icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

witch393
28. dec 2014

@paskolinka no je už cca 3 dni ale taký slabulinky že musím škúlit aby som tam čosi vydela 😅 zajtra mam ist na krv ale neviem či to nebude zbytočne 😕

paskolinka
28. dec 2014

@witch393 vsak daj foto, poškulime aj tuna 😀

witch393
28. dec 2014

@paskolinka snažila som sa odfotiť ale na fotke neni vidieť nič 😅 ked sa postavím zo stoličky alebo sedačky či nejaký prudký pohyb tak ma hrozne picha a tahá podbruško ... dufam že to nebude nič váždne nieaká cysta alebo čo ..... 😠

mawiya
28. dec 2014

@witch393 prosím ťa. len pekne daj foto. ver mi, my vidíme duchov aj keď tam nie sú 😀 a aspoň sa rozptýlime. Inak takéto bolesti nie sú zlé a uvidíš zajtrajšia teplota. ak pojde hore tak aj test stmavne. 🙂

witch393
28. dec 2014

@mawiya zajtra netestujem idem na krv 🙂 teda mala som ist až v utorok ale výsledok by bol až 02.01 ... tak ked pôjdem zajtra hádam v utorok budem vediet ako strávim oslavu nového roka 😀

mawiya
28. dec 2014

@witch393 držím palčeky 😀

witch393
28. dec 2014

@mawiya dakujem ale moc tomu šancu nedávam .... som rezignovala a pocuckávame s mužíčkom horúcu medovinku 😅

mawiya
28. dec 2014

@witch393 dobrá medovinka neuškodí 😀

luminuska
28. dec 2014

@paskolinka
@rybkaa dnes zasa zvýšenie teploty a k večeru trošku ružového výtoku, len potom bolo ťuťu muťu, tak neviem či sme to vajko neodohnali :D :D

adamnela
29. dec 2014

@witch393 No ako dnes? A kedy budes mať výsledky z krvi?
@luminuska ako to dnes vyzerá?
@micikatka ako sa mavas? A ako sa citis? Kedy ideš ma najblizsiu poradňu?

witch393
29. dec 2014

@adamnela ahoj tak dnes teplota zasa 36,6 C ale na krv som nešla lebo sme akosi zaspali 😅 a doktorka berie krv iba do 7:30 😀

micikatka
29. dec 2014

@adamnela ahojky. 9,1 idem na krv a 13,1 idem na poradnu a ty ako?

adamnela
29. dec 2014

@witch393 no škoda, že ste zaspali..No co už. . 🙂
@micikatka ja mam krv aj poradňu zajtra, tak som strašne zvedava..Troska sa bojím. .

micikatka
29. dec 2014

@adamnela a ides na lacno? ci ako?

adamnela
29. dec 2014

@micikatka ano na lacno..Neviem ako to vydržím, ked sa ráno nenajem.. 😒

micikatka
29. dec 2014

@adamnela no mi nieco hovor 🙂 ja musim este aj nalacno a este pol hodinu cestovat 🙂

adamnela
29. dec 2014

@micikatka ja skoro tiež a objednala ma az na 9:00, ale chcem tam byť už aspoň o 8:00, nech mi aspoň zoberie krv a budem sa môcť najesť a potom aj posedim v čakárni. .

mawiya
29. dec 2014

@witch393 dievka a testík?????

witch393
29. dec 2014

@mawiya zajtra spravím ale boli na dosť podbruško tak to vidím na mrchu 😅

mawiya
29. dec 2014

@witch393 nemysli negatívne. 🙂

witch393
29. dec 2014

@mawiya ja nemyslím negatívne 😀

sissi5
30. dec 2014

@rybkaa a ostatné baby ktoré sa vyznáte, robila som si druhý mesiac graf BT. chcela som Vás poprosiť o radu, či si myslíte že prebehla ovulka tento mesiac? tento mesiac som brala aj inofolic a nejako sa mi to nezdá.
posielam grafy. prvý obrázok je z minulého mesiaca a druhý je z tohto. veľmi pekne ďakujem za odpovede.🙂

rybkaa
autor
30. dec 2014

@sissi5 podľa grafu máš predovulačné teploty okolo 36,5 a poovu 36,7 a tento cyklus ti nevystúpili tak vysoko a hlavne sa držia na predovulačných, zatiaľ to na ovulku nevyzerá. Ovu testy nerobíš? Inofolic zvykne teploty zvyšovať, ale ani to u teba nenastalo. Niektorým kočkám pobabre cyklus, ty budeš asi jedna z nich - prečo ho berieš? máš problém s ovuláciou, pco alebo niečo iné? či len doktor odporučil?

