icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
9. dec 2024

@ersp povedal mi ešte že keď v júli sa nám podarilo otehotnieť tak ten ľavý by mal byt prechodný

ersp
9. dec 2024

@kristinkaris tak ono sa casom vsetko moze zmenit, ja mam lavy priechodny, pravy tak napoli a pod tlakom a ani planovany styk z laveho nebol uspesny...ono niekedy je lepsie ak najdu problem a mozu riesit ako ked sa javy clovek zdravy a nevedia vlastne pomoct

linda5678
9. dec 2024

@stella1993 ja som nemala napriklad ani jediny raz v grafe ten pokles a som 3.krat tehotna

zuza265
9. dec 2024

@linda5678 suhlasim s tebou. Oficialne vramci nejakych podmienok o STM metode sa o tomto poklese ani nehovori. Videla som to iba tu, lebo to nie je nijak vedecky potvrdene. Aspon to mam zo zdrojov, ked som si o merani studovala

linda5678
10. dec 2024

@zuza265 suhlasim aj ja. Mne to pripada viac ako fenomen pri grafoch co su v st.F, kde logicky ten “pokles” vyzera ze tam moze byt. Ale pri merani v st.C som nic take fakt nezaznamenala

kristinkaris
13. dec 2024

@ersp
@bambulka711 ahojte baby začínam si pomaly kukať čo to ivf obnáša a zaujímalo by ma ako to je s poisťovňou ? Treba dávať nejakú žiadosť alebo centrum komunikuje priamo s nimi ? Poisťovňu mám union

zuza265
13. dec 2024

@kristinkaris ak ides na slovensku, tak za teba vybavi vsetko centrum🤗

kristinkaris
13. dec 2024

@zuza265 tak potom super ☺️

bambulka711
13. dec 2024

@kristinkaris áno, ako píše @zuza265, ak ideš na Slovensku, iba im povieš a papiere vybavujú oni. Ja idem druhé kolo v BA, takže tiež mi tieto starosti odpadnú tentoraz.

evelyn1986
15. dec 2024

Dobré ránko dievčence, dnes 25 DC, 12 DPO a teplota stále hore. Menzes ešte nemešká, alebo možno mešká, lebo posledný rok mi hapruje. A teraz ako som sa zobudila si vravím, že skúsim test. Zmierená som s neúspechom, máme dohodnutý termín na spermiogram a vyšetrenia v CAR. Spravím test a tam toto. Čo myslíte? Som realista, ale v duchu sa môžem asi potichúčky tešiť, však?

katariiinkaa
15. dec 2024

@evelyn1986 vyzera to veľmi veľmi pekne a potichúčky gratulujem 🥹❤️ nech je hlavne všetko v poriadku!

zuza265
15. dec 2024

@evelyn1986 toto vyzera na velke zvolnenie a asi to prinieslo ovocie 😍 vyzera to super! Nech silnie pekne dalej

sandra299
15. dec 2024

@evelyn1986 bozeee gratulujem a držím prsty do úspešného finišu! Keď vypne hlava telo ide na autopilota a toto je krásny vysledok 👌🏽❤️

evelyn1986
15. dec 2024

@katariiinkaa @zuza265 @sandra299 kočky ďakujem veľmi pekne❤️ Ešte si to nejako neuvedomujem, ale som vnútorne strašne šťastná! Ja som sa už úplne videla v tom CAR ako pôjdeme na všetky vyšetrenia a umelé… a tento mesiac som myslela, že nič z toho, lebo na konzultácií v CAR mi lekárka povedala, keď som jej povedala, že podľa mňa (merala som si bazálnu teplotu, ktorá mi stúpla a robila ovu testy) som už po ovu, tak mi povedala, že určite nie, tento mesiac to vyzerá na cyklus bez ovulácie. No ale asi sa stal zázrak🥰 Len to už dotiahnuť do úspešného konca✊

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
19. dec 2024

Babyyy SOS keď sme mali styk 16.12 a dnes 19.12 na sone dr videl 2 prasknuté folikuly o priemere 30mm myslite že tam je nejaká šanca oplodnenia od toho pondelka ? Kázal nám ešte dnes poistiť ale neviem mám pocit že sme to premrhali 🫣 hyfosy nakoniec robiť nemohol

ewusha
20. dec 2024

Ahojte dievcata, chcem sa s vami poradit, co si myslite o tomto grafe, rje normalne ze teplota mi padla az o 0,4 st? Je vobec este nejaka sanca ze by som mohla byt tehotna? Dakujem.

