icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
6. jan 2025

@mony970 podľa grafu to sedí, myslím si, že si zajtra nájdeš 2 čiarky. Držím palce a pridaj nám sem fotku potom 🥰

lenka1801
6. jan 2025

@bambulka711 och držím ti palce vo všetkých smeroch ✊😍

bambulka711
6. jan 2025

@zuza265 aha... Objednala som sa zatiaľ na 20.1., lebo dovtedy mám progesterón, tak aby mi predpísal ďalší. Samozrejme tam budem ešte volať najprv, že či mi vedia dať aj e-recept a že ak nebude problém, tak by som prišla potom až v tom 8tt.

majulka098
6. jan 2025

@bambulka711 tak to je fajn, keď sa z toho nakoniec tešil 🙂 nech to dopadne hlavne tak, aby ste boli všetci traja spokojní nakoniec 🤞

didi_home
6. jan 2025

@bambulka711 myslím, že spomínali ze progesteron práve kvôli tomuto paradnemu novému zákonu co vyšiel predpisovať elektronicky nebude možné. Ach..kam sme sa to dopracovali. Ani lieky na vracanie, ani antikoncepciu.
Veľmi veľmi veľmi gratulujem a hlavne držím palce nech to dotiahnete krásne do úspešného konca. ❤️

bambulka711
6. jan 2025

@didi_home naozaj? Ja ani neviem, čo vyšlo alebo nevyšlo, aké zákony. Dobré vedieť, našťastie nemám problém tam skočiť aj osobne, keď teda cúvame v zákone.
A ďakujem, ráno snáď už bude čiarka, ktorej aj chlap naozaj uverí 😂

katariiinkaa
6. jan 2025

@bambulka711 teraz už bude tmavnut rýchlejšie 🙏 ráno čakám ďalšiu fotkuuu 😂😍 Ach tak sa z vás teším, už aj mužovi som vravela že konečne je to taaaam! Robil si srandu čo zas “konikujem” toľko 😂

bambulka711
6. jan 2025

@katariiinkaa haha, zlatá si, už aj tvoj muž ma pozná 😂🥰😂

zuzik5891
7. jan 2025

@bambulka711 ahoj...ja som tu v skupinke bola už dávno...cca 5 rokov dozadu...prešla som si všeličím...2x IVF neúspešné...dokonca z druhého sme nemali ani embryjká lebo sa mi rozpadli vajíčka...potom sme šli do Brna s DV a mali sme 3 embryjká...pred a medzi IVF som mala pár potratov takže chápem každú jednu babu čo tu píše...a nemyslím si že sa dá vypnúť z toho aby baba v hlave nemyslela na to v akej fáze cyklu je...kedy je ovulácia a podobne...keď som tu čítala tvoj príspevok o konzultácii ku IVF tak mi hlavou prebehlo že čo ak sa to práve teraz podarí...a potom som čumela ako blázon na tvoje testy a neskutočne som sa potešila ❤️...mám 3 deti a dvaja sú také zázraky...nám dr.v CAR povedal že skúšať treba stále...raz sa spojí to najlepšie z nás😊...IVF nakoniec nebolo treba...ale zrejme našim vajíčkam a aspermiám bolo treba tým IVF aspoň pohroziť🤣...ešte raz ti zo ❤️ blahoželám a verím že ti všetko dobre dopadne🙏🏻🍀❤️

bambulka711
7. jan 2025

@zuzik5891 ďakujem, krásne napísané ❤️
Asi sa moje telo naštvalo, keď som povedala, že je to zbytočné, aj tak nemám dobré vajíčka, tak mi ukázalo, že a tu máš, ja ti dám! 😂
Beriem to s veľkou pokorou a opatrne, ešte je to také krehké všetko.

