icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
10. aug 2024

@bambulka711 ano ano nova sanca 🙂😀

bambulka711
10. aug 2024

@andyka105 @ersp inak dievčatá, venujete sa nejakému športu pri snahe o bábo? Ja som sa celý rok snaženia úplne obmedzovala a už sa necítim spokojná so svojím telom. Medrol a hormóny mu dávajú zabrať. Vrátila som sa k behu opatrne a v nedeľu sa prihlásila na jumping, ale neviem, či to nie je nevhodné. Príp. či by nebol lepší bicykel, pilates, joga alebo tak.

ersp
10. aug 2024

@bambulka711 ja som tiez zacala behat v maji ale moj tep to nedavala kedze som mala pri drohom tehotenstve problemy s tlakom ostala som teraz len pri robote na dome a zahrade, samozrejme po ovu ziadne zvihanie tazkych veci...ale beh ako taky by nemal byt problem, ale jumping by som nesla 🙂

bambulka711
10. aug 2024

@ersp no tiež sa obávam, či ten jumping nie je zase príliš risk. Asi teda radšej ten bike, pilates alebo menej náročné 🙂

ersp
10. aug 2024

@bambulka711 skor bike, beh, nieco take nezatazujuce moc telo 🙂

bambulka711
11. aug 2024

@ersp máš pravdu. A osud chcel, že ten jumping dnes ráno bol zrušený. Takže budem striedať bike, beh a naťahovacie cvičenie kvôli poskracovaným svalom.

ersp
11. aug 2024

@bambulka711 to ano..ja prichadzam na to ze na mna kramy zle posobia..uz minule kramy (ale to som povodne pripisovala opici) mi par dni pred a pocas ms bolo nachuja (vyssi tep, krutihlav, unava) a tieto kramy detto, asi budem musiet zelezo doplnit

bambulka711
11. aug 2024

@ersp no môže byť. Ja si železo sem tam dám, ale zriedka, lebo mi robí veľmi zle na trávenie. Krámy väčšinou ani neviem, že mám. Užívam si to ale pri ovulácii.Ja som dnes celkovo akási malátna, unavená, bolí ma hlava... Asi kombinácia tepla a toho, že som začala zase cvičiť, telo protestuje 😂

ersp
11. aug 2024

@bambulka711 ako ja mozno tym ze telo ma poledne 4 mesiace kramy kazdy mesiaca ako by sa nevedelo spamatat a hlava sa mi toci furt a stale

bambulka711
11. aug 2024

@ersp to podľa mňa aj z toho tepla je. Piješ dosť vody? Skús si dať magnézium, mne to pomáha, keď mi je tak na figu.

ersp
11. aug 2024

@bambulka711 snazim sa aspon 1,5l do seba dostat..u mna magnezko nehrozi, mne tak roztlcie potom srdce ze mam pocit ze mi vyleti

bambulka711
11. aug 2024

@ersp asi záleží aj od aktivity. Ja teda v tomto teple 2.5 litra zvládnem, ale to za predpokladu, že aj niečo robím. Dnes napríklad len pri umývaní okien som dala liter 🙈

ersp
11. aug 2024

@bambulka711 mne by tiez okna umyt trebalo, ale nejak sa k tomu dokopat neviem 😀 ja ked sa napijem ze exnem pollitrak chodim na wcko furt 😀😀

andyka105
11. aug 2024

@bambulka711 ja nie nesportujem, ale zasa ja som zastanca kym nemas pozitivny test tak zi tak ako ti je prijemne a rob to co chces. Proste realne tie prve dva tyzdne sa podla mna nemoze nic stat a ked uz vies ze si tehu tak to aj tak vsetko obmedzis

bambulka711
11. aug 2024

@andyka105 ďakujem. No ja sa napríklad bojím ísť na paddleboard, lebo je ťažký 🙈 alebo aj ten jumping, lebo predsa len je to záhul na brucho. Ale začala som behať a bicyklovať ako kedysi a prihodím si nejaké posilňovacie tréningy, nech nie som ako lekvár 🙂

andyka105
12. aug 2024

@bambulka711 presne, ked si zvyknuta na pohyb tak ho treba mat 😉 aj ty sa budes citit lepsie a mozno to dopomoze k psychyckej pohode.