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
20. dec 2024

@kristinkaris to su dost velke folikuly ci? Ale 3 dni vydrzia spermie ak su ok v pohode 🙂

kristinkaris
20. dec 2024

@ersp áno boli obrovské ale tým že praskli tak ovulka prebehla aj krv dnes potvrdená že som musela byt úplne kratucko po ovu tak snáď nejaké spermosky vydržia

majulka098
21. dec 2024

Ahojte žienky, dlhšie som tu nič nepridávala, ale iba som si to tu prišla prečítať a potešiť sa s niekým, že má pozitívne testy 🙂 ... No od nového roka cca možno od marca sa začneme snažiť o druhé, malá má teraz 13m a som 5t po operácii žlčníka, takže to bude tak akurát, len neviem ako to bude s meraním BT, keďže malá nespí celú noc 🫣 budí sa s plačom, hlavne teraz asi kvôli zubom... No otázka znie, má niekto nejakú skúsenosť s myo-inositolom čistým alebo s kys. listovou? Brala som pred prvým fertipronu, ale teraz som premýšľala nad čistým inositolom 🙂

zuza265
21. dec 2024

@kristinkaris a ako sa to meria ked uz su prasknute? Teda akoze to som si len ja myslela, ze prasknuty len vidia a ze je uz kadejaky ze sa neda zmerat. Btw za mna je to uplne okej 16.12. styk a ak praskli 18.12. Vsak to mas obrovsku sancu 2 dni pred. Dokonca statisticky sa ujme najviac prave v styku 2 dni pred ovulaciou

zuza265
21. dec 2024

@ewusha ja sa v nom uplne nevyznam🤗 ak mi prosim vysvetlis. Ovulacia prebehla 15.12. podla grafu?

kristinkaris
21. dec 2024

@zuza265 no ja som bola tesne po ovulke tak nebol ešte úplne skolabovany sa to dalo…jooj veľmi dúfam vo vianočný zázrak 🍀 dvojky by nás aj potešili ☺️

zuza265
21. dec 2024

@kristinkaris velmi drzim palce ❤️ coskoro uvidis vysledok. Ale predsa len. 2 ks sanca na minimalne 1 je vacsia🙏🏼☺️

kristinkaris
21. dec 2024

@zuza265 ďakujem si zlatá❤️mám len dva testy aby ma to nelákalo skôr testovať 😁

ewusha
23. dec 2024

@zuza265 ahoj Zuzka, ano ovu vtedy prebehla mala som aj pozit ovu test, od tych dni teplota stupa dnes bola 36,95. Velmi dufam ze uz neklesne. Liecim sa aj na stitnu zlazu mozno za to tie nizsie teploty .. neviem… pri dcere som toto vobec neriesila. Nezostava mi nic ine len cakat 🙂

zuza265
23. dec 2024

@ewusha aj ja sa liecim na stitnu. Podla mna to nesuvisi. 🤗Kazd ma tie hranice inde. Nejde o uroven ale skor o akoby rast (prip pokles). Ty si vsetky atributy splnala. Nad liniou (na linii) je jedno ako sa pohybuju teploty po ovulacii. Nad liniou mozu klesat stupat rozne a nic to neznamena❤️ mas to okej.

evelyn1986
29. dec 2024

Ahojte baby, ako sa máte? Ako sviatkujete? Čo máte nové? Ja som dnes urobila asi posledný test, viac už nemám, ale nevylučujem, že nejaký ešte nekúpim😂, len už mi to príde asi zbytočné. Čiarku mám už silnejšiu ako kontrolnú, asi som ho urobila pre pokoj v duši a rozmýšľam, že už asi aj teplomer odložím, aby som sa zbytočne nestresovala… Kontrolu u doktorky a prvé sono mám 13. januára, tak už len dúfať, že bude všetko v poriadku❤️

bambulka711
2. jan 2025

Ahojte žienky, mali ste niektorá špinenie a menštruačné bolesti a bolesti krížov 8dpo? Väčšinou mávam teraz LF 12-13 dní, pred IVF bývala 11 dní. Som z toho zmätená, stále čakám, že sa MS spustí 🤷