Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 dnes asi 14 dpo, test negat ako som ocakavala 😀 dnes by som mala mat posledny den duphaston ale uz nejdem ani davat nech ms skor dojte 🙂
@ersp vyzera to fajn, ale ked je test negativny tak to je uz zrejme stratene. Skoda….
@bambulka711 Ovu testy si robila dnes? Netmavnu?
@bambulka711 podla vsetkeho bola spravna strana, ale aj cysta..tak neviem 😀
@bambulka711 noo kazdy vecer dam vino cervene nech ms sa pusti co najskor
@ersp ja sa strašne smejem. Ty čo najskôr, ja čo najneskôr 😂 ale test je taký ako včera, zatiaľ je to na dobrej ceste 💪💪💪
@bambulka711 ved toto kazda chce to co nema 😀😀😀
@bambulka711 Hej, zatiaľ vyzerá, že nejaký extra rozdiel medzi nimi nie je. Neskúšala si si stiahnuť tú appku, kde by si si ich veľmi ľahko vedela porovnať?
@ersp Tak to ma mrzí, na 14 dpo už by bolo vidno, ak by…
Ja som dnes 10 dpo, viem, že som povedala, že testovať nebudem, ale už som zvedavá😁 Rozmýšľam, že keď ráno teplota neklesne, predsa len by som skúsila… i keď mi to príde strašne skoro, to budem len 22 DC
@evelyn1986 mám ju, len som už lenivá takéto svetlé nahrávať, keďže mám skúsenosť, že keď chce byť pozitívny, je pozitívny okamžite a jasne. Už keď vidím, že začína tmavnúť, tak vtedy občas to hodím do nej, lebo u mňa keď je okolo 0.7 - 0.8 znamená, že do 24 hodín je ovulka na 99% 😅
@bambulka711 čo sú to z testy ? ☺️
@bambulka711 myslim ze este nepride ovu, ono mozno pride anovulak a ti to pomoze aby sa to postihalo 🙂
@evelyn1986 to ano, ako bolia ma prsia skor ako v predoslom cykle takze cakam na ms a verim ze pride coakoro..dam vanu teplu, vino a dako sa hadam uraci ms dojst co najskor 🙂
@ersp aha tak uvidite ako to IUI vide.
@bambulka711 Super ze zatial netmavnu, ale zas aby sa nejako extra neodialila ovu nie ze sa to zas moc pretiahne.
@evelyn1986 Tak ono v podstate nezalezi na tom kolki den cyklu si ale od toho kolko dni po ovu si. Kolko mas fazu od ovu po Ms?
@andyka105 13 - 14 dní s Duphastonom a minulý mesiac bez neho 11 dní. No ale samozrejme, že som to nevydržala a skúsila test a biely…
@kristinkaris ovulačné dr.max
@ersp to sa ti mi za ten rok ešte nestalo
@andyka105 to by mi asi nevadilo, stačí poistovna aby prišla a môžem vysadiť progesterón a je mi už potom jedno.
@evelyn1986 tak pokial si test robil cez den tak to este nemusi nic znamenat. Uvidis teda za par dni
@ersp jasne chapem
@bambulka711 aha, hej rozumiem tak uvidis ale teda uz si za hranicou co si vravela ze do nedele nech vydrzi nebyt ovu tak super. 🤞😉
@andyka105 ďakujem, no už je to tak na chlp, ale verím, že poisťovňa na chlp nepôjde. A sme sa dnes aj bavili, že veď nevadí, ak by aj nie, že budú dva mesiace k dobru na prirodzené snaženie. Ale neviem, no.
@bambulka711 pozri tak ci tak aj skor aj neskor to bude dobre, ak vyde teraz vyhoda ze do toho vhupnete 🙂 ak neskor mozes sa na to lepsie pripravit 🙂
@ersp úprimne, ja už to chcem mať za sebou. Všade stále zahmlievanie a výhovorky... Keďže ešte aj s nami je to ako je... Už nech to ide potom len v mojej réžii ten vklad a nemusí sa na mňa nikto viazať a tak.
Ty ako dnes?
@ersp
@andyka105
@evelyn1986 vyzerá, že je to na dobrej ceste a ovulka pekne čaká 😊 ak zajtra nestmavne, tak v stredu možno ešte jednu folikulometriu pre môj pokoj dám spraviť.
@bambulka711 no super, tak uvidis. 🤞
@bambulka711 Super, tak sa teším s tebou, že ti to zatiaľ vychádza podľa tvojich predstáv☺️
@bambulka711 ja som test ani nerobila teplota +/- rovnaka a cakam na ms, trochu mam pocit ze uz brucho zacina boloet tak verim ze den dva a nabehne ms 🙂

@ersp no veď to zase nevyzerá tak zle. Test ako dopadol?