icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
29. aug 2024

@ersp presne ako píšeš, ono je super si to jeden mesiac takto odsledovať. Ja dnes 7-8DC a už mám tlaky, tak dúfam, že ovulácia vydrží aspoň do nedele 🙏 neberiem nič tento mesiac, ale možno ešte nejaký dozvuk letrozolu.

ersp
29. aug 2024

@bambulka711 uvidis co testy ukazu ci ovu pride a kedy 🙂

andyka105
29. aug 2024

@ersp jasne, uvidim, mozno na novy rok ak sa dovtedy nepodari, mam toho teraz vela a nakolko sa tam chodi pravidelne neviem ci by my to vychadzalo.

Ale naozaj si myslim ze som uz po ovu, lebo testy uz uplne bez ciarky, krcok nizky teplota trocha vyssia a dnes uz uplne sucho ani hlien uz nemam takze vsetko tomu nasvacsuje. 😉

bambulka711
29. aug 2024

@ersp veď áno, neberiem nič, tak neviem, čo z toho bude. Snáď aspoň do tej nedele vydržím, ideálne aspoň do stredy. Robím testy, zatiaľ biely skoro. Možno aj zo športu telo unavené, včera 50 km na biku v tom najväčšom teple 🙈
@andyka105 tak podľa toho, čo píšeš, zrejme áno. Ak je krčok dole.

ersp
29. aug 2024

@andyka105 uvidis najblizsie dni ako sa to vyvinie 🙂

ersp
29. aug 2024

@bambulka711 uvidis, uz len duuufat ostava 🙂

bambulka711
29. aug 2024

@ersp asi tak. Čím neskôr, tým lepšie tento mesiac. Poisťovňa má na vyjadrenie 15 pracovných dní a keďže sestrička ma pripravila zbytočne o 2, tak to bude LTT.

evelyn1986
29. aug 2024

Ahojte dievčatá🙋‍♀️ Dva dni som tu nebola a diskusia v plnom prúde☺️
@bambulka711 tak super, že už máš papier vybavený, už je to len na poisťovni. Akože ja som tiež vždy slušná a nekonfliktná, ale pred sestričkou by som sa asi neudržala… Držím palce, nech to dopadne podľa predstáv✊
@ersp Hadík vyzerá nádejne👍 Chystáš sa aj testovať?
@andyka105 Vyzerá, že si po ovu a ten vrchol si len nezachytila. Budúci cyklus skús testovať častejšie, či sa ti to náhodou nepodarí. Ja som tiež naobed mala slabý a pre istotu som v ten deň skúsila aj večer a bol to vrchol. A keby som nemenila značku testov, ani by ma v ten večer nenapadlo znova testovať…

andyka105
30. aug 2024

Ahojte dievčatá tak ja som už po ovu určite, dnes teplota 36,74 takze super. Teraz uz len cakat ci sa podarilo. 🤷‍♀️

andyka105
30. aug 2024

@evelyn1986 prave ze som robila 3 krat denne. Vtedy som robila vecer o 9 a na druhy den okolo 10 rano takze asi niekde medzi tym musel byt vrchol. 🤷‍♀️

bambulka711
30. aug 2024

@evelyn1986 uvidíme, už len dúfať, že ovulácia sa nebude ponáhľať tento mesiac ako na potvoru a poisťovňa nebude na hranici termínu. Inak nestihnem ísť do Brna na sono pred MS.

evelyn1986
30. aug 2024

Ahojte baby, moja húsenková drahá. Nejako to nevidím nádejne…

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 tak uvidis ako poistovna ak su to urady ako ine daju ti na posledny den vyjadrenie..

ersp
30. aug 2024

@evelyn1986 dnes a zajtra nemeriam lebo sme mimo domu a teplota proatredia vyssia takze by to nemalo vyznam 😀 ale v pondelok rano spravim test lebo vysadzat budem duphaston 🙂 ale nemam nadej, ideme dalej a cakam ms

bambulka711
30. aug 2024

@ersp no práve baby hovoria, že do dvoch týždňov mali doma. Ale tak, testy ovulačné zatiaľ našťastie bledé. Aj keď kríže a podbruško si idú svoje. Možno pozostatok letrozolu.

evelyn1986
30. aug 2024

@bambulka711 Treba myslieť pozitívne. Je to vec, ktorú neovplyvníš. Už treba len dúfať

evelyn1986
30. aug 2024

@ersp Ja síce meriam, ale netestujem. Ak by som sa dostala na 27 - 28 DC bez liekov, tak by to bolo asi podozrivé, tak vtedy by som možno skúsila. Ale už sa vidím, ako budem na to každý deň myslieť. Psychika je mrcha😂

