Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 no ja tam niečo vidím tiež 🙂 koľký deň je to? Super moc ti to prajem nech je to tam 😊
@lenka1801 dnes asi 10 dpo, na 8 dpo som slabučko špinila ružovo, potom už nie a kŕče ako na menzes som mala. Dnes už skoro nič. Keď ho presvietim, je úplne jasná tá čiarka. Včerajší je biely. To by bol fakt vianočný zázrak z 24.12. Uvidíme zajtra 🙏
@bambulka711 tak to áno ja vás tu čítam od minulého roka a keby si teraz tehu, tak naozaj zázrak ale vieš čo, človek keď sa na to vykašle, tak práve vtedy sa to podarí 😊 silno držím palce ✊
@lenka1801 ďakujem, uvidíme zajtra/pozajtra. Zatiaľ stále čakám menzes podľa bolestí.
@bambulka711 nám sa podarilo v októbri, neviem či si na mňa pamätáš , párkrát som sa tu niečo pýtala. No čakala som menzes 1.11. a stále nič ale bola som presvedčená, že ho dostanem, tak som sa cítila, no a neprišiel a teplota bola stále nad 37. Tú si nemeriaš? Som zvedavá zajtra s tebou 😊
@bambulka711 no ja ti neviem mne robí také čiarky stále už mu neverím skus iný
@lenka1801 meriam iba okolo ovulácie, nechcem sa tým stresovať. Uvidíme, za dva dni budem múdrejšia 🙂 držím palce aj tebe, ja si zatiaľ vôbec nepripúšťam, ani taká tá radosť a plač a neviem čo nie je...
@kristinkaris po pravde, mám ich v zásobe a zajtra/pozajtra sa uvidí, či stmavne. Mne ešte ani raz nespravil čiarku a používam ich od začiatku. Hlavne tomu zatiaľ ani neverím, kým nie je úplne zreteľná 😊
@bambulka711 držím palce a daj vedieť ✊✊✊
@bambulka711 Drzim palce. Ja som pri oboch tehotenstvach mala take bolesti ako na menstruaciu, len uz neprisla. Tak verim, ze aj u teba je to teraz tak. Bol by to najkrajsi darcek 😊 Daj vediet ako to bude pokracovat. Naozaj ti to prajem aby ti to vyslo.
@adka3321 ďakujem veľmi pekne, snáď sa tam niečo deje a nie je to len chybný test.
@bambulka711 ani mne nikdy ani raz neurobil ducha. A to som ich porobila. Takze velmi drzim palce a veru vidim🙏🏼 tesim sa na update
@zuza265 ďakujem, uvidíme. Zatiaľ nohami pevne na zemi, aj keď v napätí ❤️
@bambulka711 drzim palce aby to tam bolo! 😍😍 mne inak tiež nikdy mamatest neduchoval keď to tam nebolo. Kiežby ti to vyšlo ❤️ určite daj vedieť ako to vyzerá keď skúsiš další 🙏
@katariiinkaa ďakujem. Zatiaľ mám bolesti, že už už sa spustí menzes.
@bambulka711 rovnaké som mala takmer cely prvý trimester, nemusí to nič znamenať 🙏 dnes si už neskusala robiť další?
@katariiinkaa neskúšala, prišlo mi to zbytočné, veľa pijem a chodím na WC. Ak to má byť, bude aj zajtra 😊
@bambulka711 Tiež vidím a silno držím palce, aby to bolo tam!❤️ Prípadne zmeraj zajtra teplotu, možno napovie…
@bambulka711 znovu to tam vidím, ešte viac bude vidieť keď zaschne 🙏 fakt veľmi veľmi držím palce nech je to zajtra jasnejšie! To by bol krásny štart nového roka! 😍
@katariiinkaa no bolo by to vianočné bábätko z jedného pokusu ráno pred odchodom k rodičom 😂
@bambulka711 vidíš, niekedy to proste všetko vypáli oveľa lepšie ako čakáme ❤️ daj zajtra vedieť ako to vyzerá, verím že bude krásne silnieť!
@katariiinkaa dúfam. Lepšie to už neodfotím...
@bambulka711 a veru ze vidim. To by bola neskutocna radost.
@bambulka711 boze tak strasne by som si priala aby vam to vyslo.
@bambulka711 určite je vidieť ešte lepšie ako na tom rannom! 😍 uvidíš, bude to tam! Drobec bude doslova že zázrak. Keď si predstavím že odzačiatku tu sledujem tvoj príbeh a zrazu sa deje toto, je to neskutočné. Uvidíš ako to ukáže zajtra, ale som si fakt istá že je to tam ❤️
@andyka105 ja dnes asi nezaspím, tento mesiac sme sa ani nechceli snažiť, ale mala som krčok mäkký ako perinka, nikdy taký nemávam, tak sme skúsili 🙈
@bambulka711 prave preto ze ste na to ani nepomysleli tak to vide. To tak byva 😉 uz cakam na rano ako pridas test 🤞
@andyka105 ja idem skúsiť zaspať a pokladám si test na WC, aby som v polospánku na to nezabudla 🙈
@katariiinkaa chcela by som mať tvoju istotu a ďakujem. Ja už som počítala, kedy ďalšie IVF 😅

Baby, šibe mi, alebo tam niečo je? Mne mamatest nikdy nespravil ducha.