icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luminuska
25. dec 2014

@rybkaa no teplota stále stupa, tak uvidime čo z toho. Lebo sexík bol len nedela rano :-/
a dá sa ti pozerat z tohoto odkazu?
www.fertilityfriend.com/home/luminuska/]My Ovulation Chart

slavkaerik
26. dec 2014

@rybkaa no tak dnes je 39dc a este stale som nedostala ms...je mozne ze som fakt dostala ovulku namiesto menzesu? A tym padom nepride menzes? Nepocula som este o tm a hlavne ked mam uz polroka 28dc predtym som mala rozhadzane z vysadenia antikoncepcie...test je zatial negativny tak uz neviem ci cakat este alebo ist k dr...

slavkaerik
26. dec 2014
paskolinka
26. dec 2014

@slavkaerik cakaj 😉 mala si opozdenu ovulu tak aj ms príde neskor. Do pár dni by mala prísť... Ak máš negatívne testy tak tehu z toho asi nebude, aj ked kto vie 😉

slavkaerik
26. dec 2014

@paskolinka no velmi tehu ani nemam byt z coho ked naposledny sme sa milovali 17dc ..potom manzel bol na sluzobke tak preto viem ze skor nie ako ano ale ta opozdena ovu je fakt zaujimava namiesto menzesu 😀 preto sa vravi milovat sa treba stale ak je moznost lebo babenky vidite ovu moze prist aj na 28dc namiesto menzstruacie 😀

paskolinka
26. dec 2014

@slavkaerik aha, tak to tehu fakt nema byt z coho 😀 a ano, ovu sa moze oneskorit z roznych dovodov, preto je super robit ovu testy alebo merat BT, aby si vedela, na com si a kedy mas cakat ms... a kedy sexovat 😀

mawiya
26. dec 2014

čaute dievky. ako moje? ktoré ste tehu? ktoré ovulujete? heh ja nemeriam, bo spávať chodíme o 3 v noci a vstávame na obed, alebo neskôr. takže z tohtomesačného merania veľká figa. 🙂

paskolinka
26. dec 2014

@mawiya no veru bieda aj u mna, meranie som odflakla, ale tak nejako 3dpo asi som 😉 a tusim aj s tym meranim koncim tento cyklus, lebo je to trapenie na 6:00 si davat budik 😠

mawiya
26. dec 2014

@paskolinka no vidíš ako krásne si hore. aj ja som asi po,lebo ma dva dni pred bolel vaječník jak svina. ak sa podarí tak zmeriam zajtra alebo v nedeli. heh ak pán boh dá 🙂 alebo ak vstanem. cmuky moja. užívaj sviatky.
a inak @rybkaa a ty ako mojka?

rybkaa
autor
27. dec 2014

@luminuska máš to tak akurát, že sex sobota nedeľa pondelok ovu 🙂 to by mohlo stačiť, tak len nech pekne rastie 🙂

rybkaa
autor
27. dec 2014

@mawiya ja tak poskromne 7 dpo, nič prevratné sa zatiaľ nedeje, test skúsim najskôr 10 dpo teda utorok, tak uvidíme ale zatiaľ žiadne zmeny nebadzem 🙂

witch393
27. dec 2014

Ahojte kočky ...no tak moja BT zatiaľ takto no neviem či to vyzerá nádejne .... v pondelok idem na krv kedže som po IUI ale testy stále biele respektíve slabulilinký duch :(

witch393
27. dec 2014

som zabudla dat graf 😅

adamnela
27. dec 2014

@witch393 držím palce. .vyzerá to zatiaľ pekne. . 😉
@rybkaa
@mawiya
@paskolinka krásavice moje, nech sa Vam to podarí ešte tento rok..Moc Vám drzim prstiská..

