icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
5. jan 2025

@zuza265 robila som teraz Topfest rapiclear a je tam neodfotitelna čiarka. Ale zase, nie ranný moč, iba trojhodinový, takže ok. Ak nerobia falošné čiarky...

katariiinkaa
5. jan 2025

@bambulka711 toptest má málo farbiva, mne napr mamatest už ukazoval krásne čiarky a na topteste presne ako hovoríš takmer neviditeľný náznak. A hľa, už začíname 33tt ❤️ nestmavol by tak odvčera keby to tam nebolo.

bambulka711
5. jan 2025

@katariiinkaa ja viem, nechala som sa zneistiť. Dôležité je, že tam niečo je a zajtra sa vrátim k mamatestu a porovnáme 😊

bambulka711
5. jan 2025

Žienky, myslím, že akákoľvek zmena testu je už úplne zbytočná ❤️ od vrchu včera ráno, dnes ráno a dnes večer.

marinecka95
5. jan 2025

@bambulka711 Tak tomu sa hovorí VIANOČNÝ ZÁZRAK 🎁
Držím palce 🤩

mirus11
5. jan 2025

@bambulka711 tak toto je krásny vianočný darček, potichučky blahoželám a verím že to dopadne v šťastný koniec podobe krásneho vonaveho uzlička šťastia

katariiinkaa
5. jan 2025

@bambulka711 určite to bude bojovníček, rovnako ako jeho mamina ❤️ držte sa obaja, veľmi vám fandíme! 😍🙏

majulka098
5. jan 2025

@bambulka711 stále úplne nie, aspoň v Čechách, ale relatívne často, no pri mojom šťastí, by som premeškala stále 😂 zajtra sa teším na krásne tmavnúce pozitívne testy 😊

lenka1801
5. jan 2025

@bambulka711 božinku perfektné, teším sa stebou 💛 potichúčku

majoralka
5. jan 2025

@bambulka711 vau, krásne testíky ☺️❤️ nech pekne tmavnú a bojovníček malinkatý nech sa drží tam kde má ❤️

zuzka2662021
5. jan 2025

@bambulka711 paráda gratulujem

bambulka711
6. jan 2025

Ďakujem žienky. Tak dnes som spravila aj palickovy toptest... Intenzita rovnaká, ako vcera večer, takže zatiaľ sedí to, že hcg stúpa obdeň 🙃

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 no ako?🤗

bambulka711
6. jan 2025

@zuza265 ahoj, príspevok nad tvojim 🙃

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 mne to vobec neukazovalo. Posledna sprava bola moja 😱 a ziadne dalsie prispevky

K veci: vyzera to super a top testy akoze realne neduchuju😍😍😍

bambulka711
6. jan 2025

@zuza265 niekedy to treba refreshnut. Na tom topteste je seriózna jasná ružová čiarka, len mne to stále fotí do šeda a menej jasne.
Veď preto som ho spravila 😊 uvidíme zase zajtra. Ešte som len 12 dpo, takže nemôžem očakávať koľajnice...

andyka105
6. jan 2025

@bambulka711 ja odpadnem 😍😍😍 strasne moc ti to prajem…. Toto je strasna nahoda. Tu vidno ako uraduje psychika a to ze to berez ze ved bez ivf to pojde a zrazu sup. Boze uz len nech to dobre dopadne. 🤞🤞🤞 drzim moc moc palce

bambulka711
6. jan 2025

@andyka105 ďakujem, no, presne. Ani sme sa nechceli snažiť, že je to zbytočné. Nakoniec len rýchlovka ráno na štedrý deň, že veď keď je ten krčok taký mäkký a tmavne test.... Ani medrol som nebrala, ani aspirín, iba vitamíny na vlasy a sem tam železo 🙈 Asi im napíšem, že by ich mali propagovať namiesto inofolicu 😂

adka3321
6. jan 2025

@bambulka711 Drzim moc moc moc palce, aby bolo vsetko v poriadku a dotiahla si to do uspesneho konca. Urcite nas informuj, my co sme tu s tebou od zaciatku chceme vediet vsetko 😀😀😀

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 este som prechadzala zo strany na stranu a tuto mi davalo prazdnu😂

bambulka711
6. jan 2025

@adka3321 ani nehovor, ja už som tu taký Matuzalem 😂
@zuza265 niekedy to blbne, že musím sa vrátiť na tú úvodnú stranu a až potom načíta.

