Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuza265 môže byt mne keď mám.progrestron alebo duphason nepríde ms. Ale tým pádom by mala ms prísť v termíne nie?
@zuzka2662021 ano prisla mi na termin vtedy🤗 kdesi som tu citala, ze progesteron uplne blokuje prichod ms az od 800 za den, ze to uz vsetkym zenam. Ale ci to tak je neviem🙂
Tak uz je drobcek v maternici a musi bojovat 🙂
@ersp myslela som na teba od rana ❤️🙏 len nech sa pekne drží, bojovníček
@katariiinkaa dakujem ❤️
Ahojte, tak dnes 5dpt, kasel pretrvava a dnes rano ma prekvapilo aj spinenie (nic hrozne, skor ako taky koniec ms)..stretli ste sa s tym niektora? Ak to neprejde bude v pondelok urcote volat car, ale verim ze to bude v poriadku a ustupi
@ersp kedy chceš skúsiť test? ☺️ ak sa dnes uhniezďuje tak zajtra už by možno ukázal
@kristinkaris zajtra alebo v pondelok, uvidim..skor dufam ze co najskor spinenie ustupi...
@ersp držím palce nech je to tam! 🤩 to by bol krásny vianočný darček
@katariiinkaa uvidime, ale neostava mi nic len cakat
@ersp no ako skúšala si test ?☺️
@kristinkaris neskusala, asi 3x aom bola v noci na wcku..uz to vyzeralo ze sa spinenie skonci, ale stale slaboruzove pretrvava ale len pri utreti...
@ersp sranda že si vydržala :D ja už by som testovala
@kristinkaris tak nejak neverim v pozitivny test takze ma to ani nejak nelaka...keby neni spinenie uz by som testovala, ale aktualne sunmoje myslienky skor ze je koniec
@ersp precoo však to spinenie je predsa dobrý znak ☺️ ešte keď to je ružové
@ersp zajtra planujes už skúsiť? Či čakáš ďalej? 😊
@ersp a rozbehlo sa ti to krvácanie ? Či ideš volať do toho centra ?
@kristinkaris neviem uhniezdenie som ocakavala skor 🙂
@kristinkaris je to stale rovnake, nerozbieha sa to viac, dnes som test skusila a zatial negat a 7dpt...volala som do car a zvysili davky liekov
@ersp držím palce myslím si že to bude tam 🍀🤞🏻
@kristinkaris uvidim, ako v hlave mam spracovane uz obe moznosti 🙂
@kristinkaris a dakujem za podporu 🙂

@zuzka2662021 mne napr bezna davka 200 progestenalle 2x denne neovplyvni ms. Takze po prvom neuspesnom vklade mi prisla menstruacia este pred kontrolou. Toto je podla mna velmi individualne