icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
31. okt 2024

@kristinkaris ale áno, tiež mi to včera napadlo, že som aspoň merať mohla, keďže som si nebola istá, či máme ešte poistiť, alebo už netreba. Ale keďže sa nepodarilo za 1,5 roka a ešte aj genetika po IVF ma prefackala, tak nejako tomuto šance už nedávam...

kristinkaris
31. okt 2024

@bambulka711 no jasne bude to náhoda 🙂 ale celkom by ma zaujímal ten graf fakt že na kolky DC ovulka prebehne a či naozaj prebehne 🙂 lebo predsa len to bol celkom zásah a do toho tie hormóny

bambulka711
31. okt 2024

@kristinkaris no ak som správne odhadovala, tak bola 18DC a štandardne ju aj tak neskôr mávam. Aj bolesti tomu nasvedčovali... ale či to bola bolesť z ovulácie, alebo nejakých hormónov, to neviem. Nebola som už ani na ďalšej kontrole mimo CAR. Iba sme sa dohodli, že skúsime ešte aj takto, keď sa nejde na vklad a budúci mesiac sa potom uvidí... ak mi zajtra napadne, tak zmeriam ráno teplotu, že v akej hodnote sa pohybuje, či je poovulačná alebo pred 🙂

ersp
31. okt 2024

@kristinkaris podla mna ta krivka by bola mega sialena 😀 ako mna to napadlo, ale az po ms

kristinkaris
31. okt 2024

@ersp presne bude buď riadna a možno bude ukážkova bohvie ☺️ja by som skúsila pre zaujímavosť :D

ersp
2. nov 2024

@bambulka711 prosim po kolkych dnoch po opu si dostala ms? Uvazujem kedy ju ocakavat 😀

bambulka711
2. nov 2024

@ersp tuším 12 dpo, deň OPU počítam ako deň ovulácie. Mala som rovnako dlhú luteálnu fázu ako keby som nemala IVF.

ersp
2. nov 2024

@bambulka711 takze u mna 16-17dpo 😀 to mam este kusok cas 😀

bambulka711
2. nov 2024

@ersp na to by som sa moc nespoliehala. Niektoré baby dostali už 7-9dpo

ersp
2. nov 2024

@bambulka711 noo dnes som 8 dpo a zatial pocit zeby sa nieco chystalo 😀

zuza265
3. nov 2024

@ersp ja som dostala oba razy na 10 den po odbere. Bolo to par dni skor nez ocakavana …

ersp
3. nov 2024

@zuza265 tak uz len pockat 🙂 maly po mesiaci v skolke nam doniesol i tam aky si bacil a nejak nas to zmohli doma..

zuza265
3. nov 2024

@ersp tak tak🤗 mne prisla z hodiny na hodinu naposledy. Nic som dopredu necitila. Ajaj a co doniesol? Tie skolkarske ekrazity su najhorsie🙄

ersp
3. nov 2024

@zuza265 vyzera to daka chripka..sopel, kasel, mierna teplota...taka klasika

ersp
6. nov 2024

tak ms prišla skôr ako som ju očakávala a 18.11. ma čaká sono pred vkladom 🙂

andyka105
6. nov 2024

@ersp juchuuuu tak drzima palce a dufam budete mat pekne vianoce 😉🤞

zuza265
6. nov 2024

@ersp tak to uz ubehne rychlo😍

ersp
6. nov 2024

@zuza265
@andyka105 ividime, verim aj ja ze to vyde, ale nerobim si prehnane nadeje 🙂 neviem ci nieco mam vobec uzivat, ci nejak sa na to pripravit

zuza265
6. nov 2024

@ersp hlava. Priprav si iba hlavu🙏🏼 okrem toho (ale to uz asi beries) kyselinu listovu. Ja som sla do toho odhodladne. Ochorela som v nedelu vecer, v pondelok dooba ket. Netestovala som ani nic, povedala som si, ze co narobim uz. A bum. Vyslo to

ersp
6. nov 2024

@zuza265 teraz som nebrala od odveru nic ani kyselinu, ale posledny rok pravidelne, uprimne som si od vsetkeho chcela oddychnut...noo nas caka ak bude ket po tej kontrole v blizke dni cesta na otocku do budapeste, a 2 tyzdne so segrou co nebudem mat cad na testovanie ani mysliet 😀

murka27
7. nov 2024

@ersp supeeer ❤️ veľmi sa s tebou teším ❤️ ja idem 18teho na prvú poradňu ❤️ budem na teba myslieť ❤️❤️❤️

zuza265
7. nov 2024

@ersp to jedine mne osobne prizvukovali tu kyselinu🤗 je super si urobit nejaky normalny program (nic narocne) a nie len doma lezat, lebo potom hlava srotuje a robi stres❤️ v budapesti uz budu aj trhy?

ersp
7. nov 2024

@murka27 dakujem 🙂 drzim palce aj tebe na poradni 🙂

ersp
7. nov 2024

@zuza265 pozeram ze co mam multivitaminy je tam 200 jednotiek aspon kym pridem domov, tam potom budem 800 jednotiek uzivat 🙂 noo trhy neviem ci budu ale my ideme len na letisko na otocku dokopy 8 hodin v aute 😀 v noci 😀 a prpgram budeme mat urcite ze nebude cas mysliet na nic 😀

sandra299
8. nov 2024

Ahojte dievčatá, nakoľko ste tu zbehlé v suplementacii, chcem sa poradiť s vami. Akú kys listovú užívate? Zistila som že som opäť tehotná tak potrebujem niečo nasadiť. Čo som užívala pri prvom si už nepamätám a na nejaký hlbší prieskum trhu nemám pri drobčekom čas. Ďakujem krásne 🫶🏽

pet888
8. nov 2024

@sandra299 najlepsi je folat kyseliny listovej,ten je najlepsie strebatelny. Napr tento: https://www.benulekaren.sk/generica-active-foli...

murka27
8. nov 2024

@sandra299 ahoj ja mám kyselinu listovú predpísanú presne túto 😊.

sandra299
8. nov 2024

Ďakujem ❤️
@pet888
@murka27 ktorý si tt?

linda5678
8. nov 2024

@sandra299 mne v lekarni povedali, ze staci 800, max. 1000 mikrogramov pokial nemas zistenu ziadnu poruchu krvotvorby a vstrebavania k.listovej. Kupila som si na odporucanie gyn. v prvom trimestri len Femibion. A samozrejme gratulujem k tehotenstvu 🍀

ersp
8. nov 2024

@sandra299 ja uzivam 800 jednotiek dr max 🙂 a vacsina co som kukala 400 jednotiek ma aj ked su vramci niektorych tehu vitaminou 🙂