mawiya
27. dec 2014

@adamnela bože čítala som prsiská nie prstiská. A ja reku čo ma tak bolia. 😀

adamnela
27. dec 2014

@mawiya Ty si už len prípad na zamyslenie Matulik..A bolia Ta? Aj mne a neskutočne. .Keby chceli aspoň podrast trochu, keď ich teraz tak intenzívne cítim. . 😀

mawiya
27. dec 2014

@adamnela no to vie, zo mňa nič normálne nevylezie. 🙂 boliaaaaaaa šak ako vždy po ovu. no a tebe podrastú, neboj, aj keď ako sa hovorí, dobrá dojnica nepotrebuje veľké sesky. 🙂

adamnela
27. dec 2014

@mawiya no veď uvidíme co sa z Teba vykluje. .A mne? No u mna ani tehu nejako nezabera 🙂 To aby ma zbytočne kríže neboleli 😀

mawiya
27. dec 2014

@adamnela no aspoň nemáš problém s podprsenkámi. ja som si kúpila pred dvoma týždńami že 90 E a je mi malá. teda obvod oky, ale košíček je málo. asi zlô číslovania. bo inak budem už kupovať stany 😀 😀 😀 a ako inak domka? v pondelok ideš na UTZ? hneď daj vedieť a fotečku moja 🙂

rybkaa
autor
27. dec 2014

@mawiya koľko? ??? Kriste za takú cenu ozaj kúpiš staň 🙂 trojmiestny 😀

mawiya
27. dec 2014

@rybkaa dievka to 90 E je veľkosť nie cena - cena bola 19-EURO

adamnela
27. dec 2014

@mawiya no to mas pravdu. .Za koľko si si kúpila podprdu? No tak to je riadna palka. .to je zlatom vyšívaná? 😀 A k dr. idem az v utorok. .boze taka som nedockava..Drz palce moja. .

adamnela
27. dec 2014

@mawiya jezin @rybkaa aj mna pomotala 😀
Jasne, že to bola veľkosť 😉

rybkaa
autor
27. dec 2014

@mawiya no som tomu dala 🙂 hehe tak to E má zmiatlo 🙂

mawiya
27. dec 2014

Jaaaaaaaaj dievky moje pomotanie. kde by som ja 90 euri dala za ciciprsku. Veď ja len úradníčka 😀 no @adamnela jasné že palčoke držíme, ale všetko je oky. tak to cítim. v prsoch 😀

luminuska
27. dec 2014

@rybkaa a može byť, že som cítila uhniezďovanie? lebo v piatok rano take šteklenie v bruchu, alebo si to len nahováram.. no uvidíme, zatial stúpam o pár stotiniek každý deň. tak uvidíme dokedy alebo či bude ťažké vytriezvenie..

rybkaa
autor
28. dec 2014

@luminuska to asi nie,mala si vysokú teplotu a pri uhniezdeni klesne, ovu si mala zrejme v pondelok a uhniezdenie na 5 deň je skoro. Zápis si ďalšie teploty ako pokracuješ, kým stúpa je to super 🙂

witch393
28. dec 2014

babule včera okolo cca 22:00 hod ma chytilo obrovské pichanie v podbrušku v strede ,to som ešte nikdy nezažila takú bolesť až som padla do kolien :( ... trvalo to asi 30-40 sekúnd....dnes ráno už klesla teplota na 36,6 C asi mam čakať mrchu že??? na zahniezdenie je neskoro či???

paskolinka
28. dec 2014

@luminuska uvidíš, ukáže čas, či to bolo hniezdenie alebo len želanie 😉 veľa bab to popisuje ako zvláštne steklenie, takže môže to byť ono. A teplota nemusí klesať, je veľa tehu grafov bez poklesu. Inak uhniezdovanie je proces ktorý trvá niekolko dni, takže aj ten pokles môže ešte prist 🙂

paskolinka
28. dec 2014

@witch393 ten pokles neveští nic dobré, aj keď všetko je možné... A test ako? Je aspoň duch?