icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bessdonna
7. aug 2024

baby mohla som si teplomerom poranit krcok?akoze je mi to meranie trochu neprijemne,mam pocit,ze to tam vkladam zle,ale necitim bolest,len diskomfort.a dnes po toalete som na papieri nasla kvapky krvy.potom uz to bolo ok.

bambulka711
7. aug 2024

@bessdonna no ak dávaš hlboko, tak áno. Ale to by si si to musela ozaj do krčka až vopchať. Ja som nemala nejak krv ani po inseminácii. Teplomer by si si mala dávať len tak 1 cm hlboko. Nemohla si sa poraniť pri styku alebo nemáš dostať menzes?

bessdonna
7. aug 2024

@bambulka711 neviem ako hlboko som si ho dala,proste aby bol dnu 😂aby nebol len pri vchode.styk sme vcera nemali,ale ms by som mala dostat v nedelu,kebyze neviem,ze sa mi posunula ovu taak zajtra.ale to boli len 0,5cm velke fliaciky a odvtedy nic.tak preto rozmyslam,ci som to ja blba nevopchala nejak do tkaniva.

bambulka711
7. aug 2024

@bessdonna no neviem si to nejako predstaviť. Podľa mňa to bola náhoda a všetko je ok, alebo začínaš špiniť pred MS, aj keď dosť skoro 🙂 a koľko dpo si? Ešte mi napadla klasika, že uhniezdenie.

sandra299
7. aug 2024

@bambulka711 Ach Jaj, invektívy miesto rozumnej debaty. Ale tak ok. Ja hubu nemám, ale ty zrejme áno. Ja som tu, lebo som pred rokom merala teplotu a našla som tu kamošky a sem tam sem pozriem čo je nové. To asi pozná každá z nás čo mame babatko a zdieľali sme svoju cestu tu ✌🏼😉 momentálne nemám čo písať o sebe viac, lebo som plne vyťažená bábätkom ktoré bude mat v piatok rok a druhé zatiaľ neplánujeme. Určite napíšem keď to bude aktuálne, snáď ty už vtedy tiež to svoje budeš mat 🙂 aj keď ako hovorím, komu niet rady tomu niet pomocí. Nerozumiem prečo myslíš že voči tebe niečo mám, chcem ti len poradiť aby si netlacila tal veľmi na pílu a rešpektovala tých od ktorých očakávaš pomoc. Ak je tvoj gyn znechutený že ta opäť vidí pričom si si včera dala gonasi, ver že to preháňaš. Každopádne, už na teba nebudem reagovať lebo to nemá zmysel. Rada si prečítam ako ide tvoja cesta ďalej a ako pochodiš v Brne. Na iné dievčatá nereagujem väčšinou, nakoľko mám z nich pocit menšieho prepálenia celého snaženia.

bessdonna
8. aug 2024

@bambulka711 dnes som 11dpo🫣uz len 3dni do ms.snad sa nezblaznim uz.

bessdonna
8. aug 2024

@sandra299 no,ja som si ten komentar zo zvedavosti precitala a ja som videla len kritizovanie a urcite nie snahu pomoct.venuj sa radsej babatku,ono ta viac potrebuje,qko tie kamosky tu.urcite sa teraz ozvu na tvoju obhajobu,ak nejake su.

bambulka711
8. aug 2024

@bessdonna tak to si teoreticky mohla zašpiniť ako predzvesť MS, aj ako uhniezdenie. Nepoklesla ti v ten deň teplota?

bessdonna
8. aug 2024

@bambulka711 nie,zaznamenala som malinky narast a dnes zas narast.prilozim graf.

bessdonna
8. aug 2024
bambulka711
8. aug 2024

@bessdonna no neviem, asi nezostáva nič iné, iba čakať a držať palce. Zajtra už by si možno aj testovať mohla 🙂

bambulka711
8. aug 2024

Dievčatá, od akého dpo vám kázali brať duphaston? Lebo mne povedali len po ovulácii, ale nepovedali, že ktorý deň. Dnes zrejme 2 dpo, už budem večer viac ako 72 hodín po gonasi, takže ovulácia isto prebehla.

