Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@andyka105 juuuj, to sú super správy ❤️ no ja som sa dnes vyplašila. Nejako nešikovne som si včera pichla fraxiparine a dnes objavila toto. Skoro som infarkt chytila.
@murka27 boze tak to ti verim, muselo to byt strasne.
@bambulka711 Au tochto sa ja desim mne dnes internistka ze od 12tt mi da anopirin preventivne a som kukala ze co to je tak dufam ze nebudem musiet prejst na fraxiparin lebo to ma desi asi najviac.
@linda5678 A veru ze berem Progestanell oralne jednu tabletku rano. Vidis to som jej ani nespomenula. No uvidim poslala ma na sono brucha nech kuknu pecen a o mesiac mam dalsie testy tak uvidime ze ako.
@bambulka711 tak to sa ti dobre podarilo nieci napichnit
@ersp vraj je to bežné, že sa to stáva. Celkom dobrý úspech na to, že si skoro mesiac pichám injekcie a až teraz prvý zásah ✊
@bambulka711 fraxik podla mna je na taketo najhorsi 😀
@andyka105 moze to byt prave z toho, ja som uzivala presne ten isty liek, sice konske davky-tusim az 4tabletky denne. Skus zistit, ci ti neodporucia radsej vkladat- to by malo byt ok, kedze to tym padom neprechadza trav.traktom-aspon tak mne povedali. Teraz mi kazali vkladat a o 2 tyzdne idem na odbery, tak snad bude vsetko ok s pecenou 🙏
@ersp no clexane je vraj horší 😂
@bambulka711 tymto riesicom krvi sa dufam vyhnem, mne staci diphereline, ten je pre mna mega neprijemny na pichanie, taky tlak, stipanie, sa premaham kazdy den
@andyka105 juuj drobček 😍
Ahojte tak vyzerá že mne clostil tento mesiac nezabral endometrium ma 5 mm a folikul žiadny :/
Myslite že môže ešte dorasť? Dr tvrdí že v tomto cykle už nie som 12dc
@kristinkaris a ake dlhe mavas cykly?
@zuza265 bez liekov aj 60 dni minulý cyklus 33
@kristinkaris a ovulaciu mavas? Lebo zas podla mna moze este prebehnut ked mavas take dlhe cykly
@kristinkaris 2hy mesiac si ho mala?
@kristinkaris vsak aj minuly mesiac si mala neskor. A bol nejaky folikul namerany?
@zuza265 vtedy som folikulometriu práveže nemala
@kristinkaris jasne chapem🤗 a teraz ani nejaky mensi?
@zuza265 ani ich nemeral :/ ale podľa mňa mal aj dosť nekvalitne sono ľavý vaječník som pekne videla aj folikuly ale ten pravý to bola iba taká machula akoby mu to nezaostrilo.. uvidím budem robiť ovu testy plus Bt a keď vyjde pozitívny test a budem doma tak by som za ním sla nech urobí znovu sono

@andyka105 ahoj, velmi sa tesim a drzim palce nech ide vsetko dalej s fazulkou 🤞Inak na tu pecen moze vplyvat aj progesteron-pisala si, ze uzivas, neberies ho oralne ale vkladas? Lebo ja som tak mala v prvom tehotenstve, ze som uzivala oralne a neskor mi zistili zle hodnoty a bolo to z toho