icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 aj ja a som ako na ihlach...

andyka105
19. aug 2024

@ersp och do kelu, to ma mrzi. Cize uz neni sanca ze by dalsi folikul narastol? Neviem nevyznam sa v tom. A ivf uz nejako riesite? Mozno by to bolo naozaj najlepsie riesenie. Tam su predsa len tie hormony ine.

andyka105
19. aug 2024

@bambulka711 a kolky Dpo si? Ci uz je to stratene alebo nie? V dalsom cykle uz idete na IvF?

ersp
19. aug 2024

@andyka105 dr mi ma volat ze podla hladiny hormonou co dalej, ci dam gonasi a nech praskne cysta alebo tomu dame sancu v pravo (ale su tam len miniaturne folikuly zatial) a spravime stvrtok/piatok kontrolne sono...ivf sme este neriesili lebo okrem mojho pco a mierne podtlakom prechadzajucim pravym vajcovodm nie je zisteny ziaden problem a 1 dieta s muzom uz mame..

bambulka711
19. aug 2024

@andyka105 dnes 13 dpo. Tento ešte nie, čo príde, nestihnem poisťovňu vybaviť, ale dúfam, že ten koncom septembra už áno...

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 tak volali mi z car, podla krvi uz ovulacia prebehla, co je dobra sprava si myslim 🙂 dalsi cyklus s clostylom ale uz na 8dc sono aby sme to neprepasli 🙂 a dufam ze ta cysta praskne (predpokladam zeby mala odist z menzesom)

bambulka711
19. aug 2024

@ersp nooo, tak aspoň niečo pozitívne. Ale vidíš, som hovorila, že clostyl to zrejme ešte urýchli 🙈

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 len dufam ze ta cysta je ok ked sa neriesi, ale predpokladam ze progesteronom padne potom 🙂 uvidime, hlavne nech bolesti prejdu a mozem fungovat

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 mna napadlo ci nenarastli 2 folikuly a jeden praskol a druhy nie, inak my to vyznam ze by som mala uz ovu nedava a volala len sestricka nadiktovala co treba dalsi cyklus takze nebol cas sa ani pytat 😀

bambulka711
19. aug 2024

@ersp môže byť aj tak. Aj keď je to zvláštne. Musím si zaklopať, že neviem o tom, že by som cystu vôbec niekedy mala. Tak už ti začalo odpočítavanie 🙂

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 odpocitanie na nic..od 16dc cize od nedele mam dat duphaston a cakat na ms...ale tak predpokladam ze ta cysta za predpokladu padne sama lebo inak closryl by som nemohla a gonasi mi nic nevraveli (pride mi nelogicke dat gonasi ak ovulacia prebehla asi by som este viac zblbla hormony )

bambulka711
19. aug 2024

@ersp no ak povedali, že pravdepodobne cysta praskne sama, tak asi zbytočné. A myslíš, že ste netrafili, keď o ničom? A duphaston na čo? Veď menzes príde aj bez neho, keď bola ovulka.

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 nevravela mi seatricka nic k cyste a kedze mi tu maly hulakal ani som sa nestihla zamysliet co chcem vediet 😀 tak jedine co sme sa mohli trafit bol stvrtok...bolesti boli od stredy a najvacsie sobota poobede a nedela rano, to ale uz bola taka tlakova bolest to skor pripisujem cyste, takze fakt ani netusi, ale nepredpokladam uspech..

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 mam si nasadit od 16 dc (dnes som 10dc) a minule od ovulacie preslo 22 dni kym dosli kramy..aj s duphastonom..asi mam volako si zblbnute hormony

kristinkaris
19. aug 2024

@ersp gonasi dali aby praskla cysta

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ešte aby sme sa na tom IVF nestretli. Lebo my ak nestihneme koniec septembra, tak potom si budem musieť počkať do novembra zrejme. Mamina ma oslavu 2. novembra a nerada by som, aby mi odber vyšiel na ten istý termín. To by sa asi blbo vysvetľovalo 🙈

ersp
19. aug 2024

@kristinkaris volala som pre istotu do car a ze gonasi uz netreba pichat, ze tam prebehla alebo prebieha ovulacia ze by to nemalo vyznam

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 no je to mozne, ja ako pocitam polka oktobra zacaitok novembra by mohlo byt ivf

bambulka711
19. aug 2024

@ersp no ja by som inak tiež v polke októbra cca, ale tam by mohol vyjsť odber presne na ten november na oslavu a to asi riskovať nebudem. Ale uvidíme, veď to sa môže kadejako poposúvať ten cyklus.

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 ved toto to sa neda moc planovat

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ja dnes aspoň celá spokojná môžem ísť na tréning a nebudem mať výčitky, že sa moc natriasam 😂

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 no tak to zavidim, ja lezim cely den...

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ja nemôžem, lebo potom sa moc sústredím na to, ako ma bolia kríže a podbruško a hlási sa menzes. Pohyb mi pomáha fyzicky aj psychicky dosť. Pri ovulke to ja mám každý mesiac tak, že problém sa aj vystrieť 🙈

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 ja dnes niesom achopna sa hybat kym trochu brucho neprestane boliet..ale tiez rozmyslam nad somarinami

simonka3333
19. aug 2024

Týmto prispevkom chcem len upozorniť, že tieto pepino testy sú fakt prepadák. Alias VYBER SI VÝSLEDOK, KTORÝ SA TI VIAC PÁČI 🤣🤣🤣 zo standy som spravila dva naraz , že či sme sa trafili už by malo byť cca 10DPO.
Škandál a to nehovorím že pepino, už nieje najlacnejšia verzia testov ale cena sa rovná mamatestom.

bambulka711
19. aug 2024

@simonka3333 pepino vraj vychádza pozitívne teraz aj chlapom 🙈

simonka3333
19. aug 2024

@bambulka711 to je hrozne, že vôbec niečo také predávajú….

bambulka711
19. aug 2024

@simonka3333 asi si skúsim aj ja kúpiť, nech aspoň raz mám dve čiarky 🙈

simonka3333
19. aug 2024

@bambulka711 do toho! Najlepšie investovaných 2,50€ 🤣🤣🤣🤣

bambulka711
19. aug 2024

@simonka3333 koľko?! Veď to ani mamatesty také drahé nie sú 😂