icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
24. nov 2024

@zuzka2662021 mne napr bezna davka 200 progestenalle 2x denne neovplyvni ms. Takze po prvom neuspesnom vklade mi prisla menstruacia este pred kontrolou. Toto je podla mna velmi individualne

ersp
24. nov 2024

@zuza265 ja tiez dostanem pri 200mg davke ms aj pri uzivani mam to odskusane 🙂 uvidim ako dlho vydrzim bez testu 🙂

zuzka2662021
24. nov 2024

@zuza265 môže byt mne keď mám.progrestron alebo duphason nepríde ms. Ale tým pádom by mala ms prísť v termíne nie?

zuza265
25. nov 2024

@zuzka2662021 ano prisla mi na termin vtedy🤗 kdesi som tu citala, ze progesteron uplne blokuje prichod ms az od 800 za den, ze to uz vsetkym zenam. Ale ci to tak je neviem🙂

ersp
25. nov 2024

Tak uz je drobcek v maternici a musi bojovat 🙂

katariiinkaa
25. nov 2024

@ersp myslela som na teba od rana ❤️🙏 len nech sa pekne drží, bojovníček

ersp
25. nov 2024

@katariiinkaa dakujem ❤️

murka27
25. nov 2024

@ersp veľmi ti držím palce ❤️❤️❤️ nech drobček bojuje ❤️🙏🏼

zuza265
25. nov 2024

@ersp uz len vydrzat tychto par dni ❤️ verime, ze to bude silos

ersp
25. nov 2024

@murka27
@zuza265 dakujem ❤️ bude to tazke ale verim ze dobre dopadne...kusok kaslem tak sa dopujem situpom nech kaslem co najmenej a nema drobec zhorsene podmienky

ersp
30. nov 2024

Ahojte, tak dnes 5dpt, kasel pretrvava a dnes rano ma prekvapilo aj spinenie (nic hrozne, skor ako taky koniec ms)..stretli ste sa s tym niektora? Ak to neprejde bude v pondelok urcote volat car, ale verim ze to bude v poriadku a ustupi

sandra299
30. nov 2024

@ersp možno uhniezdenie 🤞🏼

ersp
30. nov 2024

@sandra299 dufam vto 🙂 ako je to len pri utreti 🙂 ale pri tom vsetko to cloveka dost vystrasi, nechcem hlavne stresovat nic, ak dnes zajtra neprejde budem volat car 🙂

kristinkaris
30. nov 2024

@ersp kedy chceš skúsiť test? ☺️ ak sa dnes uhniezďuje tak zajtra už by možno ukázal

ersp
30. nov 2024

@kristinkaris zajtra alebo v pondelok, uvidim..skor dufam ze co najskor spinenie ustupi...

katariiinkaa
30. nov 2024

@ersp držím palce nech je to tam! 🤩 to by bol krásny vianočný darček

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
30. nov 2024

@katariiinkaa uvidime, ale neostava mi nic len cakat

kristinkaris
1. dec 2024

@ersp no ako skúšala si test ?☺️

ersp
1. dec 2024

@kristinkaris neskusala, asi 3x aom bola v noci na wcku..uz to vyzeralo ze sa spinenie skonci, ale stale slaboruzove pretrvava ale len pri utreti...

kristinkaris
1. dec 2024

@ersp sranda že si vydržala :D ja už by som testovala

ersp
1. dec 2024

@kristinkaris tak nejak neverim v pozitivny test takze ma to ani nejak nelaka...keby neni spinenie uz by som testovala, ale aktualne sunmoje myslienky skor ze je koniec

kristinkaris
1. dec 2024

@ersp precoo však to spinenie je predsa dobrý znak ☺️ ešte keď to je ružové

katariiinkaa
1. dec 2024

@ersp zajtra planujes už skúsiť? Či čakáš ďalej? 😊

kristinkaris
2. dec 2024

@ersp a rozbehlo sa ti to krvácanie ? Či ideš volať do toho centra ?

ersp
2. dec 2024

@kristinkaris neviem uhniezdenie som ocakavala skor 🙂

ersp
2. dec 2024

@kristinkaris je to stale rovnake, nerozbieha sa to viac, dnes som test skusila a zatial negat a 7dpt...volala som do car a zvysili davky liekov

kristinkaris
2. dec 2024

@ersp držím palce myslím si že to bude tam 🍀🤞🏻

ersp
2. dec 2024

@kristinkaris uvidim, ako v hlave mam spracovane uz obe moznosti 🙂

ersp
2. dec 2024

@kristinkaris a dakujem za podporu 🙂