bambulka711
7. jan 2025

Ranné správy dievčatá 😊

bambulka711
7. jan 2025

@bambulka711 a ešte po chvíľke

mony970
7. jan 2025

@bambulka711 oooch beriem to ako aj ty este s pokorou este je nejaka doba aby vsetko prebehlo v poriadku ❤️ Gratulujem aj tebe

katariiinkaa
7. jan 2025

@bambulka711 zas krásne zosilnela 🥰

katariiinkaa
7. jan 2025

@mony970 Jeej blahozelam 😍

bambulka711
7. jan 2025

@mony970 aaaaaa, super, gratulujem a prajem pohodové tehuľkovanie ❤️

bambulka711
7. jan 2025

@katariiinkaa nooo, najprv sa mi zdala rovnaká, ale teraz už súhlasím, že je tmavšia 🫠

katariiinkaa
7. jan 2025

@bambulka711 mne v tomto tehotenstve pomohlo hlavne po tom predošlom mimomaternicovom nahadzovat si tie testy do Premom appky - tam bol krásne vidieť rozdiel kým boli čerstvo odfotené. Aj pri tých mojich keď si pozrieš tak realne tmavšie začali byt až niekedy medzi 27.6. - 30.6. 🙏 možno aj patríš medzi tie žienky ktoré majú večer silnejšie testy 😊 keď ti aj ten z prvých testov večer tak pekne ukázal

bambulka711
7. jan 2025

@katariiinkaa môže byť ako hovoríš 😊 ale čiarky tmavnú, tak som pokojná zatiaľ. 31.1. som sa objednala na vyšetrenie ku gynekológovi. Podľa MS to vychádza cca 7tt+3, tak snáď je to ok a nejdem príliš skoro.

katariiinkaa
7. jan 2025

@bambulka711 urcite to nie je skoro 🙏 ja som bola riadne skoro, tusim ze 5+4 kedze ma chcela hned vidiet kvoli predoslemu mmt a uz bolo vidiet aj srdiecko ❤️

lenka1801
7. jan 2025

@bambulka711 ja som bola tiež skoro kvôli MA tiež nejak 6tt radšej. A k tým testom ja som mala na 13dpo takúto intenzitu farby na teste 🙂 a posledný 19dpo a tam boli čiarky už pekné aj keď tá druhá nebola rovnako tmavá. Pred tým som mala hneď kolajnice a nedopadlo to dobre, teraz slabšia čiarka a zatiaľ všetko v poriadku 🙂

bambulka711
7. jan 2025

@katariiinkaa aha a myslíte, že by som sa mala predobjednať skôr?
@lenka1801 intenzita je podľa mňa fajn, zrejme ak by bola rýchlo tmavá, mohlo by to znamenať aj to, že sa uhniezdilo skôr vo vajíčkovode. Ale to sú dohady.

adka3321
7. jan 2025

@bambulka711 Toto je moje 7+1tt, takze 7+3tt uz urcite bude nieco vidiet 🙂

lenka1801
7. jan 2025

@bambulka711 tak veď liečbu nasadenú máš, tak asi viac dr neskontroluje maximálne či je to vnútromaternicové. Mne bolo vidieť plod s akciou 6+3tt. Týždeň pred tým ešte nevidela plod iba gestačný vak.

katariiinkaa
7. jan 2025

@bambulka711 no zalezi od toho ci potrebujes nasadit nejake lieky alebo nieco. Ja som im tam vtedy iba zavolala ze mam pozitivny test a termin mi dali na zaklade ovulacie, kedze ju mam riadne poposuvanu. Ked ta takto oni objednali tak by som to neriesila kym mas vsetky lieky ktore potrebujes.

lenka1801
7. jan 2025

@bambulka711 a intenzita je super 🙂

bambulka711
7. jan 2025

@katariiinkaa ďakujem, lieky mám od imuno+hemato a progesterón mi posunula známa, že má zvyšný ešte v záruke... Takže pokiaľ nebudem mať žiadny problém, nechám to na ten termín. Ja som mala ovuláciu 16dc, takže skoro tabuľkovo ☺️
Ale oni majú online systém na objednávanie, takže som si určila sama.
@lenka1801 super, vďaka, uvidime. Zajtra nastupujem po dovolenke do práce, tak som zvedavá, či to hneď nevyzvoním dvom kolegyniam, čo to so mnou prežívajú celý čas 🙈

lenka1801
7. jan 2025

@bambulka711 haha to ti verím, že by si to najradšej povedala 😄 ja som nepovedala nikomu, pred tým povedala aj kamoške aj rodine najbližšej a teraz sme to tajili do 12tt… bolo to celkom milé. Ale každý podľa seba 🙂

jankasvo
7. jan 2025

@bambulka711 veľmi ti to prajem!! A držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku ❤️❤️❤️

bambulka711
7. jan 2025

@lenka1801 ja si myslím, že oni si to všimnú. Ale možno len preto, že vedia, že sme sa snažíme a mala som aj IVF.