icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra299
6. jan 2025

@zuza265 vysvetlím to este raz. Hneď za tou vetou ktorú cituješ je napísané o čom hovorím. Hovorím o tom čo ma v hlave a srdci, lebo to formuje jej vnímanie sveta. A keď niekto aj za gratuláciou vidí niečo zle tak už sa mu to zmýšľanie vlastne aj vypomsťuje.
Uz sa k tejto osobe vyjadrovať nejdem, mám dosť. Vždy keď chcem poradiť pogratulovať podporiť dostanem len hate od nej lebo keď tu písala kktiny som s nou nesúhlasila a uviedla svoj opačný názor.

didi_home
6. jan 2025

@sandra299 no, tvoja gratulácia je naozaj neuprimná, smiešna, až arogantná. Niečo ti na bambulke vadí, ale taky ze naozaj jej dávaš neprimerané a neziadane rady, podávaš ich zákerne. Utekaj smradiť niekam inam.a keď máš pogratulovať takto radšej ani negratuluj, ty úprimná gratulácia. Evidentne ti tehotenske hormóny dobre biju na ten kuraci mozog.
Kazes tu nejaké motivacne citáty, pritom sama nie si nejaká motivujuca žena, asi si sama slabo namotivovana na ten pozitívny a cukrikovy život. Nie každá má tak na ružiach ustlane ako ty. Nie každá žena otehotnie len z pohľadu muža. Ty "carpe diem" 🤣🤣🤣

evelyn1986
6. jan 2025

@bambulka711 Jéééj, je to tam❤️ Naozaj srdečne ti gratulujem a veľmi ti to prajem. Stal sa vianočný zázrak✨🥰🎁

bambulka711
6. jan 2025

@evelyn1986 ďakujem, už "len", aby bolo všetko v poriadku. Ešte je to také čerstvé, tak iba sa prihováram brušku, aby bojovala fazuľka ❤️

bambulka711
6. jan 2025

Žienky, tie, ktoré už máte detičky, ako a kedy ste to oznámili partnerovi/manželovi? Môj to ešte nevie, trošku paranoidne čakám, kým bude čiarka tmavšia ešte. Zajtra ide do nemocnice a dnes spolu nebudeme a rada by som mu to povedala osobne... Ak sa teda priamo nespýta skôr.

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 ja som oznamovala hneď keď vyšiel digi pozitívne, dlhšie som nevydržala 😅

bambulka711
6. jan 2025

@katariiinkaa keď ja by som mu to chcela povedať osobne, ale pravda je, že ma svrbia prsty... Ale vydržím, chcela by som vidieť jeho výraz 😊

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 určite to bude mat viac čaro osobne 🙏 vy ste inak teraz ako na tom? Ak o tom nechces hovoriť tak kľudne povedz, nechcem na teba tlačiť keď ti to nie je prijemne 🙏

sandra299
6. jan 2025

@didi_home prečítať úprimnú gratuláciu nenávistnou optikou stále hovori viac o tebe než o mne 😂

bambulka711
6. jan 2025

@katariiinkaa tak "hlbšie a úprimnejšie" sme sa rozprávali od toho neúspešného IVF a riešili, ako ideme fungovať teraz a či to má zmysel ešte skúšať prirodzene a tak.. mesiac som ho tak akosi "ignorovala", rozumej nekontaktovala, nevyhľadávala... Potom sa nejako ľudsky zlomil on, že ma v živote nechce stratiť ako kamarátku. Takže teraz to bolo naozaj pekné a pohodové. Uvidíme, ako sa to vyvinie teraz.

zuza265
6. jan 2025

@kristinkaris 😂😂😂 tak asi ano, prcic😂😂😂😂😂, tak ci tak je to pre mna take. Niekto kto dlho caka na dietatko a zrazu svitne nasej a ma pozit testy a napise, ze sa ti to vypomsti v tak citlivej chvilke…

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 tak to rada počujem 🥰

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 ja osobne vzdy totalne hned, lebo to bol vzdy sok… takze ak chces nejaku peknu chvilku, tak si neber zo mna priklad😂

bambulka711
6. jan 2025

@zuza265 no keby bývame spolu, tak už to vie... Nevadí, skúšam nahodiť udičku, že by som ho rada dnes videla, lebo ráno nastupuje na zákrok v nemocnici. A keď nie, tak snáď sa neopýta a poviem mu to o týždeň, bude to istejšie ❤️

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 to je pravda o tyzden uz budes mat aj kraaaasne testy❤️ ozves sa cez tyzden aj gyn?

bambulka711
6. jan 2025

@zuza265 tento ešte nie, ešte mám na 15 dní progesterón, tak potom budúci ku koncu by som sa objednala. Veď teraz aj tak nič neuvidí, maximálne by mi krv zobral. Ale chystám sa na imunológiu ísť, aby ma skontrolovali.

adka3321
6. jan 2025

@bambulka711 prve tehotenstvo som utekala do spalne kde on este spal s testom v ruke. Druhe som bola akurat u nasich na tyzden, tak ako vysiel pozitivny test som mu na messenger poslala fotku testu, ze mame dve ciarky 😀 Nic originalne, ale pred nim by som to nedokazala tajit, aj ked som bola prec. Musela som to aspon niekomu hned povedat 😀

mony970
6. jan 2025

Ahojte

S manzelom sa snazime o 2 babatko par mesiacov
Prve vyslo na 1 pokus, cyklus pravidelny nikdy som problemy nemala

