Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris dam dam, najskor chcem robit twst v stredu a uvidim, pondelok mam v car kontrolu..
@ersp aj my ideme do car v pondelok ☺️ tak budem na teba myslieť
@kristinkaris dakujem a drzim palce 🙂
@kristinkaris ja dnes 7dpo, takže zatiaľ pokoj zbraní. Ale merala som len pár dní okolo ovulky, nech mi to nekazí spánok 😊 kombinujem s testami, už ma nebaví lietať stále na folikulometriu. Včera v CAR konzultácia s novým lekárom, v pondelok som bola u hematologičky.
@bambulka711 tak aspoň vieš že prebehla ☺️🍀 a nemávala si skôr ovulaciu ? Teraz až na 16dc? … a aký máš pocit z nového lekára ? My ideme v pondelok do toho heliosu tak som zvedava čo čakať
@kristinkaris nie, mávam väčšinou 16-20 DC, skôr som mávala iba pri Letrozole. Veď preto meriam, aby som vedela, že prebehla a potom odkladám teplomer.
Pocit super, je to sám vedúci Reprofitu v Brne, ale konzultáciu s ním sme mali v BA. Takže ďalšie IVF ideme v BA. Sám povedal, že teraz už na tom nezáleží, že kde, že už sú labáky na rovnakej úrovni. Milo ma prekvapilo, že mal so sebou všetky moje výsledky z Brna a bol informovaný o nás ❤️ bohužiaľ aj medzi riadkami zmienil, že vyzerá, že chyby prenáša vajíčko.
@kristinkaris idete prvýkrát?
@bambulka711 jeej tak super konečne ste našli snáď toho pravého dr ☺️ a teraz idete ako postupovať vlastne ? …no my prechádzame z gyn fivu a do heliosu áno 1x 🙂 chcela by som skúsiť to iui tak dúfam že nám to bude umožnené a nenájdu nejaké vady v ten pondelok ma muž aj spg nejaký rozšírený
@kristinkaris no teraz musím došetriť, počkáme, kým sa uzavrie s poisťovňou prvé IVF a ideme cca v apríli na ďalší pokus, hľadať zdravé vajíčko. A veľmi spokojná som s ním, to bola úplne iná káva oproti tej predtým - na ňu sa mi už viac ľudí sťažovalo, že im vadí.
Na Slovensku najprv musíš mať 2xIUI, ak nie je nejaký závažný dôvod, prečo nie je možné. Aj keď nám schválil IVF aj po jednom IUI. Držím palce
@bambulka711 myslela som na teba, ze ako sa mas. Velmi dobre sa citaju tvoje riadky o novom lekarovi aj teda, ze budete v BA. Mam pocit, ze aj tebe to dodalo novy dych🙂
@kristinkaris do ktoreho heliosu sa chystate?🤗
@zuza265 úprimne, povedala som chlapovi, že jednoducho nemám nervy na jeho zmeny nálad a názorov a vidíme sa iba v čase ovulácie a v CAR. Dosť sa mi uľavilo, že netŕpnem stále, čo zase... Som mega unavená zo všetkého, predsa len to všetko stálo iba na mne a podpora nebola takmer žiadna, alebo len taká z povinnosti, čo je ešte horšie ako žiadna. Takže som sa na všetko ohľadom neho vybodla a venujem sa len sebe a svojim záľubám a hneď sa to odzrkadlilo na mojich nervoch ❤️ mňa totiž stresoval on a nie hormóny a IVF.
@bambulka711 no jasne treba riadne vyšetriť 🙂 ja som zatiaľ naklonená iba na to iui neviem mám taký pocit že to by nám mohlo dopomôcť
@zuza265 v mt ☺️
@bambulka711 aj keď to musím mať vyšetrené najprv asi hyfosy čiže k iui sa dostaneme možno február- marec
@kristinkaris určite to stojí za vyskúšanie, ak ty si ok a partner má použiteľný spermiogram ✊✊✊
@kristinkaris a kolky deň cyklu si? Hyfosy sa robí pred ovulkou a hneď v tom cykle môžeš aj na IUI.
@bambulka711 no ja mám pcos ale chvalabohu ovulacia prebieha … muž ma terato 2% ale uvidíme ako dopadne ten rozšírený spg inak podľa reprofitu je už 2% norma
@kristinkaris tak určite skúste to IUI. Inak, na tom znižovaní hodnôt sa smejem. Ako keby si tie spermie povedali, hopla, už sme v norme, to úplne mení hru 😂😂😂
@bambulka711 ale to som si všimla že iba v reprofite tak majú😂
No ja by som rada skúsila len aby boli ochotní v centre spravit
@kristinkaris no veď ale aká to je blbosť, znižovať hodnoty, len aby bol aspoň niekto v norme. A si vezmi, môj má 120 miliónov na ml, má 5 ml a 1% morfológiu a tuším aj lepšiu pohyblivosť. Keď si vezmeš čísla zdravých spermií v dávke, tak sme na tom v bledoružovom rovnako, ale môj akože má terazoo, lebo norma je 2%. Pritom by sa to malo brať ako balík, nie po položkách, keď už...
@kristinkaris musia spraviť, ak nie je dôvod, prečo nespraviť. Aj poisťovne neschvália IVF, ak nebolo 2x IUI. Teda pokiaľ nemáš nepriechodné vajcovody a chlap katastrofálny spermiogram a nemalo by to zmysel.
@bambulka711 veľmi som zvedava aké budeme mať pocity z toho heliosu a ako sa vyjadria k tomu spg plus na ten ich .. som to tak pochopila že o 10:00 ma spg a 10:30 mame už konzultáciu aj s tými výsledkami som sa celkom čudovala ako rýchlo to vedia spravit
@bambulka711 uvidíme ako dopadne hyfosy dúfam že to nebude bolieť :D
@bambulka711 uplne ti rozumiem a super, ze si sa dostala do stadia kedy si malicko nad vecou ohladom chlapa a je ti teraz lepsie. Podla mna sa to odzrkadli vsade🤗
@kristinkaris mne robil posledny vklad v bb dr. Krajkovic a bol uplne bohovsky - vklad vysiel ❤️
@zuza265 jee to super ☺️ presne k nemu sme inak objednaní ☺️
@zuza265 to áno. Cítim sa dosť osamelo, hlavne v tomto období... Ale minimálne zo mňa spadlo obrovské bremeno.

@ersp za malo 🙂 daj potom vedieť ako sa to bude vyvíjať ☺️