Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa no tak dnes je 39dc a este stale som nedostala ms...je mozne ze som fakt dostala ovulku namiesto menzesu? A tym padom nepride menzes? Nepocula som este o tm a hlavne ked mam uz polroka 28dc predtym som mala rozhadzane z vysadenia antikoncepcie...test je zatial negativny tak uz neviem ci cakat este alebo ist k dr...
@slavkaerik cakaj 😉 mala si opozdenu ovulu tak aj ms príde neskor. Do pár dni by mala prísť... Ak máš negatívne testy tak tehu z toho asi nebude, aj ked kto vie 😉
@paskolinka no velmi tehu ani nemam byt z coho ked naposledny sme sa milovali 17dc ..potom manzel bol na sluzobke tak preto viem ze skor nie ako ano ale ta opozdena ovu je fakt zaujimava namiesto menzesu 😀 preto sa vravi milovat sa treba stale ak je moznost lebo babenky vidite ovu moze prist aj na 28dc namiesto menzstruacie 😀
@slavkaerik aha, tak to tehu fakt nema byt z coho 😀 a ano, ovu sa moze oneskorit z roznych dovodov, preto je super robit ovu testy alebo merat BT, aby si vedela, na com si a kedy mas cakat ms... a kedy sexovat 😀
čaute dievky. ako moje? ktoré ste tehu? ktoré ovulujete? heh ja nemeriam, bo spávať chodíme o 3 v noci a vstávame na obed, alebo neskôr. takže z tohtomesačného merania veľká figa. 🙂
@mawiya no veru bieda aj u mna, meranie som odflakla, ale tak nejako 3dpo asi som 😉 a tusim aj s tym meranim koncim tento cyklus, lebo je to trapenie na 6:00 si davat budik 😠
@paskolinka no vidíš ako krásne si hore. aj ja som asi po,lebo ma dva dni pred bolel vaječník jak svina. ak sa podarí tak zmeriam zajtra alebo v nedeli. heh ak pán boh dá 🙂 alebo ak vstanem. cmuky moja. užívaj sviatky.
a inak @rybkaa a ty ako mojka?
Ahojte kočky ...no tak moja BT zatiaľ takto no neviem či to vyzerá nádejne .... v pondelok idem na krv kedže som po IUI ale testy stále biele respektíve slabulilinký duch :(
@witch393 držím palce. .vyzerá to zatiaľ pekne. . 😉
@rybkaa
@mawiya
@paskolinka krásavice moje, nech sa Vam to podarí ešte tento rok..Moc Vám drzim prstiská..
babule včera okolo cca 22:00 hod ma chytilo obrovské pichanie v podbrušku v strede ,to som ešte nikdy nezažila takú bolesť až som padla do kolien :( ... trvalo to asi 30-40 sekúnd....dnes ráno už klesla teplota na 36,6 C asi mam čakať mrchu že??? na zahniezdenie je neskoro či???
@luminuska uvidíš, ukáže čas, či to bolo hniezdenie alebo len želanie 😉 veľa bab to popisuje ako zvláštne steklenie, takže môže to byť ono. A teplota nemusí klesať, je veľa tehu grafov bez poklesu. Inak uhniezdovanie je proces ktorý trvá niekolko dni, takže aj ten pokles môže ešte prist 🙂
@witch393 ten pokles neveští nic dobré, aj keď všetko je možné... A test ako? Je aspoň duch?

@rybkaa no teplota stále stupa, tak uvidime čo z toho. Lebo sexík bol len nedela rano :-/
a dá sa ti pozerat z tohoto odkazu?
www.fertilityfriend.com/home/luminuska/]My Ovulation Chart