sissi5
30. dec 2014

@rybkaa ahoj, doktor mi ho odporučil, mám pravidelný 34 DC, zatiaľ sa nám nedarilo tak som ho chcela skúsiť či nepomôže a dúfala som že mi skráti cyklus, som z toho smutná :( ak sa to nepodarilo tak ďalší mesiac ideme bez neho... doteraz som brala len kyselinu listovú..

butterfly333
30. dec 2014

@sissi5 na 20DC sa mi zdá že nemáš zaznačenu teplotu ten spodny graf,

rybkaa
autor
30. dec 2014

@sissi5 ak nemáš pco alebo inzulínovú rezistenciu, ani ho neber, je to zbytočne predražená kys. listová, radšej ber len čistú, prípadne skús gynex, je to mix bylín, fajne pôsobí na ovulku 🙂 doktori teraz tlačia inofolic každej, lebo je to novinka a majú z toho zrejme aj nejaké prachy, ale je primárne určený pre ženy s pco, no oni ho ponúkajú všetkým....takže tento cyklus asi bez ovu, možno ešte príde, počkaj a meraj ďalej....prípadne sa ti mohli znížiť teploty, okolo predpokladanej ovu si nemerala, čo je dosť zle, ale ak by si mala pred ovu teploty okolo 36,3 a potom vyšli na 36,6-36,5 tak ovu byť mohla, ale nejako sa mi to nezdá a nedá sa to ani presne určiť, lebo ti chýba viac teplôt okolo ovulky

janulka999
30. dec 2014

@rybkaa nezda sa mi, ze maju z toho prachy lekari.. lebo inofolic je bez predpisu, cize nevedia, kto si ho kupi, na koho odporucanie.. skor sa mi zda, ze sa im nechce riesit stav zeny, tak odporucia toto a maju na dalsi polrok pokoj 🙂 ja ked som povedala, ze som si nasadila inofolic, tak mi gyn povedal, ze inofolic je dobry, ked zena neovuluje.. ze mne je v podstate zbytocny.. a mozem povedat, ze mi prvy mesiac asi rozhadzal cyklus..meskala mrcha 7 dni.. a potom trvala cca 10 dni, dost silna prvych 8.

rybkaa
autor
30. dec 2014

@janulka999 ale ba práveže majú, možno nie celkom prachy, ale výhody určite od tých medicínskych dílerov, čo chodia kadečo po ordináciách ponúkať 🙂 už len za odporučenie, vystavené letáky, vzorky v ambulancii majú niečo, inak by to tam nemali a žena môjho šéfa je lekárka, tak viem, že to tak je 🙂 díleri im furt pichnú nejaké darčeky, víkendové pobyty alebo rovno produkty lacnejšie a lekári ich predávajú, aj moja gyn niektoré doplnky, ktoré nie sú na predpis predáva 🙂
ale je pravda aj to, čo píšeš, že mnohým sa nechce riešiť stav a jednoducho idú na to takto, že skúste, potom uvidíme....

janulka999
30. dec 2014

@rybkaa tak ano, moze byt..letaciky a take reklamy v amb. ma nenapadli 🙂 moj inofiloc uz lezi v skrini. akurat som z neho tučna 😅

rybkaa
autor
30. dec 2014

@janulka999 mi hovor, tiež mi pridal pekných pár kíl, ktorých sa po dnes neviem zbaviť, hoci ho pol roka neberiem... ak ho už nechceš a chceš ho predať, môžem ťa hodiť do skupinky, kde by sa niekomu iste zišiel, daj mi vedieť 🙂