icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

linda5678
15. sep 2024

@murka27 nie je za co 🤞Ta druha foto mi nejde nahrat, no nebol tam velky rozdiel na 15dpo. A hlavne fotila som ich vzdy v limite, po vschnuti ciarka vzdy este pekne posilnila

evelyn1986
15. sep 2024

@murka27 Áno, aj mne sa zdá, že medzi 13. a 15. vidno rozdiel… preto sa hovorí, že by sa malo testovať obdeň😉 Gratulujem♥️

evelyn1986
15. sep 2024

@bambulka711 My sme dnes celý deň zatvorení doma😂 Ešte k tomu sviatok, tak všetko pozatvárané… ale sme na kopci, takže u nás asi nič nehrozí😃 Daj potom zajtra vedieť, že ako si dopadla😉

murka27
15. sep 2024

Ďakujem vám žienky ❤️

bambulka711
15. sep 2024

@evelyn1986 my našťastie tiež bez ujmy na všetkých frontoch, ale keď čítam, čo sa deje, tak je mi normálne do plaču 😥

ersp
15. sep 2024

Ahojte, ja dnes 12dc, testy neailneju, teda neocakavam zazraky v utorok na folikumetrii, asi vajecniky nezareagovali (iba cysta)..vysadila som pre istotu aj vitaminy, kedze neviem ci aj tie by nepodporili jej dalsi rast a uvidime v utorok dalsi postup..ale uz sa ani nesnazime tento cyklus sme to vzdali a uvidime co bude dalej

andyka105
15. sep 2024

Ahojte, my dnes od rana odcerpavame vodu a riesime roztrhnute potrubie na vodu🤦‍♀️ nastastie je to len spodnou vodou a mali sme to len v sachte.
@bambulka711 A myslis ze sa ti podari ist do brna po lieky? @murka27 ja si tiez myslim ze je to ok neboj. Ja ked mi vysiel digi tak som prestala aj merat aj testovat. Zbytocne ma to len stresuje. Dnes som otestovala opat uz bolo 2-3 na digi a uz spravim len na pamiatku jeden a skoncila som.

bambulka711
15. sep 2024

@andyka105 joj, to mi je ľúto, ale super, že len v šachte. Ja myslím, že áno, do stredy by to mohlo byť ok. Ak by aj vlaky nechodili, pôjdem autom a keby veľmi zle bolo, poprosím o recept na jedno balenie a vyzdvihnem tu v lekárni.

murka27
15. sep 2024

@andyka105 musím si z teba zobrať príklad ❤️ a držím ti silno palce ❤️

andyka105
15. sep 2024

@bambulka711 vlastne hej do stredy by to uz mohlo byt ok… @murka27 tak sama sebe robis zle, to uz som sa naucila. 😂 drzim palce 😉

kristinkaris
16. sep 2024

Ahojte tak teplota dnes takto duphaston ešte asi nenasadzovat že ?

bambulka711
16. sep 2024

Dobré ránko dievčatá, tak u mňa na 13dpo test snehobiely a definitívne sa rozbieha cyklus IVF. V stredu ráno idem po lieky a v piatok/sobotu zrejme prvá injekcia 😕

bambulka711
16. sep 2024

@kristinkaris večer si kľudne môžeš dať. Mne to bolo vysvetlené tak, že keď už máš dominantný folikul a ešte k tomu pozitívny LH hormón, tak už ti tú ovuláciu progesterón nezastaví 🙂

kristinkaris
16. sep 2024

@bambulka711 a nieje ta teplota ešte nízka ,? 36,4

bambulka711
16. sep 2024

@kristinkaris ak si si istá, že už boli testy pozitívne, tak ovulácia prebehne. Samozrejme, ak máš obavy, nič sa nestane, ak si dáš progesterón o deň neskôr 🙂

kristinkaris
16. sep 2024

@bambulka711 ešte asi počkám aby vybehla viac testy boli pozitívne ale kedy prebehla neviem no

katariiinkaa
16. sep 2024

@kristinkaris podľa mna je dôležité že bude vidieť pekne rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi. Predsa len aj tie predovulacne si mala nižšie, čiže si myslim že je to v poriadku. Zhodou okolnosti tiež som mala takéto nižšie poovulacne teploty práve v cykle kedy som druhýkrát otehotnela 🙏 Držím palce

katariiinkaa
16. sep 2024

@bambulka711 aaa ja neverím že sa to ide realne diať konečne 😍 mega sa z teba teším že už je to tu ❤️

bambulka711
16. sep 2024

@katariiinkaa no, test veru snehobiely, takže ani ja tomu neverím, že sa to naozaj deje. Mám zmiešané pocity.

katariiinkaa
16. sep 2024

@bambulka711 Teraz vlastne idete riešiť tie lieky a potom to zmrazenie spermošiek? Úplne chápem že máš z toho zmiešané pocity.. Ale obdivujem že si sa na to celé dala, naozaj. Pevne verím že to všetko dopadne tak ako si predstavuješ ❤️

bambulka711
16. sep 2024

@katariiinkaa vyzerá, že zmrazenie nebude treba, že pekne stíhame. Takže teraz len po lieky, potom 7DC sa začne chodiť na sono a zhruba 13-14DC vraj zvykne byť odber. Plus mínus 2 dni.

kristinkaris
16. sep 2024

@katariiinkaa fakt ? Vieš poslať ako vyzeral graf ? Už si nepamätám :D

katariiinkaa
16. sep 2024

@kristinkaris V deň ovulky som mala 36.35 a ten nárast po nej bol fakt minimálny ako vidis.. väčšinou okolo 36.5. Teplota normálne stúpla az v den pozitívneho testu 🙂

katariiinkaa
16. sep 2024

@bambulka711 noo tak super 🙏 potom kedy sa vlastne robí vklad? Prepac že sa toľko pýtam, len vôbec netuším ako funguje cely ten proces.

bambulka711
16. sep 2024

@katariiinkaa vklad podľa situácie. Buď hneď nejaký 6-7.deň po odbere, keď sú embryá kultivované - to sa volá ET. Druhá možnosť, keď nechceš hneď, alebo sa nedá hneď, tak sa mrazia a robí sa vklad v niektorom z ďalších cyklov (zhruba 5-6DPO) - to sa volá KET. Tam tiež môžeš ísť prirodzený cyklus alebo riadený, keď napríklad máš problém s hrúbkou výstelky a pod, vtedy sa dáva riadený cyklus. U nás to bude tiež KET, lebo dávame embryjká na genetiku a tam sa čaká cca mesiac na výsledky. Takže tiež pôjdeme až podľa toho, či stihnú do ďalšieho cyklu byť výsledky a hlavne, či budú zdravé.

kristinkaris
16. sep 2024

@katariiinkaa to si mala ozaj tiež celkom nizke

ersp
16. sep 2024

@bambulka711 na genetiku idu vsetky oplodnene vajicka resp. embria ci sa bere len 1 vzorka? 🙂

bambulka711
16. sep 2024

@ersp ako si povieš. Ja dám odobrať vzorku z každého a na genetiku dám asi najprv iba 1-2. Je to 11000 českých za jedno, takže robiť naraz veľa nemá pre mňa zmysel. Ak ich teda bude viac.

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 to ano, a potom z toho co vezmu vzorku pojde na vklad 🙂

bambulka711
17. sep 2024

@ersp ak bude v poriadku, tak áno. Z tých ostatných nechám odbiotovať vzorku, aby sa nemuselo neskôr kvôli tomu zbytočne rozmrazovať. To stojí 1000 českých, takže ešte zvládnuteľné.