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 mozno, ako neviem ako u teba u mna zo dna na den z bledeho bol pozit 😀 buduci cyklus budem aj ja robit testy tak som zvwdava a asi pojdeme muzovi pred iui mrazit spermie, bo ak pride ms az po tyzdny od duphastonu bude chlap na plodne dni mimo, tak nech to neprepasneme

ersp
30. aug 2024

@evelyn1986 ako ja jedine som pazrava, co som pri vsetlych hormonoch a zacinaju ma prsia boliet co minuly cyklus zacali az niekolko dni po duphastone 😀 tak zufam ze ms je za rohom 🙂

bambulka711
30. aug 2024

@ersp ja už som akási zmierená, že to nestihneme. Naozaj silné bolesti mám. Test skúsim tak za dve hodiny. Teraz som síce skúšala, ale dosť som aj pila, tak skúsim teraz vydržať a okolo ôsmej spraviť a uvidím, či má snahu tmavnúť. Ešte aj partner na záťahu, tak naozaj verím, že to počká do nedele už. Nezvykne mi ten úplne odrazu stmavnúť, ale ako to bude teraz, keď som mala 2x po sebe Letrozol...
Nám to mrazenie nepodporúčali. Ale zase, vy máte dobrý spermiogram.

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 uvidis vecer ci ide ovu, ja po clostyle som mala bolesti od nedele a realne bola ovu vo stvrtok 🙂 nam by mrazenie nemalo uskodit, ked sme sa bavili o moznosti zmrazenia pre istotu vravela dr ze pri takom pocte a vysledkoch nevidi v tom problem 🙂 prinajhorsom nedame iui ale neham syna starkym a ja pojdem za chlapom 😀😀😀

bambulka711
30. aug 2024

@ersp no veď ja sa tiež na to spolieham. Bolesti mám od predvčera večera. Ale dnes teda že fest silné. Ale test zatiaľ len mierne tmavne. Už sa mi stalo, že ak týždeň som mala. Joj, aká som nasratá na tú sestričku, že ma pripravila o 2 dni skoro, teraz budem mať nervyyyyyy, kedy to príde 🙈🙈🙈

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 noo mne z hodnoty v tej appke 0,40 na dalsi den presla na 1,2 takze mozno zajtra to vystreli, ale budem drzat palce aby az v pondelok/utorok 🙂 to verim ze si nasrata, tie dva dni Vas prave mozu osekat..

bambulka711
30. aug 2024

@ersp to sa mi ešte nestalo. Ale akože, aj pri letrozole som mala na 9DC "len" 18 mm. Tak snáď bez neho to nebude také horúce 😥 dnes ešte len 8DC a ja sa nevládzem posadiť. Že by sme nestihli tento mesiac ma nejak netrápi, ale potrebujem, aby sa tento cyklus natiahol 🥺 ach, idem si asi naliať niečo, takto zle mi dávno nebolo.

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 daj si nieco na zahriatie 🙂 ako ja napr neviem co sa udialo a sa mi ovu posunula na 10 dc..

bambulka711
30. aug 2024

@ersp mne sa až plakať chce, ako ma kríže bolia. Ale testy svetlé, takže je to ok. Chlap sa vráti až v nedeľu, musí to vydržať dovtedy 😂 akože keď potrebujem, aby bola normálne, tak 20DC a keď potrebujem, aby bola ten 20DC, tak sa tlačí skôr ako pri stimulácii 🙈

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 to je zakon schvalnosti 😀 mna dnes prsia zacinaju pobolievat a este 2 dni progesteron tak dufam ze buduci tyzden ms pride

bambulka711
30. aug 2024

@ersp úprimne, naliala som si rum s kolou a seriem na to. Lebo inak chytím depku 😂 už potom len dúfať, že poisťovňa bude naozaj rýchla.

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 v pohode ja teoreticky mozem byt tehotna a dnes som skakala ako male dieta na trampoline a robila salta 😀😀😀

bambulka711
30. aug 2024

@ersp som na tom podobne. Ja teda určite nie som tehotná, ale už si vôbec nedávam pozor. Bike 50 km v najväčšom teple, kúpanie v jazere, teraz som si naliala... Seriem na to. Vyše roka som si ani mätový čaj nedala a nič platné mi to nie je.