icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
14. okt 2024

@ersp tak to som akurát na hornej hranici bola 🥳

kristinkaris
15. okt 2024

@ersp hej to som aj ja počula že sú menej kvalitne ale tak uvidíš verím že sa niečo nájde ☺️

bambulka711
15. okt 2024

@kristinkaris @ersp mne bolo vysvetlené, že hlavne pri embryach sa netreba upinat na kvalitu. Lebo ja som oplakala, že ani jedno nie je A kvalita, že máme "iba" BB a BC. To znamená, že ani vajíčka neboli top...

ersp
15. okt 2024

@bambulka711 ako vravis kvalita nie je vsetko, dolezite este uhniezdenie, kolko zien ma vajicka AA a telo ich neprijme...ja som dnes bola na krvi tak zajtra nedockavo cakam kedy sa mi ozvu ci mi podpisu predoperacne, nervy uz mam v prdeli

bambulka711
15. okt 2024

@ersp áno, lebo ani AA kvalita embrya neznamená, že je geneticky zdravé atď atď....

ersp
15. okt 2024

@bambulka711 to ano 🙂

amelie22
16. okt 2024

Ahojte baby, mam otázočku. 7dpo mi klesla teplota, takze som každú chvíľu čakala mrchu keďže som už mala aj predmenstruacne "bolesti", aj keď mala dôjsť v podstate až vcera /dnes, zvláštne mi však bolo ze teplota klesla, 3 dní bola dole a mrcha nikde. Predtým mi vždy deň po klesnuti prišla. Dnes by som už mala mat MS, ale teplota naopak išla o nieco hore. Mate skúsenosti s takýmito grafmi? Bola som si na 100% ústa ze ide ms už niekoľko dni ale zatiaľ nič. Myslím si, že ovu bola nie na 16 deň ako mi to vyznačiť graf (začala som aj neskoro testovať samozrejme), ale podľa bolesti 17 večer si myslím. Čo je o niečo neskôr ako zvyčajne. Mohol sa mi kvôli tomu aj príchod ms posunúť?

amelie22
16. okt 2024

Ani za svet mi to nechce nahrat obrázok grafu 😑

kristinkaris
16. okt 2024

@amelie22 ahoj skus tu nejako pridať ten graf až to vidíme takto ťažko hodnotiť
Ja sa držím celkom hore tak ovu asi naozaj bola od zajtra začínam brať duphaston ☺️

zuza265
16. okt 2024

@amelie22 skus ho este nahrat🤗 ako velmi ti klesla teplota? Az ku linii?

bambulka711
16. okt 2024

@amelie22 skús ísť normálne cez prehliadač, nie cez aplikáciu. Tá občas takto zblbne.

ersp
16. okt 2024

@bambulka711 konence mam podpisanu operaciu, vsetko v norme, teda moc vcez menzes nie je dobra vec 😀

bambulka711
16. okt 2024

@ersp no to nie, ale to sú formality, hlavne, že to máš 💪ja už začínam tŕpnuť kvôli genetike, že kedy príde a či bude aspoň jedno bábätko ok na vklad...

katariiinkaa
16. okt 2024

@bambulka711 ako dlho má trvať tá genetika? Kedy by si mala mať výsledky?

amelie22
Autor odpoveď zmazal
amelie22
Autor odpoveď zmazal
amelie22
Autor odpoveď zmazal
bambulka711
16. okt 2024

@katariiinkaa všeobecne do 30 dní, ale čo baby hovorili, tak mali do 18 dní výsledky. Takže snáď budúci týždeň budú a všetko bude ok.

sajmonka_1216
16. okt 2024

Dievčatá čo poviete?
Brala som 2 tbl. denne Clostilbegytu, od 17dc Progesteron.. konečne po polroku mam aj 1x ovulaciu.
Len netuším, prečo mi na 18 a 19dc klesla teplota.
Či myslite, že je to v pohode a predsa len tá ovulacia bola??
Ďakujem
@rybkaa

ersp
16. okt 2024

@bambulka711 to ano, a neochoriet kedze vsetci dookola su chory..podla mna to bude OK 🙂 a budu vhodne embrya 🙂

ersp
16. okt 2024

@sajmonka_1216 ovulaciu si mala folikumetriou potvrdenu ci nie? Progesteron moze teplotu ovplyvnit

bambulka711
16. okt 2024

@sajmonka_1216 úprimne, ja o tom 16DC nie som úplne presvedčená. Meriaš vždy v rovnakom čase za rovnakých podmienok? Nespala si zle? Ten výskok ok, ale ten sešup dva dni a potom zase výskok...

bambulka711
16. okt 2024

@ersp ja som presne preto zostávala na HO, aby som neochorela. To bola moja nočná mora 🙈
A embryá, no uvidíme, snažím sa pripraviť na horšiu variantu, ale asi by ma to zasiahlo, keby nebolo ani jedno ok.

sajmonka_1216
16. okt 2024

a keď som si pridala progesteron do liekov, vyznačená ovu zmizla 😩

bambulka711
16. okt 2024

@sajmonka_1216 skús nám dať graf aj s tým progesterónom. Kedy si ho začala brať? Ráno alebo večer? Lebo ak 17dc večer, tak je to celé čudné. Podľa teploty to skôr vyzerá, že ovulácia prebehla 19DC, možno skoro ráno a teplota ešte nestihla vyskočiť. Progesterón inak by si mala brať až po potvrdení ovulácie, teda 3 dni vyššia teplota.

sajmonka_1216
16. okt 2024

@ersp bola som v stredu, kde doktorka vravela, že ovulácia bude a odhaduje ju na nedeľu.. podľa testov aj mala byť v nedeľu...
@bambulka711 meriam viac menej rovnako.. resp. hodinky mi merajú teplotu vždy v rovnakom čase, o 6:00... No sú dni, keď vstávam do práce aj 4:50... tento týždeň však nie, takže si neviem ten pokles vysvetliť.. :/ uvidím každopádne ďalšie dni... a progesterón beriem od 17 dc - 1 tbl ráno a 2 tbl. večer... a táto hodnota je nameraná ešte pred užitím progesterónu...
ach... prvýkrát som tiež otehotnela s clostilom na prvú šupu, tak aj teraz som dúfala, že sa to takto podarí... :/ no a po zadaní progesterónu mi celá ovu zmizne...
ono občas sa stane, že vstávam v noci ku 2 ročnej, tak môže byť, že je tá teplota trochu ovplyvnená, len neviem teraz čomu veriť... či testom, teplote alebo neviem čomu :D

sajmonka_1216
16. okt 2024
kristinkaris
16. okt 2024

@amelie22 no podľa grafu si dnes len 9dpo to ešte ms by si nemala mať a teplôt vyzerajú ok 🙂

kristinkaris
16. okt 2024

@sajmonka_1216 moc skoro si začala užívať progesteron podľa mňa

adka3321
16. okt 2024

@sajmonka_1216 Mna zaujalo: hodinky mi meraju teplotu. Ake hodinky? Nemerias teplomerom?