ersp
8. aug 2024

@bambulka711 ja ked som mala ovulaciu 10dc, duphaston mi napisali na 16dc, cize 6dpo 😀

bambulka711
8. aug 2024

@ersp toto ma inak dosť prekvapuje, že automaticky berú, že ovulácia je 14dc. A brala si až od 6dpo aj reálne? Ja mám bez toho LF10-11 dní iba.

ersp
8. aug 2024

@bambulka711 vieco ano dala som si 6dpo az kedze som nepredpokladala uspech cyklu...mozno aj preto je moje telo v soku a meska mi ms..moja dr sme sa bavili ze 3 dni po ovu ale bola tam este jedna aona hned ze to skoro ze az 16dc a potom sa to zakecalo a tak napisali do spravy a aj ked mi volali progesteron ze od 16dc..tak som tak dala 😀

andyka105
8. aug 2024

Baby ja som pridala na ten 31dc plodny hlien a hned mi prehodilo ovulku. Takze som este len 8dpo. Velku sancu tomu nedavam ze by sa podarilo lebo tym ze som si myslela ze som uz po ovu tak sme sa az tak intenzivne nesnazili. Uvidime v pondelok. 😊 ale uz by naozaj mohol tento cyklus skoncit bud s Ms alebo dvomi ciarkami. Lebo je nekonecne dlhy. Takyto dlhy cyklus som mala naposledy pred tehotenstvom

bambulka711
8. aug 2024

@ersp ok, lebo každý to dáva inak, niekto, že hneď 1dpo, iný 3dpo, tebe 6dpo a raz mi povedali, že keď už je dominantný folikul, tak kľudne si dať gonasi a hneď večer progestanelle 🙈

katariiinkaa
8. aug 2024

@bambulka711 ja som mala od 3dpo

ersp
8. aug 2024

@bambulka711 asi tak 😀😀 ja uz len dufam ze ms sa mi uraci spustit 😀😀😀

bambulka711
8. aug 2024

@ersp alebo neuráči radšej ✊

ersp
8. aug 2024

@bambulka711 21 dpo a testy negat tam nie je sanca uz 😀

bambulka711
8. aug 2024

@ersp no ak si nemala ovulku posunutú, tak asi nie 😥

andyka105
8. aug 2024

@ersp aj tak je to dost slha LF nemala si to jak je ze bola posunuta?

nyonya22
8. aug 2024

Ahojte, ja pokračujem takto, 3dni do MS, tak uvidíme 🙂

ersp
8. aug 2024

@bambulka711 nemyslim ked na sone to vyzeralo na prasknuty folikul 😀

ersp
8. aug 2024

@andyka105 skor ci nervy stresy nespravili svoje 🙂

bambulka711
8. aug 2024

Dievčatá, mali ste niektorá taký jemnučko ružový výtok cca 2dpo? Myslíte, že to môže byť tým, že boli najmenej 2 foliky a praskli, že to nejako viac podráždilo vaječníky? Vľavo boli 2 a vpravo 1... Ale na 2dpo mi to príde neskoro. Alebo zas nejaké hormóny splašené?

ersp
9. aug 2024

@bambulka711 podla mna len hormony 🙂

bambulka711
9. aug 2024

@ersp a ty ako, už prišla MS?
Mne včera ešte aj auto kľaklo... najprv som sa nevedela dostať domov, lebo všetky príjazdové cesty ku nám boli zatopené tak, že by som auto utopila, keby chcem prejsť a keď to opadlo, tak kľakla pre zmenu baterka. Celkom zábavné 3km 😀

ersp
9. aug 2024

@bambulka711 neprisla, prsia citim sialene od pondelka, od vcera aj brucho tak hadam sa uz uracia...6 den po duphastone som uz 😀 heh to verim, auto potesi..my stale riesime co sme mali nehodu v rime, uz druhy mesiaca auto nepojazdne takze nervy do rezervy