Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp haha, akurát som písala tesne pred tebou, že prišli a kladné. Takú šípku na poštu som dala, jak raketa 😀
@bambulka711 tak gratulujeem, tak to stihate 🙂
@ersp no, písala som obratom do Brna, že teda si prosím termín, ale stíhame, no 🙂 uvidím ešte, čo mi povedia, či nevysadím progesterón potom hneď. Nemyslím si, že by sa nám takto zadarilo na poslednú chvíľku. Dnes 6dpo a ja som sa musela teraz pozerať do kalendárika, že aký deň to vlastne som, aby som koordinátorke napísala. Ale by ma kleplo, keby zaplatím 1000€ za lieky a nakoniec by som bola tehu takto prirodzene 😀
@bambulka711 tak to verim 😀 mi potom povies co ma vsetko caka pri ivf, ja uz neverim ze sa nam podari prirodzene alebo iui ked dva roky nic..dalsi cyklus asi aj na clostyl kaslem, dame konzultaciu v car a nech pripravia ziadoati ze dalsi by sme dali stimulaciu..potom by nam akurat mala vyjst dovolenka pri mori ze sa dam v hlave dokopy a potom vklad...ale ci to tak vyde neviem..
@ersp akože, ak mávaš prirodzene a ešte tak skoro ovu, je blbosť dávať clostyl si myslím. Ja som síce pri letrozole mala skorej ovu, ale za to mizernú sliznicu. A ak ideš na Slovensku, tak nemusíš dávať žiadne žiadosti. Rovno ti dajú protokol a ideš. Takže ty kľudne môžeš v ďalšom cykle rovno začať bez tých papierovačiek, čo mám ja.
@bambulka711 uvidim co v stredu bude, lebo sono je jak na "pase" ci budem mat cas sa porozpravat z dr alebo sa prosto objednam na konzultaciu
@bambulka711 q clostyl bol skor na moju ziadost aby bola vyssia pravdepodobnost ovu 🙂
@ersp no to áno, už asi iné ako čakať neostáva. Sono aj u nás tak, že nestihnem ani gate obliecť a už som vonku 😀 uf, no som zvedavá, kedy mi dajú termín. Snáď zajtra doobeda už budem vedieť 🙂
@bambulka711 to ano, ako verim ved tam toho maju rano straaasne vela...uvidis, hadam uz Vam termin daju a sa Vam to rozbehne 🙂
@ersp tak toho sa nebojím, že by nedali. To mi koordinátorka napísala, že zo dňa na deň mi dajú, že sa nemám obávať. Len dnes som neskoro písala, tak už nestihla odpísať 🙂
@bambulka711 gratulujem ze ti to schválili 🙏 no veru nám sa to stalo lieky skoro 300€ a doma potom pozitívny test 😂 akože chcela som im najskôr povedať ci nespravia aj odber na hcg ale tiež som si povedala ze to je nereálne ze by sa nám takto podarilo keď povedali ze není šanca 🙈
@mimuska328 ďakujem 🥰 no, lenže ja mám predbežný rozpočet na 800€ 🙈 ale stále by to bolo lepšie ako IVF, to je fakt. A inak, tiež som nad tým dnes uvažovala, ale asi by to bolo skoro aj tak, ak mi dajú termín v stredu alebo štvrtok. To by som nebola ani 10dpo.
@bambulka711 budes aspon aj kludnejsia ze sa to rozbieha 🙂 ja pri mojom stasti ani ovu s clostylom mat tento cyklis nebudem
@bambulka711 ale na vyske sliznice mozno by vedeli pozriet kam to smeruje 🙂
@ersp veď uvidíme. Už nech sa deje, čo sa má. Neverím, že zrovna teraz by sa stal zázrak, veď tento mesiac aj to snaženie bolo také, že ani spermošiek nebolo veľa, tak ozaj jedine zázrak. Ale hlavne, že už viem, že ideme na to a môžem vedeniu v práci oznámiť. Už som ich predpripravila, aby si na mňa vyhradili tento týždeň 30 minút 😂
@bambulka711 ja som bola myslím 9dpo pre lieky a večer keď som urobila test bolo tam niečo a na druhy deň ráno mi to dalsi už len potvrdil. A v krvi je hcg skôr ako v moci. Hej chápem tam je to trochu inak ako na svk
@mimuska328 ja som koordinátorke napísala aj deň cyklu a aj deň po ovu. Tak uvidíme, čo napíše. Nakoniec, pre lieky si môžem zájsť aj budúci týždeň, nikde nie je napísané, že si ich musím vyzdvihnúť hneď.
@bambulka711 taaaaak to su skvele spravy, tfuj tfuj tfuj len nech sa vam to podari 🤞
@bambulka711 myslim ze tych par dni mozes pockat potom s vyberom liekov na stimulaciu, ked budes mat istotu 🙂
@bambulka711 Tak to sú skvelé správy! Gratulujem🥳🥳🥳
@evelyn1986 ďakujem, dám vedieť, ako postupujeme a čo nás čaká 😊
@andyka105 podľa mňa to vyzerá nádejne. Ukáž oba vedľa seba. Včera si ale tuším robila inú značku.
@ersp @bambulka711 hej vcera bola ina znacka tu som uz nemala a chcela som ze bez sklicka to mozno bude lepsie vidiet tak skusim za den dva zas tuto istu, teplota je stale vysoko i ked trocha spinim
@andyka105 určite tam niečo je 🙏
Tak dievčatá, vo štvrtok mám termín v Brne 11:30. Normálne ma pot oblial 😀
@andyka105 skús ešte zajtra, ale podľa mňa tam čiarka je. Už len aby tmavla ✊

@bambulka711 ozaj papiere ti dosli ci este nie?