Mam po cisarskom reze uz su to 2 roky ale mavam nepravidelne spinenie aj mimo cyklu
No nedalo mi to a isla som k svojej gynekologické zrovna v 12 den cyklu

Povedala mi najskor ze vidi vak to potom hned zmietla ze nie zda sa jej to , ale ze na 1 strane nemam dozrate vajicko ze je este velmi male no ovulacne hlien bol prítomný

S manzelom sme samozrejme sa milovali pred aj po takze v ramci 14dc by sme to mali vychytat
No ale kedze mi ona povedala ze cyklus neprebehne tak som si nejak v hlave nastavila zw nic je to anouvoacny cyklus

Kazala mi uzivat kyselonu listovu , myo inozitol a brala mi krv na Millerov hormón v akom stave mam vajicka

Menstruacia mi meska 2 dni, test som si nerobila dnes je vsetko zatvorene pride mi ze to by bola velka nahoda

Ale aj teplota sa drzi nad 37

Test si budem robit samozrejme ale zaujimalo by ma ze ci vobec podla grafu teploty prebehla Ovu

bambulka711
6. jan 2025

@adka3321
@zuza265
@katariiinkaa tak idem za ním dievčatá, sa klepem ako nejaká 15tka 😂

adka3321
6. jan 2025

@bambulka711 Drzim palce, tfuj tfuj.

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 drzim palceee! Daj potom vedieť reakciu 😍

zuza265
6. jan 2025

@bambulka711 jeeej daj vediet reakciu😍

Myslela som len objednat sa, teda u nas sa takto skorej dohadujeme🤗

zuza265
6. jan 2025

@mony970 ono je lepsie merat teploty aj skor, lebo potom je taszie urcit kedze nebudes mat splnene podmienky. Vyzera ale, ze ovulacia pekne prebehla a teda by som zajtra skusila test - neviem aku dlhu mavas lutealnu fazu🤗

mony970
6. jan 2025

@zuza265 no ja hlupa som nevedela ze mam merat teplomerom s 2 desatinnými miestami 😂 mesiace pref som fungovala na tych testoch ovulacnych a pocit ovulácie bolesti som mala skoro vzdy na 14 den presne

Cyklus mam 28 dnovy na 90% pravidelny

Odpoved na tvoju otazku predpokladam 12-14 dni? Co kukam podla tabuliek

Teraz uz bude manzel v praci bude sa merat lahsie 😂 u svokrovcov som nechcela cez sviatky merat 😂

majulka098
6. jan 2025

@bambulka711 ja som mu to chcela dať ako darček k narodeninám, keďže v apríli má narodeniny a na konci marca mi vyšiel pozitívny test, lenže prakticky sme vtedy prerábali byt komplet a hneď druhý deň, čo som to zistila, sme začali sťahovať veci z bytu a mu hovorím keď došiel, že prepáč, ale alw nebudem ti už môcť pomáhať s ťažkými vecami, on na mňa pozrel, že jasné, veď som to ani od teba nechcel 😂 nepochopil ... Tak som mu ukázala test a pozerá na to, že to je nejaký slabý (áno, 12dpo to bolo 😂), že čo s tým .. tak som mu dala tričko od Rybičiek 48, kde je nápis Ja budu tata (mapa som ho kúpený už z festivalu, kde sme boli spolu necelý rok predtým, práve pre túto príležitosť) ... Tak vtedy mu docvaklo 😂 si myslel prv, že ovulačný test mu ukazujem 😂 .. tak to rozdychával a na chodbe mu už do plaču bolo, keby nevyšla suseda, tak sa vážne asi rozplače 🫣😊 od šťastia samozrejme 😂 ... A do jeho narodenín by som to nedala, lebo o týždeň a pol na to som už zvracala každý deň 🫣

bambulka711
6. jan 2025

@majulka098
@adka3321
@zuza265
@katariiinkaa tešil sa 🫠 ale ako píše majulka, najprv neveril, že neblázni, čumel na ten test, že slabé čiarky... Tiež 12 dpo a už suché... A potom mi hodinu nedal z brucha ruku dole 😍

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 to je krásne ❤️ možno to ešte viac zlepší situáciu medzi vami. Ako si mu to povedala?

bambulka711
6. jan 2025

@katariiinkaa už to nechávam na ňom, taká bola dohoda. Musí si teraz on povedať, či sa chce stretávať, alebo nie, či chce niečo vedieť, alebo nie. Teraz pár dní bude môcť v nemocnici premýšľať sám...
Pozerali sme film a akurát sa o mňa tak nešikovne oprel o prsník, tak som zaskučala a najprv sa zľakol, že čo sa stalo, že či mám ovuláciu. Potom sa zamyslel, že veď nie, veď teraz má prísť mrcha a potom som iba, že by som mu chcela niečo ukázať a už vedel, koľká bije...

bambulka711
6. jan 2025

@mony970 podľa grafu to je ukážková ovulácia na 14DC 🙂 držím palce, ráno určite odlož ranný moč a šup do lekárne. Ak keď si myslím, že už ti ukáže aj z denného.

mony970
6. jan 2025

@bambulka711 fiiiiha no som veru už asi aj zvedava, uz som si nejak v hlave povedala skúsime ešte pár krát a keď nie tak nič nevadi 😊