icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
10. sep 2024

@ersp jaj tak … tak to je divne že im to dali na viac mesiacov ako na 3 keď to ma také brutálne vedľajšie účinky

ersp
10. sep 2024

@kristinkaris tak kazdy liek ma vedlajsie ucinky a vzdy je to menej ako stimulacia na ivf, ale tomu sa asi nevyhneme tak ci tak

bambulka711
10. sep 2024

@ersp a prečo neskúsili niečo iné, keď si na clostyl nereagovala? Ono všetky tieto stimulanty sa môžu 2x za život po 3 mesiace.

ersp
10. sep 2024

@bambulka711 vtedy som mala 1 tabletu takze dalsi cyklus sa zvysila a zareagovali..minuly cyklus reagovali a zajtra uvidim ci aj tento, lebo ziadne bolesti nic, minuly cyklus som uz v krcoch bola..ja uz clostyl viac krat za zivot neplanujem, nam uz potom len ivf ostane

bambulka711
10. sep 2024

@ersp uvidíš, čo sa dozvieš na sone. Ja som si na sebe napríklad všimla,.že keď som fyzicky aktívnejšia, tak aj bolesti sú oveľa menšie. Čím viac odpočívam, tým horšie tie ovulácie mám.

ersp
10. sep 2024

@bambulka711 ako ja mam dost stres posledne dni takze ani sa na to nemam kedy sustredit..dam vediet co sono ukaze a hlavne dufam ze cysta uz nebude

ersp
11. sep 2024

@bambulka711 tak uz som po sone..cysta nezmizla, dokonca narastla, v pravo sa este o tyzden pozrie sono ci zareagoval vajecnik aktualne tam bol jeden 11mm folikul...pravdepodobne budem o tyzden pichat gonasi a skusime ci cysta nepraskne..ak budu bolesti okamzite na pohotovost sa dat skonotrlovat, najhorsia alternativa je operacia, ale ta je aktualne len hypoteticka...kazdopadne tabletkova stimulavia u nas nema vyznam teda je jedina moznost ivf..

katariiinkaa
11. sep 2024

@andyka105 Ahooj, no ako dnes?

katariiinkaa
11. sep 2024

@ersp ach to vážne? dúfala som že zmizne spolu s ms 😕 aj ju nejako cítiš alebo niečo?

ersp
11. sep 2024

@katariiinkaa citim, napr ked mi treba na wcko (ci mala ci velka potreba) ale nie je ti furt

bambulka711
11. sep 2024

@ersp ach, tak to je na nič. Keď tak by som po zmiznutí cysty skúsila Letrozol... Alebo už sa zamerať ozaj na IVF. Verím, že praskne sama od seba, ale aj to vie byť nebezpečné 😥

kristinkaris
11. sep 2024

@ersp fuha to ma mrzí že narástla hlavne si daj kludovy režim športovať by sa nemalo

ersp
11. sep 2024

@bambulka711 mne u, nepredpisu ziadnu tabletkovu stimulaciu v car.. o tyzden by som mala pichat gonasi a dufam ze praskne..ako mam v aprave ze pri bolestiach smer pohotovost takze musim byt v klude

ersp
11. sep 2024

@kristinkaris nesportujem 😀

andyka105
11. sep 2024

@katariiinkaa ahoj, myslim ze je to tam, akurat trocha krvacam tak kamoska mi predpisala duphaston a kupila som si ascorutin a uvidime. Teplota 36,81 ale tak stale je nas kryvkou takze asi uz prestanem merat aby ma to neznepokojovalo.
Zajtra spravim In time ten co vcera a porovnam. Tento som si spravila na tajnasa a chcela som dalsiu znacku aby som tomu uverila 😂

katariiinkaa
11. sep 2024

@andyka105 😍😍😍

bambulka711
11. sep 2024

@andyka105 držím palce. Podľa mňa je to na najlepšej ceste ❤️
Dievčatá, myslíte si, že zajtra má zmysel preventívne testovať, keď budem 9dpo? Lebo ak aj v CAR spravia z krvi, tak výsledok nebude hneď si myslím.

andyka105
11. sep 2024

@bambulka711 a potrebujes to kvoli comu vediet? Aby si si tie lieky prebrala? Skusit mozes ale podla mna to este neni spolahlivy vysledok.

bambulka711
11. sep 2024

@andyka105 ako píšeš, keby motyka vystrelila... Lebo mne to za lieky vychádza 800€, čo som cca počítala 🤕 teda nie, že by som verila na zázraky, ale zákon schvalnosti funguje.

kristinkaris
11. sep 2024

Ovu testy zatiaľ takto teplota dnes 35,90 beriem s rezervou merala som o 5:00 keď to prehodím na čas aký som zvyknutá tak o 2:00 predpokladám teda že ovu ešte nebola

ersp
11. sep 2024

Volali mi z car, krv je ok, teda ju vedia vysat na konci cyklu aby nerastla dalej ak by gonasi nezabralo

bambulka711
12. sep 2024

@ersp držím palce ❤️ ja už na ceste do Brna a stále neviem, čo urobím s tými liekmi 🤷

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 dakujem uvidim v utorom co bude a chcem sa rovno objednat k dr na konzultaciu k ivf zeby sme si presli co nas caka 🙂 uvidis mozno po konzultacii budes mat jasno co s liekmi 🙂

bambulka711
12. sep 2024

@ersp veď áno, opýtam sa, či vieme už vylúčiť tehotenstvo krvným testom. A keď tak sa asi otočím v utorok alebo stredu pre lieky. Sa bojím, že čo ak... A 1000€ z okna.

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 to urcite ano, ale najlepsie pockat co ti povedia 🙂

andyka105
12. sep 2024

@bambulka711 ani si neskusala test? Drzime palce a cakame co ti povedia 😍

bambulka711
12. sep 2024

@andyka105 skúšala, ale bol biely. Nie, že by som na 9dpo niečo iné čakala, ale pre pokoj duše som spravila.
No, už som na klinike, čakám, kým ma zavolajú.

andyka105
12. sep 2024

@bambulka711 jasne chapem 😂 tak sa drz 🤞

bambulka711
12. sep 2024

Dievčatá, ja vybavené. Zmenili mi lieky za výrazne ale výrazne lacnejsie, takže z 1000e by som sa mohla dostať na 400e 🙏 dohodla som sa, že si po ne prídem budúci týždeň. Berie sa do od 2DC, takže by ma menzes nemal prekvapiť.

katariiinkaa
12. sep 2024

@bambulka711 No tak super 😍 aký si z toho mala celkovo pocit?