Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 skusala ale negat..cize bud ovu nebola ze sa zle videlo na sone, alebo stresy alebo co..
@ersp no asi neostáva nič iné, len čakať. Ja som tiež už potom nebola na folikulometriu, aby sa potvrdilo, koľko ich prasklo, tak tiež čakáme. Dnes 3dpo, dám utrogestan a užívam leto 🙂
@bambulka711 tak to super 🙂 ja dam tomu tak tyzden a ak nepride ms budem volat do car co dalej..
@ersp držím palce. Mňa sa akurát partner pýtal včera, že kedy budeme vedieť výsledok a som normálne zostala zaskočená, že som o tom ani nerozmýšľala, že kedy budem testovať 😀
@bambulka711 heh no vidis ti pripomenul 😀😀😀
@ersp ja som už tak nastavená na to IVF, že už si ani nepripúšťam, že by sa mohlo vôbec podariť takto prirodzene. Ešte pri tom spermiograme minulý mesiac... Nemyslím si, že by bol nejaký zásadne lepší behom mesiaca.
@bambulka711 u nas uvidime, ci iui viac krat skusime, alebo nejake vysetrenia 🙂 nejak tomu nehavame aktualne volny pribeh a uvidime co bude jak bude 🙂
@ersp no my možno ešte budúci mesiac dáme IUI, ak teda motyka nevystrelí teraz. Už by sme to nestihli teraz, lebo poisťovňa a tak a bolo by to také rýchlo rýchlo, čo nechceme, aby sme ešte sa aj v poisťovni naháňali. Koncom septembra by to už mohlo byť ok 🙂
@bambulka711 to veru ano, my sme si dnes boli objednat nove auto tak trochu tam sa peniaze otrepali, ale do jesene dosetrime na ivf 😀
@ersp no, tie autá 🙈 ja našťastie som nové kúpila pred rokom, ale tým, že vlastne to všetko platím sama, tak to nie je úplne sranda. Hlavne keď neviem, koľko bude embryií, či žiadne alebo 10 😂
@bambulka711 my nove v 2024 ale uz sme zufali ze furt do nas niekto nabura tak ho chceme vymenit kym ma hodnotu 😀 to hej, ja som tiez zvedava co za plaka ivfko bude
@bambulka711 @ersp baby vobec vam to IVF nezavidim. Ja som nad tym vela rozmyslala nez sa nam podaril syn a zkonstatovala som ze asi by som na to nemala dostatok psychyckych sil. Naozaj vas za to vsetko obdivujem.
@andyka105 ja už mám pocit, že na to bude treba menej síl ako na toto každomesačné ovulačné testovanie, behanie k lekárovi na folikulometriu, behanie na imunológiu, IUI, plánovanie snaženia, nech imunitu nedráždime... Akože, tento mesiac som našťastie bola len raz v CAR, raz u gynekológa a netestovala ani raz, takže to bolo úplne fajn, ale inak, keď som nemala Letrozol a trápila som sa 2 týždne 🙈
@andyka105 uprimne ja dufam ze do dvoch dni dostanem ms a vyde nam iui..nam syn trval 2 roky, ale pri kramoch raz za tri mesiace bolo tych sanci menej ako iny maju zo rok...a tento posledny rok sme mali velmi psychicky tazky, mamine zistili rakovinu, absolvovala chemo, teda pre nas to bolo aj psychicky aj fyzicky narocne, neraz sme 2-3tyzden ani doma neboli ked trebalo byt pri rodicoch...ale chvalabouu mamina boj vyhrava a verim ze aj to nam pomoze k vytuzenemu babu 🙂 a ak by som ostala tehotna teraz najblizsi cyklus porodim si dietatko na 30tku co by bol najlepsi darcek 🙂
@bambulka711 tak to hej, ja neviem ja som to s lekarom nikdy neriesila, mam takeho stareho pana. Cize vsetkl co som mala som si sama nastudovala na folikulometrii som este nebola takze s tymto ja nemam vobec skusenosti. Ale mna uz obtazovala chodit v tehotenstve raz mesacne na kontrolu a nie to jak u teba ze niekolkokrat za mesiac 😂 i ked pri dalsom tehu budem musiet chodit castejsie. Ale tak teraz si hlavne uzi to leto a zvysok vyriesis potom 😉
@andyka105 no, ja nemám na výber kvôli tej imunite. Akože, mohla by som aj iba testovať, ale je dobré vedieť aspoň približne, či sa to blíži, alebo máme čas 🙂 no, bola po roku behať, 1,5 km za 13 minút... Asi zomriem... Totálne lečo zo mňa 😂
@bambulka711
@andyka105 heurekaaaa ms sa spusta, teda zajtra 1dc 🙂
@ersp gratulujeeeeeem 🥰 no, tento mesiac tuším s nikým nie som "na rovnakej vlne".
@bambulka711 to hej 😀 ale ja som vzdy mimo vsetkych 😀😀😀 takze od pondelka clostyl a na 10dc sa objednat na folikumetriu a dufat ze este nebude ovu..btw aka abstinencia u chlapa u Vas mala byt pred iui? Ze jak to naplanovat ze aby sme poistili aj peipadnu skorsiu ovu ale zaroven vedeli aj hned 11dc na iui 🙂
@ersp 48-72 hodín odporúčali, ale ono je to ťažko, keď nevieš, ako zareaguješ na clostyl. Ja som pri letrozole na 11DC už mala IUI neskoro, ideál bol na 10DC všetky tri mesiace, čo som ho brala. Asi by som sa objednala radšej skôr. Mne tak teraz povedala moja lekárka (konečne po 5 mesiacoch ma vyšetrovala moja), že radšej prídem 2-3-krát, ako to spraviť zase neskoro.
@bambulka711 problem je ze je tam vikend...ako budem volat v pondelok ale 7dc asi bude zas skoro ked budem este len vecer doberat na 7dc clostyl...poistime v sobotu vecer, ak by bola ovu skor a pripadne na utorok mat ready spermie na iui 🙂
@ersp no veď uvidíš, čo ti povedia a ako to pôjde 🙂 držím palce
@bambulka711 dakujem, uz to moc neoplyvnim, len dufat ze ovu lride kusok neskor a bude vlavo 🙂 a ak nie skusime aspon prirodzene 🙂 a budu vajicka kvalitnejsie
1dc hlasim 🙂 po dlhsej dobe vcerku silna ms predomnou

@ersp no je to radosť, ale tak u mňa je to "len" baterka našťastie. Ale tiež si mohla vybrať lepší deň, som sa zľakla, či som vodu nenatiahla do motora 😀
A test si neskúšala?