andyka105
12. aug 2024

@bambulka711 @ersp baby tak ja hlasim, dnes 12dpo a klesla my teplota pod ciaru po nekonecne dlhom 43 dnovom cykle zajtra dojde MS. Nevadi aspon sa konecne zacne novy cyklus a ideme znova.

ersp
12. aug 2024

@andyka105 zacneme plus minu spolu, ja som 3dc 🙂 dnes nasadeny clostyl 🙂

andyka105
12. aug 2024

@ersp skvele, no ja som tento cyklus zacala brat gynex tak myslim ze kvoli nemu sa mi to tak rozhadzalo a upravuje. Aj pred synom som to mala ze ked som zacala brat tak som mala 40dc a ten dalsi uz bol pekne 28 dni a ten dalsi uz 2 ciarky tak som teraz tak nastavena ze dalsi uz bude ok a uz to aj pomoze k snazeniu

bambulka711
12. aug 2024

@ersp
@andyka105 no na som tuším zase úplne mimo všetkých ostatných 🙂 aj keď mám pocit, že sme tu zostali tuším len my tri 🙈

ersp
12. aug 2024

@andyka105 mne gynex nepomahal vobec na dlzku resp skratenie cyklu

ersp
12. aug 2024

@bambulka711 tri musketierky 😀😀

evelyn1986
12. aug 2024

Ahojte baby🙋‍♀️ Ja by som sa ku Vám rada pridala, boli by sme štyri☺️ Minulý mesiac sme sa rozhodli, že ak chceme ešte bábätko, tak už je asi najvyšší čas. Tak verím, že sa nám to ešte podarí… Túto skupinku v tichosti sledujem už skoro 9 rokov, kedy sa mi nedarilo otehotnieť, začala som s meranim BT a nakoniec sa to podarilo a mám 8 ročnú dcérku. Každej jednej prajem, aby si našla tie svoje vytúžené 2 //❤️

bambulka711
12. aug 2024

@evelyn1986 vitaj medzi nami 🙂

andyka105
12. aug 2024

@evelyn1986 vitaj 😊😍

andyka105
12. aug 2024

@ersp no mne pri synovi pomohol a vlastne 3 cyklus som otehotnela. Tak uvidime aki bude dalsi mesiac a podla toho uvidim 😂

linda5678
12. aug 2024

@bambulka711 @ersp @andyka105 zienky aj ja som tu stale s vami, sice zatial len taky nemy posluchac lebo sa stale davam dokopy po poslednej strate 😞Ale aj tak sa mi vidi, ze uz skoro ziadne grafy sa tu neobjavuju a ani ja aktualne nemeriam BT

ersp
12. aug 2024

@linda5678 ci s grafmi ci bez aspon niekde mala pomoc a pochopenie od ludi z rovnakym problemom 🙂

ersp
12. aug 2024

@bambulka711 tak ja v ponadlok folikumetria tak dufam ze uz nebude tak skoro ovu jak posledne cykly ze to postihame

bambulka711
12. aug 2024

@ersp budem držať palce, aby to dobre dopadlo. Koľký DC budeš?
@linda5678 ja veru tiež nemeriam, nemalo by to momentálne u mňa zmysel. Tento mesiac som ani netestovala... A ani tehotenský sa nechystám skôr ako 15DPO. Je to presne o tej podpore, že si tu človek vyleje to srdiečko, prehodí milé slovíčka s tými, ktorí majú pochopenie. Hlavne po dlhšom snažení už sú tie stavy občas kadejaké.