Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@andyka105 Ťažko povedať, keď to nemáš na sebe odsledované, možno to boli aj ovu bolesti. Ja viem zodpovedne povedať, že nikdy som na sebe nespozorovala žiadne. Mám aj kamošky, ktoré presne podľa bolestí a príznakov vedia, že majú ovuláciu a ja nič😏 Jediné, čo pozorujem, že mám takú pulzujúcu krátku bolesť v podbrušku tesne pred menzesom. A to už presne viem, že sa blíži, inak nič
@evelyn1986 nebudem, hneď, ako príde papier z poisťovne, idem sa prehlasiť.
@evelyn1986 len tie bolesti v pravom vajecniku boli tak neskutocne zretelne.myslis,ze mozu byt bolesti 2dni pred ovu?test som robila len 13dc rano,potom som uz nemala viac testov 😪sex sme mali každý den,tak bolo by to aj jedno,aj tak to neovplyvnim ale strasne ma to zaujima.ani dnes mi to nevyznacilo.ja som tak vedela,ze hladame 1.teplotu,ktora je qkokolvek vyssia ako 6predoslych.z tych 6najdeme najvyssiu,tam spravime ciaru.dalsia ma byt akokolvek nad ciarou a dalsia 0,2nad ciarou minimalne.a to sedi na 13dc.ci zle to viem?
@evelyn1986 tak z car dnes odpisali, ze uvidime na dalsej folikumtrii dalsi cyklus ci tam je alebo nie, ze sa nemam obavat 🙂
@evelyn1986 my helios KE 🙂
@bessdonna na instagrame na profile ownyourcycle davala nedavno video k ovulacnej bolesti. Moze a nemusi to byt tak. Tazko povedat, ked to nie je odsledovane na folikulometrii. https://www.instagram.com/reel/C--aTzIK2Dh/?igs...
@bessdonna ja som pred snazenim nemala žiadne bolesti a keď sme sa začali snažiť mala som bolesti na z pravej strany. Po kyrete som neskutočne trpela pri každej ovulacii hlavne tie prve 3 boli také ze som musela brat lieky od bolesti( vtedy som mala zakázané snaženie este) postupne bolesti boli znesitelnejsie kým sa podarilo
@adka3321 pozrela som si to dakujem.a ja som si bola tak istá.podla hlienu neviem,mozno som pocitovala na 15.den,ale lwn mokro,nie tahavy.ja uz nicomu nerozumiem.v zivote som nemala ovu neskorsie ako na 13dc.a teraz si nebudem moct odsledovat,lebo budem odcestovana.(bez teplomeru)
@bessdonna Myslím si, že ak sa ti zajtra udrží teplota, tak ti ovuláciu vyznačí na 15. deň… Však skús si len tak nahodiť teplotu na zajtra a uvidíš…
@ersp A ja neviem, prečo som si myslela, že ty si zo západu😁
@bambulka711 Tak držím palce. A kde si si našla nového doktora? Niekde v BA?
@evelyn1986 nie nie z vychodu 😀😀 ale tiez tu mame tych klinik vela ze problem bol si vybrat 😀
@evelyn1986 juj da sa dopredu?preco mi to nenapadlo 😂
@evelyn1986 boze,ty si aka mudra zena😂potom som to prehodila naspat,ale rano si odmeriam,no wk sa udrzi,fakt ostane 15dc.myslim si,ze uplne nemozne.ale tak sex sme mali 14 aj 15,takze by to malo byt ok.
@bessdonna Ďakujem za kompliment😁 Myslím, že pri tom maratóne, čo ste mali, ti to môže byť jedno kedy bola😂 Ale aspoň budeš do budúcna vedieť, že to ti to vychádza dva dni po pozitívom teste😉
@ersp Tak hádam ste si vybrali dobre☺️ Ja tu v Bratislave mám zatiaľ len tak zbežne tie centrá zmapované, ale keď bude treba, tak určite tiež idem do toho💪
@evelyn1986 v Pezinku priamo, vraj je dobrý a berie nové pacientky. Akurát sedím u starého a sestrička prekvapene, že či som predsa len prišla s tou žiadosťou. No skoro som jej tak úprimne odpovedala od srdca... Som si zahryzla do jazyka doslova, aby som nebola hrubá.
Tak hotovo dievčatá, žiadosť odovzdaná na poisťovni. A presne, ako som hovorila. Prišla som tam a lekár, že čo on s tým, nech mi to vypíše sestrička. Tvárila sa, ako keby vypila skysnuté mlieko 😂
@bambulka711 och tak hlavne ze to mas uz za sebou a uz len cakat… kedy beres kartu k novemu doktorovi?
@andyka105 len čo to príde schválené z poisťovne, tak letím k novému lekárovi, nech to prehodíme.
@evelyn1986 tak zatial sme spokojny, spokojnesi budeme uz len ked sa zadari 🙂
@bambulka711 asi si si nemala zahryznut do jazyka a povedat par slov sestricke nech sa kusok spamata
@ersp vieš čo, nestálo mi to za to. Ešte stále by sme to mohli stihnúť a ja zase nerada vyvolávam konflikt. Už tak toho mám plné zuby všetkého a netreba pridávať negativity. Čo čítam diskusie, od tohto lekára húfne odchádzajú pacientky, hlavne tehotné, takže škoda riešiť. Už len veriť, že naozaj žiadosť príde do dvoch týždňov. To by sme mohli stihnúť, keďže ovulka ešte nebola a progesterón mi natiahne LF na 16 dní pekne. V Brne mi vraj dajú termín hneď na druhý deň, ako zavolám.
@bambulka711 tak to super, drzim palce nech to vsetko vyde 🙂 aspon tebe, ked nam sa to vsetko natahuje 🙂
@kristinkaris mne naposledy povedali ze ovu bola a po vysadeny progesteronu prisla az po 8 dnoch ms..takze len cakat
@ersp to je inak divne
@kristinkaris je, ale nic sa neda robit 🙂 ja som zvedava teraz ja mi kramy dojde v nedelu posledny den progesteronu mam
@ersp a merias Bt ?

@ersp Toto dovolenkové obdobie a prázdniny. To aby človek všetko vybavoval až od septembra. A do ktorého centra chodíte?