Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa pokúsim sa. Zavrela som wc a na poklop som položila pohárik a test 😂
@bambulka711 akurát som zapla MK, že idem kuknúť ako si na tom 😊 no podľa mňa stmavla tá čiarka 😊 bože ešte treba počkať. Ja som mala čiarku druhú rovnako tmavú až na 19dpo.
@lenka1801 takto po chvíľke. Tmavšia je určite, aj ružová, len ja to neviem zachytiť.
@bambulka711 áno určite je to dnes viditeľne silnejšie, takže niečo sa tam deje, už len vydržať nejaký čas ✊✊✊ uvidíš v ďalšie dni🙂
@bambulka711 nhooo tento už vyzerá dôveryhodnejšie 🤞🏻 držím palce
@kristinkaris ja a moje fotografické schopnosti... 🙈
@lenka1801 už len aby sa udržalo a bolo všetko ok.
@bambulka711 áno presne tak, viem že to budeš mať teraz ťažké, myslím tieto dni čakania, po takej dobe a po tom všetkom ale skús sa na to nezamerať. Držim palce ✊
@lenka1801 no, v tejto chvíli to akosi rozdýchavam, všetky pocity cítim od šťastia, po nedôveru, strach... Ale idem si spraviť dobré raňajky a pokračovať v práci ❤️ ďakujem krásne
@bambulka711 vidiiiiš hovorila som 😍 krajší začiatok roka si si želať ani nemohla ❤️ hlavne nech je všetko v poriadku 🙏
@bambulka711 držím ti veľmi palce ❤️🙏🏼 z celého srdiečka ti to prajem ❤️. Hlavne sa neznervozňuj a pozitívne sa nalaď 🙏🏼. Ak ti môžem poradiť a ak máš doma progestanelle a kyselinu listovú začala by som ich užívať, ja keď som mala takúto čiarku tak mi to automaticky nasadil doktor a užívala som to do teraz 20tt ❤️🙏🏼.
@bambulka711 áno to je skvelá rada, čo píše @murka27 mňa tiež teraz dr napumpovala kys.listovou, aby sa to správne vyvíjalo.
@murka27 ďakujem, áno, listovku užívam už vyše roka, aj progesterón som si posledné dve noci vložila. Bola som v decembri na hematológii a mám všetkého vraj dostatok, Dčka skoro až nadbytok, len železo mi chýbalo a to som si nasadila. Plus multivitamin vlasimo. Len si asi medrol musím zase nasadiť 🫨
@bambulka711 krásne a dúfam, že pravdivé, že sa tam naozaj niečo deje ❤️ želám ti to 😊 po tom všetkom, čo si absolvovala a prežila ... Ale určite by som pre taký ten pokoj skúsila aj iný test
@lenka1801 a koľko jednotiek berieš denne?
@majulka098 dúfam aj ja. Tu je porovnanie včera a dnes... Možno dnes kúpim nejaký v lekárni, ale príde mi to zbytočné. Veď keď bude tmavnúť čiarka, bude to tam, ak nebude, nespravím s tým nič. A aký test odporúčaš?
@bambulka711 brala som obyčajnú kys.listovú a keď som k nej prišla prvý krát, asi v 6tt, tak mi povedala, že mám užívať lajdyvita chcem byť mamou, pretože prispieva k správnemu vstrebávaniu, jej slová. A 2x denne, čiže to bolo 400jednotiek
@lenka1801 ja beriem aktívnu formu kvôli nejakej mutácii, čo mám a jedna tabletka ma 400 jednotiek. Takže ty si brala 2x200, ak správne rozumiem. A progesterón si dávam 1x200 na noc. Hneď v utorok asi skočím na imunológiu, nech mi krv vezmú, či treba ten medrol.
@bambulka711 áno tak som brala a progestenale som brala ráno a večer ale ja som aj špinila. Asi by som sa aj poradila s dr v utorok. A potom už len čakať
@lenka1801 jasné, určite nebudem riskovať, len môj gynekológ je aký je, tak musím konečne zmeniť k tomu novemu a dovtedy by som nerada niečo zanedbala. Po tom všetkom mám obavy...
@bambulka711 tehotnej sa odporúčajú 800 jednotiek kys. listovej ... Ale záleží potom na gynekológovi ... Alebo brať napr femibion, pregnafolin, len keď je tam tá mutácia, tak je lepšie tú aktívnu formu brať, a prípadne navýšiť na 800, ale to na imunológii alebo na hematológii poradia, ak je gynekológ o ničom... A test, mne sa osvedčil dr. Max a keď už, tak potom skúsiť digi clearblue, prípadne z klasiky ešte z tety slniečko ... Ja mamatest (ani iné) radšej ani kupovať nebudem 😂 hneď pri prvom použití mi urobil celkom peknú čiarku v limite a druhý deň ms 😂, samozrejme ráno už bol druhý test snehobiely 😂 ... Dúfam ale, že toto nie je ten prípad ☺️ ... Aj teraz mám kúpené dr. Max testy aj ovu aj tehu, len to tak až za 2-3 mesiace začnem využívať, keď vysadím antiku 😂 ale mali v Čechách akciu na konci roku 2+1, tak že kúpim 😂
@majulka098 dr. Max to má stále tak, že 2+1 na ich výrobky. Nejdem zatiaľ asi kupovať ďalšie, keď mám doma tieto. Ráno sa uvidí...
A zvýšim si teda listovku na 2x400, ďakujem za radu ❤️
On môj gynekológ je fajn, ak riešiť zápal a mykózu, ale na tehotenstvo nie. Ani neprijíma tehotné pacientky... A ja idem na rizikové, nechcem nič podceniť.
@bambulka711 tento ti určite ukaze hneď. Ja som si ho spravila a bud bol čistý, alebo keď som bola tehotná tak poriadne koľajnice. 🙂 držím palce v úspešnom pokracovani , @bambulka711. Nech ti tento rok začne nádherne a konci tým najkrajším co v živote existuje. ❤️
@didi_home ďakujem, ráno spravím teda oba a uvidíme. Uf, keby môžem, tak si aj pripijem. Ale dúfam, že najbližší rok len nealko šampanské 🥂
@bambulka711 ja mam rada top testy. Sucasne maju malicko menej farbiva ako mama testy. Top testy kupujem castejsie
@zuza265 uvidíme, ja som uz presvedčená, že neklame. Je vidieť takto na živo rozdiel za tých 24 hodín dosť výrazný, len to neviem odfotiť krajšie. Zajtra ráno spravím oba a uvidíme ❤️
@bambulka711 vidno to aj na tychto fotkach 🙏🏼 som velmi zvedava a silno drzim palce❤️

@bambulka711 hlavne sem nezabudni ráno poslať ďalší test! Lebo z toho nezaspím 😂