesiac. Takže ja som to potom prikladala tomu stresu. Lekárov som nevyhľadala, skôr sme to začali riešiť s tou akupunktúrov, čínskej medicíne asi verím viac ako našej západnej 😁
@bambulka711 vidˇ hore

@zuza265 asi tak nejak. Idem o hodinu k lekárovi, tak snáď sú popraskané a život pôjde zase ďalej 😊