icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evelyn1986
21. aug 2024

Baby ešte možno taká blbá, alebo primitívna😂 otázka. Značím si BT a styk do FF app. Ak by ste mali sex o jednej v noci, dali by ste si krížik do akého dňa? Ako večerný predchádzajúci deň? Alebo už nového dňa? Ako v podstate ranný? Dúfam, že som sa vyjadrila zrozumiteľne😁 Ja tam v aplikácii nerozlišujem, ze či AM, alebo PM, skôr mi ide o ten dátum, resp. deň, ku ktorému ten krížik priradiť…

bambulka711
21. aug 2024

@evelyn1986 ja ako večerný.

evelyn1986
21. aug 2024

@bambulka711 Mám to odfotené len takto v appke. Tri dni po sebe a posledný je z dneška

evelyn1986
21. aug 2024

@bambulka711 Hej, tiež sa viac prikláňam k tomu večernému

bambulka711
21. aug 2024

@evelyn1986 tmavnú, to ti hovorí to číslo napravo a je dôležité, aby bolo aspoň 1.0 a viac 🙂

andyka105
21. aug 2024

@evelyn1986 ja by som tiez dala na vecerny predchadzajuci den. No aj merial sj testy robim, akurat zajtra idem zacas s testami. Ja som to robila niekedy aj tak ze presne tieto zelene testy a aj modre z toho isteho mocu a viditelne boli uplne odlisne ale ked som ich hodila do appky tejto co mas aj ty tak mi vysla taka ista sitost. Myslim ze dnes by si mala aj tie modre uz tmavsie .

ersp
21. aug 2024

Tak dnes dosiel gynex a predsa len som ho nasadila aspon kym nepride ms (2-3tyzdne)...priorita je pre mna sa zbavit cysty, aj na ukor ze mi posunie ms, ved uz teraz mi meskala tyzden asi skrz cystu a mozme pokracovat v snazeni dalej

andyka105
21. aug 2024

@ersp veru, cysta ju moze posunut. Uvidis ja som tento mesiac tiez zvedava. Zatial nemam ani hlien 🤷‍♀️ zajtra zacnem testovat tak uvidim

ersp
21. aug 2024

@andyka105 no ja som sa divila ze aj napriek potvrdenej ovu sonom a krvou mi prisla az na 24dpo a bezne do 16dpo dojde...a to som mala duphaston nasadeny, tak prvorade nech cysta nerobi sarapatu ored dalsim cyklom s clostylom

evelyn1986
21. aug 2024

@bambulka711 Hej, viem, že to číslo čím je vyššie, tým je “pozitívnejší”. Preto som si aj raz tu appku stiahla, lebo mne sa nechcelo lúštiť, či je tmavší, alebo bledší ako predošlý test. Takto to tam cvaknem a verím, že to vyhodnotí správne😁

evelyn1986
21. aug 2024

@andyka105 Asi by boli aj tie modré… Ale tých som mala už len posledných a minula som ich a v žiadnej lekárni som ich nevedela zohnať. Tie mi prišli v pomere počtov kusov a ceny asi najvýhodnejšie. Tak som prvý krát vyskúšala tie zelené, tie sú Dr. Max

evelyn1986
21. aug 2024

Myslíte, že tento by som už mohla považovať za pozitívny?

katariiinkaa
21. aug 2024

@evelyn1986 tento vyzerá krásne pozitívne 😍 tak to si tmavol fakt rýchlo 😀 tiež som používala dr max ovu testy, za mňa najlepšie. Spolu s easyhome z amazonu.

