icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 tebe mrazili prve uz 5ty den ci az siesty? Ano ano, ja dufam ze nejake este to dotiahnu, ale som vdacna za kazde embryo kedze este tyzden a pol dozadu to vyzeralo ze budeme aj za jedno vdacny 🙂

bambulka711
30. okt 2024

@ersp ja som to mala takto. Doteraz neviem, prečo tie prvé dve nezamrazili už piaty deň 🤷 určite dotiahnu. Mne vydržala polovica medzi 3-6 dňom, tak tebe isto viac 😊

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 ako vzhladom na pco nepocitam ze polovica oplodnenych to dotiahne 🙂

bambulka711
30. okt 2024

@ersp tak PCOS asi nemá v tomto prípade vplyv na kvalitu, alebo áno? Ja viem tak, že do tretieho dňa je hlavná váha na vajíčku, od tretieho už väčšiu úlohu má kvalita spermie. Samozrejme, zjednodušene napísané. Držím veľmi palce ❤️

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 pcos ma vplyv na kvalitu vajicok ak sa nemylim, zvacsa sa ich odoberie vela ale kvalita nie je pri vsetkych dostatocna 🙂 ono ak som dovre citala tak ten 3-4ti den je pre embryo najkritickejsi a preto sa odporuca aj predlzena kultivacia 🙂

bambulka711
30. okt 2024

@ersp môže byť, priznám sa, tým, že PCOS nemám, tak nemám túto problematiku naštudovanú. Ja som si myslela doteraz, že tam je problém, že nemáš ovuláciu, že nepraskajú folikuly a menia sa na cysty, ale nevedela som, že to má vplyv aj na kvalitu toho vajíčka. O tom embryjku aj ja viem, tam sa to láme po tom treťom dni. Ale vy už ste preklenuli tretí, tak je to na dobrej ceste. Koľko ich je ešte v hre? Už si úplne napamätám tie čísla vaše 🙂

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 mna na to upozornovala dr na poslednej konzultacii ked sme uz riesili ivfko 🙂 noo v pondelok bolo este vsetkych 15, 10 spravnych 5 pomalsich, dnes nevraveli ze by sme o dake prisli, bavili sme sa najma o tych troch 🙂 takze kolko ich este sa vyvija aktualne neviem, aspon mi to aj nebezi hlavou 🙂

bambulka711
30. okt 2024

@ersp to áno, človek sa aspoň nestresuje, keď má zbytočne veľa informácií.

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 ano ano 🙂 uvidom ci sa dnes ozvu ze njake to dotiahlo alebo az zajtra budem volat 🙂

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 akurat mi volali z embryologie ze dalsie embryo to zvladlo, cize uz mame 4, co dnes budu mrazit 🙂

bambulka711
30. okt 2024

@ersp tak to je super, že sa takto venujú každému a vysvetľujú. Ja som k tomu nedostala žiadnu spätnú väzbu... Tuším začnem chodiť do Košíc 😂

ersp
30. okt 2024

@bambulka711 uprimne? Ja som tam velmi spokojna 🙂 maju tam sice aj novych dr ktorych nepoznam, ale doktorka co ma mala a aj co ma operoval nemozem ani n povedat 🙂 niekolko krat mi priamo doktorka volala (co sa cysty napr. tykalo), vysvetlila, povzbudila 🙂 manzel vzdy vravel ze odtial z konzultacii sme vysli s takou nadejou ze to proste pojde 🙂 neviem ako Brno ale Helios ma ten Geri inkubator( je spoplatneny) a teda nemusia embrya vyberat ale im to foti v urcitom case, teda vedia kedykolvek kontrolovat 🙂

kristinkaris
31. okt 2024

1DC 🩸🥳🥳

ersp
31. okt 2024

Tak dnes posledny den kultivacie, dotiahli to este 2 embrya 🙂 takze dokopy mame 6 embryi (4 mrazili uz vcera) a uz len prist na vklad 🙂 chlap je v soku mierne, lebo som mu zahlasila ze ved co vsak postupne vlozime vsetky, dom je velky, do 40tky casu dost 😀

ersp
31. okt 2024

@kristinkaris tak aspon ta nenehala dlho cakat 🙂

kristinkaris
31. okt 2024

@ersp tiež som rada 😊

bambulka711
31. okt 2024

@ersp hahaaaaa, tak toto mi spravilo ráno a gratulujem. Tak snáď z niektorých budú dvojky, aby ste mali jedenástku doma 😂

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 dakujem 🙂 no ako pohlad muza stal za to 😀 ja som sa sialene smiala az ma vajecniky boleli 😀

bambulka711
31. okt 2024

@ersp hlavne, aby to dobre dopadlo, veľmi verím, že vám sa to podarí...

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 dufam, ako beriem to tak ze mame 6 mraziacikov a prve vklady nebudeme v takom strese 🙂 ale este nas caka druha polovica cesty k vytuzenemu babu 🙂

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 ty uz mas teda vsetky 3 na genetike?

bambulka711
31. okt 2024

@ersp u vás je veľká šanca, že to vyjde hneď na prvý pokus <3
Áno, už odišli, neostáva iné, len čakať a veriť. Aj keď som taká nejaká sklesnutá, bez očakávaní a skôr nastavená na ďalšie vyšetrenia a druhé IVF. Asi nejaký obranný mechanizmus...

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 uvidiiime 🙂 dakujem 🙂
Pozri treba verit mozno prave preto ze od toho nic "necakas" tak to bude dobre 🙂

bambulka711
31. okt 2024

@ersp uvidíme, možno motyka vystrelí a nebude treba ani IVF... hoci vôbec neviem, či bola ovulácia alebo nie...

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 uvidis o niekolko dni 🙂

bambulka711
31. okt 2024

@ersp ako hovoríš. Ak sa má podariť, tak sa podarí. Teraz to zbehne celé rýchlo a najlepšie, že neviem, kedy čakať ms, kedy výsledky, neviem nič, tak nemám tendenciu odpočítavať... konečne prišla taká akási úľava vnútorná...

ersp
31. okt 2024

@bambulka711 ano ano, tiez sa citim podobne, ze proste ms dojde ked dojde, netusim kedy, a potom podla toho ako sa budem ja citit sa rozhodneme ci vklad hned alebo mesiac pauza 🙂

kristinkaris
31. okt 2024

@bambulka711
@ersp a nechcete skúsiť merať Bt ? Mohla by to byť zaujímavá krivka ako sa telo chová po odbere 🙂

bambulka711
31. okt 2024

@ersp akože, hádať cca ja už tento mesiac viem, ale akosi nemám tendenciu. Ani som nepozerala do kalendára, že kedy čakať MS približne, že či to bude 3.11. alebo 15.11. Alebo že kedy cca čakať výsledky genetiky. Som v nejakom takom režime, že kým neprišli, stále je šanca, stále mám v srdci nádej.
@kristinkaris vieš čo, ja už som po ovulácii si myslím, tak už by to u mňa nemalo zmysel. A úprimne, po tom všetkom som rada, že konečne dobre spím a nestresujem sa meraním teploty ešte. Mne to akosi podvedome bránilo sa dobre vyspať 😖

kristinkaris
31. okt 2024

@bambulka711 jaaj jasne chápem ☺️