sandra299
6. jan 2025

@bambulka711 gratulujem!! Zázraky sa deju a ja držím prsty nech to dotiahneš do úspešného konca 🙂 obe budeme mat detičky v 2025, to sa zakladá nova generácia Beta 😁 toto som ti odzaciatku hovorila, staci nebyť na koniku, vypnúť hlavu a pôjde to. Ešte raz gratulujem moc ❤️

bambulka711
6. jan 2025

@sandra299 ďakujem, ja len, že skús nedávať ženám, ktoré sa dlho snažia a prešli si IVF, rady typu, aby na to nemysleli, vypli hlavu a išli na dovolenku. Každý fertility couch a lekár ti povie, že to s hlavou nemá nič spoločné a takéto rady tie ženy naozaj počuť nepotrebujú, iba im ubližujú. Naozaj stále podvedome rýpeš a je to veľmi nepríjemné.
Skús si pozrieť toto, táto osoba mi naozaj pomohla, aby som si všetkým prešla:

sandra299
Autor odpoveď zmazal
sandra299
6. jan 2025

@bambulka711 Oh bože…ty si tak nepríjemná a zatrpknutá že to sa naozaj málokedy vidí. Toto som ti napísala možno dokopy 2x ešte uuuuuuuplne na začiatku tvojej cesty, keď sa o tvojom IVF ešte nikomu ani nesnívalo. Viacero žien ti tu aj teraz napísalo veci v podobnom duchu ale takto reaguješ opäť len na mna. Úprimne som ti pogratulovala a myslela som že budeš ok ale ako vidím kde nie je vola nie je ani cesta. Nech už ti to len dopadne dobre.

bambulka711
6. jan 2025

@sandra299 ďakujem za názor, nezabudla si mi to pripomenúť aj dnes, úplne zbytočne. Keby si to nespravila, bolo by to inak. A nie som jediná, ktorej takto píšeš a aj ti to povedali. Všetky ti gratulujeme, že tebe stačí ísť na dovolenku a si tehotná a vôbec na to nemyslíš a znášaš to dokonale všetko a nikdy si nemala zlé obdobie a neprepadla frustrácii z neúspechu 😘 odkážem všetkým dievčatám, ktoré sa roky snažia a majú niekoľkrát neúspešné IVF, že stačí vypnúť hlavu a roztiahnuť nohy a pôjde to. Aké ľahké...
Reagujem na teba preto tak, lebo nepoznám nikoho, kto by na základe pár informácií z MK tak jednoznačne všetko vedel a súdil iných, priam odsudzovali a dokonca si dovolil povedať, že "ja som ti to hovorila 🤷 pre tvoje info, minulý mesiac to bolo úplne rovnako, tiež som nebrala lieky, vitamíny, nesústredila sa to, sex sme mali raz a potom som riešila všetko, len tehotenstvo nie. A zaujímavé, že vtedy to nestačilo. Stalo sa to teraz, opatrne sa teším, ale je to čistá náhoda a je predo mnou dlhá cesta...
Ak je niekto zatrpknutý, tak si to ty, keď cítiš potrebu zhadzovať a súdiť iné ženy.

sandra299
6. jan 2025

@bambulka711 je mi z teba už smiesno aj trápne zároveň. Nebudem na teba už reagovať, si zlý človek neschopný prijať normálnu peknú gratuláciu k dlhoocakavanemu úspechu. Je to tvoj prob, nie môj a vypomstí sa to len tebe. Tým čo nosis v hlave a srdci. Úprimne som sa potešila keď som videla tvoje testy, teraz si hovorím sral to pes. Zlý ľudia si nezaslúžia moju pozornost podporu ani kritiku. Carpe diem

bambulka711
6. jan 2025

@sandra299 vidíš a to ja by som nikdy nikomu nepovedala, že je to zlý človek a vypomstí sa mu to, lebo jeho životnú cestu nepoznám 🤷 veľa šťastia

zuza265
6. jan 2025

@sandra299 myslim, ze je cez napisat “je to tvoj hrob a nie moj a vypomsti sa ti to..”

kristinkaris
6. jan 2025

@zuza265 nemalo tam byt problém ? :D