evelyn1986
21. aug 2024

@katariiinkaa No aj ja som prekvapená, že tak rýchlo😁 Ale mi to nedalo, chcela som od obeda porovnať, že či bude tmavší, alebo rovnaký ako na obed a toto na mňa vykuklo😳 Som zvedavá zajtra aký bude, či už bude blednúť. Bože, už som ich robila tak dávno, že už si ani nepamätám, že kedy po pozitívnom teste prišla ovu. A je sranda, že aj ženské telo ako sa mení… Možno vplyvom hormónov, ale asi aj vekom

kristinkaris
22. aug 2024

Baby obmedzujete nejako pitie kávy ? Ja som strašne kávový maniak ale som čítala že pre ženy s pcos ma kofeín katastrofálne následky

bambulka711
22. aug 2024

@kristinkaris tak záleží, koľko jej piješ. Ja 2-3 šálky denne, takže sa nejak neobmedzujem.

bambulka711
22. aug 2024

Dievčatá, tak ja hlásim pomaly ale isto 1DC. Ale dnes prišla žiadosť z Brna, takže v pondelok idem vybavovať 💪💪

kristinkaris
22. aug 2024

@bambulka711 tiež tak 2-3

ersp
22. aug 2024

@bambulka711 tak to gratulujem na druhu 🙂 takze mozno aj stihnes dalsi cyklus ivf ci? 🙂

bambulka711
22. aug 2024

@ersp áno, dnes prišla žiadosť. V pondelok pôjdem k lekárovi, snáď pečiatku tam zvládne buchnúť aj sestrička a rovno odtiaľ na poisťovňu. Mali by sme to stihnúť ✊✊✊ ale ešte dáme reč.

evelyn1986
23. aug 2024

Dobré ránko dievčatá. Tak vyzerá, že u mňa už po ovu… Už len ostáva veriť, že dva dni pred tým sex stačil, nakoľko včera sme sa nesnažili… 😢

ersp
23. aug 2024

@bambulka711 ucidite, uz ked vudete mat achvalene hlavne z kludom 🙂

ersp
23. aug 2024

Tak mne toto ako ppvulacne teploty uz moc nepridu...tak jaa neviem co mam za zblbnute hornony ked podla krvi som po ovu

evelyn1986
23. aug 2024

@bambulka711 Určite to stihnete☺️ Držím palce na skoré vybavenie😉

evelyn1986
23. aug 2024

@ersp Ťažko hodnotiť, keď si pred ovu nemerala… Ja mám tiež poslednú dobu po ovu o dosť nižšie teploty ako som mala pred tým. Pred tým som mala okolo 36,9 až 37, teraz sa tam ani z ďaleka nedostanem. Tiež neviem čím to je

bambulka711
23. aug 2024

@evelyn1986 podľa mňa to máte načasované akurát, lebo ovulácia prebehla včera 🙂 a ďakujem
@ersp hej, my sa budeme baviť už iba o tom, či ideme do toho teraz alebo až v tom novembri. Ale keďže u nás sa to bude predlžovať kvôli genetike, tak asi hneď pôjdeme.

ersp
23. aug 2024

@evelyn1986 merala som 2 roky cize viem ako ta teplota zvacsa byva, je pravda pri clostyle je nizsia a zvysoval ju progesteron...ten som si dala uz dnes na 14dc, nebudem do 16dc cakat jak mam odporucane od gyn ked ovu bola 8/9dc

ersp
23. aug 2024

@bambulka711 uvidis 🙂 ja uz radsej nic neplanujem, ale vidim to na ivf na jesen a ak nevyda asi sa budem musiet zmierit s tym ze syn bude jedinacik, lebo uz stracam silu to riesit a kazda blba otazka kedy bude druhe, alebo nejaka poznamka ze ja sa moze nedarit ma viac a viac demotivuje nieci vobec riesit

bambulka711
23. aug 2024

@ersp nehovorím, že je to jednoduché, len tým, že ešte nemám ani jedno, je tá motivácia asi trošku vyššia u mňa. Vzdať sa nechcem a budem veriť, že to klapne a budeme mať nejaké 2-3 embryjká zdravé 🙏

claudiadudasova
23. aug 2024

@evelyn1986 Ahoj. akú appku používaš na vyhodnotenie ovu testu?