icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
19. dec 2014

@butterfly333 no to uz su veľké deti 🙂 Moj syn ma 8 a dcéra bude mat vo februári 6 🙂 Drzim Ti palce nech sa vám čoskoro zadari..

butterfly333
19. dec 2014

@adamnela Dakujem a tebe prajem krásne vianočne sviatky a tehulkovanie.

adamnela
19. dec 2014

@butterfly333 dakujem pekne a tiež prajem Tebe a celej Tvojej rodinke krásne prežité vianočné sviatky. .

witch393
20. dec 2014

ahoj kočky potrebujem poradit .... 15.12 som bola na folikulometrií ma mala som vajíčko 19x20mm hneď som si dala o 9:30 pichnúť pregnyl a 16.12 som bola na IUI kedy bola ovulka podla grafu??? dakujem 😅

bosoriak
20. dec 2014

@witch393 Ahoj, ja by som povedala, ze podla teploty 15.

witch393
20. dec 2014

@bosoriak hore na fotke je dátum a dole je DC tak teraz ktoré myslíš??? 😅

bosoriak
20. dec 2014

@witch393 To som si nevsimla 😀 15DC som myslela.

slavkaerik
20. dec 2014

Ahojte baby, prosim Vas co si myslite o tomto grafe? nedostavila sa mi ms co zvyknem mat pravidelnu 26-28den ,,,po 25dc som si bazalnu teplotu uz ani nemerala,,, myslela som ze mam anovulacny cyklus,,, no ked neprisla ms tak som si zmerala a teplota rapidne rastie 😲

mawiya
20. dec 2014

@witch393 15 cica 🙂

bosoriak
21. dec 2014

@slavkaerik Este linku alebo obrazok 🙂

witch393
21. dec 2014

@mawiya
@bosoriak Dakujem babule takže keď bolo v 15DC IUI a 16 sme sa ešte posnažili mohlo by sa zadariť 😉 dnes som mala 36,9 a doktor vravel že na 5-6 deň sa zahniezduje tak to by mohlo byť ono?? ale nič som necítila zatiaľ žiadne pichanie alebo tak 😅

mawiya
21. dec 2014

@witch393 IUI na 15 bolo fajn, na 16 by som už povedala neskoro, ale záleží od toho, koľko vajko vydrží. na 5-6 deň sa uhniezďujú len zázračné deti 😉 skôr by som čakala okolo toho 7 až 10. to sú najlepšie dni na uhniezdenie. no a ak budeš trošku špiniť, to je veľmi veľmi dobré znamenie v tieto dni - aj keď špinenie si možno ani nevšimneš, skôr len taká malilililililinká škvrnka na gaťoch. možno ani to nie. držím ti palčeky veeeeeeeeeeľmi. na 10 DPO už môžeš skúsiť testík a malilinký dušík by tam mohol byť. drž sa cicuš a veľa šťastia

bosoriak
21. dec 2014

@witch393 Ano, sance mas velke, teraz uz to nechat na prirodu.

slavkaerik
21. dec 2014

Ahojte baby, prosim Vas co si myslite o tomto grafe? nedostavila sa mi ms co zvyknem mat pravidelnu 26-28den ,,,po 25dc som si bazalnu teplotu uz ani nemerala,,, myslela som ze mam anovulacny cyklus,,, no ked neprisla ms tak som si zmerala a teplota rapidne rastie 😕

witch393
21. dec 2014

@mawiya ahoj dakujem .... ale neviem čo si myslela tým 15 ..... 15 ako dátum (to je hore na fotke) alebo 15 ako 15DC ( čo je dole na fotke) 😅

mawiya
21. dec 2014

@witch393 to dole 15 - tak teda 15 DC je total super 🙂

witch393
21. dec 2014

@mawiya tak to si ma potešila 😀

rybkaa
autor
22. dec 2014

@witch393 podľa mňa bola 16.12. na 15 dc 🙂 držím palce

rybkaa
autor
22. dec 2014

@slavkaerik je možné, že bola teplota neskôr, zrejme tam niekde, kde si nemerala, tak meraj ďalej 🙂

luminuska
23. dec 2014

ahojte, tak mozem konecne napisat do tejto diskusie, lebo konecne sa v mojom grafe crta nieco ako ovulacia.. mrknete mi to prosim, pani odbornicky, ze ci uz bola? lebo zrovna som bez manzela, takze musim dufat ze bola v nedelu alebo potom bude az zajtra :D dakujem
http://www.fertilityfriend.com/home/luminuska

butterfly333
23. dec 2014

@luminuska ahoj ten graf je z novembra? To je minuly mesiac.

luminuska
23. dec 2014

@butterfly333 no ms mi začala 26/11 a cyklus pokračuje. mám PCO

butterfly333
23. dec 2014

@luminuska to znamená že další ms má ešte len príst? A dalej graf nepokračuje v decembri? Ved už je 23.12.a tam je len po november. Nejak tomu nerozumiem.aj niečo berieš na PCO?

luminuska
23. dec 2014

@butterfly333 takto to bude asi lepšie - pridávam obrázok. som 28DC, ale mám dlhé cykly..

janderka
23. dec 2014

@luminuska skoda ze si nerobis ovu testy alebo nesledujes hlien, podla toho by sa dalo pekne urcit ci prebehla ovulka. Kedze mas PCO a dlhe cykly tak to je zatial tazko povedat. Teplota Ti ide hore, takze ovulka mohla byt v nedelu alebo v sobotu... Musis merat dalej, ak Ti teplota opat klesne, tak ovulka este nebola...

@butterfly333 ten datum hore je kedy zacal cyklus, to znamena ze zacal 26. nov. a pokracuje az po dalsiu mrchu...

luminuska
23. dec 2014

@janderka dakujem, vcera som mala taky natahovaci hlien, inac nic. a ovu testy su na ceste ku mne, ale evidentne to nestihli :D

janderka
23. dec 2014

@luminuska akurat pozeram ze Ti cyklus zacal rovnako ako mne 26/nov 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/janderka

janderka
23. dec 2014

@luminuska po ovulacii sa hlien rychlo meni na biely kremovy, a ten natahovaci je plodny hlien. Takze aj podla toho si vies urcit ci uz prebehla alebo este nie

butterfly333
23. dec 2014

@janderka ano dakujem už som sa z toho vysomárila 😊

rybkaa
autor
25. dec 2014

@luminuska ovula kľudne mohla byť aj v pondelok, ten natahovaci hlien je plodny a označuje sa ako Egg, ty máš sticky tak si ho oprav a meraj ďalej či sa ovu potvrdí 🙂