Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ach, to ma hrozne mrzí 😢 posielam obrovské objatie, musí to byť náročné.
@bambulka711 Ahoj bambulka,sledujem vas tu a vasu cestu potichucky,lebo ja som na nej tiez,tak je to podpora vidiet,ako vsetky zienky bojujeme.Trosku o sebe,mam 38 rokov ako ty a tri potraty za sebou a mozem ti povedat,to je ta najvacsia bolest,aku moze zena zazit,cize je urcite super,ze si si geneticke testy spravila a predisla tak pripadnemu potratu,co by ta daleko viac polozilo..Zacala som intenzivne riesit kvalitu vajicok a ver tomu,ze aj v tomto veku mozu byt kvalitne,len teraz tomu musime my viac napomoct,kedze nase tela su starsie a tazsie sa regeneruju..a vies,co je jeden z najvacsich nicitelov kvality vajicok?Stres..a vidim,ze ty ho mas na svojej ceste tak strasne vela,ze by bol naozaj zazrak otehotniet/nepotratit nekvalitne embryjko,ale vsetko vies zmenit a vies to len ty..Ak by si chcela,kludne mi mozes napisat,rada s tebou pozdielam moje zistenia.Vsetkym tu vam moc drzim palce❤️
@bambulka711 a kolko stoji genetika? 1500€ na jedno? Vravela si ze to vyzera tak ze dalsi vklad pripada do uvahy asi az v jaunari. Tak dovtedy si to poriadne premysli. Ono je to diskutabilne lebo ist do niecoho co vies ze aj tak nedopadne dobre ale zas na druhej strane aby si si to potom nejak nevycitala ze si to ani neskusila. Mozno keby zacnes “zit” a pride to samo s nejakym novym partnerom? Vobec neviem ako ta podporit a pritom tak velmi by sme vsetky chceli.
Tak ja uz cakam na izbe na odber vajicok..tlak vo vysinach od stresu, verim ze nieco oplodnitelne vo vajecnikoch najdu 🙂
@ersp Držím palce 🙏
@ersp a idete dávať na genetiku?
@kristinkaris nie nejdeme, tym ze mam len 29r a uz mame zdraveho syna sme nedavali 🙂
@bambulka711 Ahoj, chcem ta len povzbudit. Bola som na tom podobne ako ty, rovnaky vek. Z 5 embryii sme dali 3 na genetiku a jedno embryo ( bez genetiky) sme dali vlozit hned v cerstvom vklade. Z tych troch bolo len jedno geneticke dobre a z vlozeneho embryjka mam skoro rocnu zdravu dcerku. Nezname to teda, ze ak su 2 zle, ze budu aj ostatne. Drzim palce 🙂
@sus4nka ďakujem, ja viem, že to ešte nie je vytesané do kameňa, ale vnútorne si hovorím, že keď tie prvé dve morfologicky kvalitnejšie neboli zdravé, tak akú šancu majú tie pomalšie a menej kvalitné.
@bambulka711 netreba to vzdavat 🙂 aj car sa nejak k tomu postavil co navrhnuju? 🙂 verim ze to dopadne dobre u teba a aspon jedno embryo bude bojovat
@ersp tak, že pani doktorka mi poslala email,.že embryá neprešli genetikou a či pošleme aj tie zvyšné a odišla na dovolenku a vráti sa 4.11., takže skonzultovať to môžem tak sama so sebou.
@bambulka711 ach jaj to je nachuja pristup ...
@ersp tak, ja mám na toto šťastie. Ani počas stimulácie tam nebola, ani teraz. To isté gynekológ, každú chvíľku dovolenka.
@bambulka711 a to sme mysleli ze brno je to najlepsie...
@ersp Brno má možno najlepších embryológiu, ale inak až taký rozdiel nevidím. A úprimne, dnes som sa zvládla presunúť z postele na gauč iba. A ty sa ako cítiš? Kedy ti pošlú prvú správu?
@bambulka711 tak treba nehat telo vydychnut Ti aj psychicky aj fyzicky 🙂 ja sa citim podobne ako po porode, boli ma podbrusko a ked sa postavim mam pocit ze mi gravitacia vyberie vnutorne organy spodkom...a este ma aj zadok boli z injekcie takze si moc neviem najst miesto na oddych...prva sprava budu volat zajtra, dali sme oplodnit vsetky zrele a uz len cakat na zajtrajsok kolko zrelych bolo a kolko sa oplodnilo
Takze z 20 odobratych bolo 15 zrelych a tie sa aj spravne oplodnili 🙂 takze zatial to ide pekne 🙂
@ersp tak to sa teším ❤️ teraz je aký ďalší postup vlastne?
@katariiinkaa dakujem 🙂 pondelok volame zas a streda stvrtok tie a sa uvidi kolko doslo do finisu a budeme mrazit 🙂 vklad najskor az dalsi cyklus, co nam vraveli aj mam v papieroch ze zo statistik a skusenosti je KET uspesnejsi ako ET 🙂
@ersp to je vyborne cislo😍 nech to takto ide dalej 🙏🏼 s tym ketom je to udajne tak, ze aspon sa vyhnu problemom s ohss, ktory moze komplikovat vklad a potom nasledne uhniezdenie a vyvoj. Ale ze aspon v cr uz je rovnaka uspesnost - asi uz vedia predikovat kedy je vklad vhodny a menej rizikovy z pohladu ohss
@zuza265 dakujem, ako sme sa s manzelom bavili ze aj ked tretina prezije budeme vdacny 🙂 ale aspon som kusok kludnejsia, kedze pred tyzdnom na kontrole uz to vyzeralo ze budeme vdacny za 5-6zrwlych vajicok a stimulacia sa predlzovala o 4 dni 🙂 ano to som aj citala ze to zvyraznuje dost ohss, ja som aj rada ze mam cas si oddychnut a dat sa dokopy s tolkych hormonou 🙂 vcera som bola bleda ako stena, dnes mam rozhorucene lica az bordove, ale teplotu nemam, fakt zasag riadny do tela

@bambulka711 no ja úprimne neviem vôbec co by som spravila na tvojom mieste. Lebo presne to ze zaplatíš vklad a ani sa neujme ale na druhu stranu zaplatíš genetiku a ďalšie budú zasa zle. A uz vôbec by som ich nedokázala zlikvidovať