Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@murka27 a odkiaľ si? Ak je ešte v záruke zo 2 mesiace, odkúpila by som 😊 a ďakujem ❤️
@bambulka711 ja som z Popradu ale kľudne viem poslať na dobierku 😊 záruku má 2/2027.
@bambulka711 myslím si aj ja, že si to všimnú 😃 no tak povieš 🙂
@lenka1801 uvidíme, určite by som chcela počkať do vyšetrenia prvého, ale zase, nás je 15 a celý čas to tajomstvo udržali, takže som si istá, že by to tak bolo aj naďalej. Ale ja sa určite zmením, moje správanie sa zmení a aj to, že nebudem 12 hodín denne v kancelárii 😂
@bambulka711 nooo tak to by bolo fajn nebyť 12 hodín v kancli 😄 ja mám 36 rokov, po 6stom týždni som mala problém obsedieť v kancli 4 hodiny, mňa bruško tlačilo alebo ako to povedať. No a teraz robím iba z domu lebo mám aj nejaké problémy zdravotné. Chvíľu sedím a potom sa musím natiahnuť na chvíľu. Takže uvidíš sama ako sa budeš aj cítiť 🙂 a ešte som mala neskutočné nevoľnosti celý deň až som musela užívať liek xonveu 🫣
@lenka1801 ja som si naschvál nekúpila ročnú elektricenku, lebo zrejme kvôli veku pôjdem na rizikové a budem sa tiež chcieť dohodnúť, že budem robiť z domu, kde mám elektrický stôl a budem vedieť meniť posed/postoj a nebudem 2.5 hodiny denne cestovať. A že prídem do práce 2x týždenne autom, aby sme si dohodli veci a zase z domu
To bruško a kríže cítim inak dosť, skôr teda tie kríže. Ako pri ovulácii...
Nevoľnosti zatiaľ, samozrejme, nemám, iba 2x som mala niečo ako reflux, alebo ako sa to volá. Nemala som to nikdy predtým, ale nemyslím si, že by takto skoro to mohlo súvisieť.
@bambulka711 no dobre si urobila, ja som pri prvých dvoch tehu (mám chlapcov) nemala žiaden problém ani nevoľnosti ale to som mala aj menej rokov 😃 a teraz fuuuu 🫣 no ale podľa príznakov mi to sedelo na dievča (babské rady), tak som ochotne trpela 🤣 a vieš čo? Dr Grochal mi povedal, že to bude dievča 😍 tak sa opatrne teším. No každopádne tie bolesti krížov a podbruška to som mala aj ja dosť, myslím že je to tým vekom asi ale tak čo už vydržíme 🙂
@lenka1801 tak ja tiež som už po záruke 😅 nie je to bolestivé, len stále kvôli tomu čakám menzes, ktorý mal doraziť včera-dnes... A vydržím, ja po IVF a OHSS, keď som myslela, že rodím, vydržím už všetko ❤️
A práve sa objednávam k novému gynekológovi, tak som zvedavá, aký z neho budem mať pocit. Ale radšej takto hneď od začiatku po tých skúsenostiach, čo majú tehotné ženy s mojím 🙈
@bambulka711 veď jasne, človek to po určitých skúsenostiach berie inak 🙂
@lenka1801 objednali ma na 15.1. na vstupnú konzultáciu a prehliadku. Ešte teda nevedia, že som tehotná. Len teraz rozmýšľam, či si mám dať večer predtým progesterón alebo nie... To ma asi moc nevyšetrí, keď bude všetko biele od nej.
@bambulka711 no ja ho užívam a chodím k dr na kontrolu normálne. Akurát im to povedz pred vyšetrením. To je dobre, že meníš dr. Ja som po MA tiež hneď vymenila a som spokojná
@lenka1801 ďakujem, tak si ho normálne dám. Ja som na tohto dostala odporúčanie od viacerých ľudí a mám ho 2 km od domu, takže to bude super, po ceste do práce viem vybaviť.
@bambulka711 tak super, držím palce ✊
@bambulka711 ja beriem progesteron kazdy den. Na zaciatku tehotenstva rano aj vecer a normalne som si davala. Ak som mala napr o 8 prehliadku tak som si rano nedala. Ak som mala na obed tak som si dala. Vysetria ta normalne a z vecera do rana ti dost vytecie🤗
@zuza265 no mne zostáva práve taký biely drobivý zvyšok, ale je pravda, že to mi robí utrogestan. Dnes už si dávam progestanelle, ten je tuším tak, že je viac olejový a vyteká, ak si dobre pamätám 😊
@bambulka711 ja uz sa tesim, ked uz ho nebudem uzivat. Dohodli sme sa s dr, ze teraz vo stvrtok mi ho vysadi. Lebo intimky len vkuse menit😂 a ano. Mne celkom dost vyteka.
@zuza265 no, veď z toho mám nervy aj ja, ja ani počas menzesu neznesiem vložky, stále sedieť v mokrom, tak toto bude challenge. Viem, že niektoré baby si radšej pichajú prolutex kvôli tomu. No ale, 2-3 mesiace to vydržím. Super, že je teraz zima, tak je to príjemnejšie ako v lete v tom teple.
@bambulka711 toto mas uplnu pravdu. Vseobecne je to lahsie. Prve dietatko mam, ze som bola tehotna od aprila a zacali rychlo tepla. Cize aj vsade vacsi smrad 😂😂😂
Teraz mi napr vadi, ze som naobliekana a vojdem do obchodu. Smrady uz jakstaks zvladam, ale z toho naobliekania je mi na odpadnutie.
@zuza265 už sa teším, čo čaká mňa. Som zabudla zavolat na hematológiu, že či mám prísť po dvoch týždňoch znova na kontrolu 🙈 som tam bola 23.12. a že keď otehotniem, mám prísť. Asi sme tak skoro nečakali, že sa znova uvidíme 😂
@sandra299 vysadzaju sa ak su len preventivne preventivne. Ze nie je diagnoza. Potom mozes mat diagnozu a davaju sa kvoli nej preventivne a napr ja chodim na hematku a tam mi to upravuju a tie sa nevysadzaju. Termin mam 5.7. A ty kedy?
Boze mne to zacalo asi 2 tyzdne dozadu toto a uplne uz citim ako idem odkvecnut. Cize rychlo sa len rozopinam a ddavam dole veci a jasne - musim ist rychlo zobrat nieco na pitie a odpit si este pred zaplatenim, lebo by ma zbierali😂
@bambulka711 ja som bola nahodou na kontrole v 6 tt a dali mi dalsiu hned na 10 tt. Oba razy kontrolovali, ci som dostatocne nariedena. Tak by som si na tvojom mieste zavolala a uvidis🤗 podla mna ti daju dalsi termin

@bambulka711 veľmi ti držím palce každé ráno sa teším na tvoje správy, veľmi ti to prajem ❤️. Ak máš záujem mám doma progestenaĺe 200mg 58 tabliet ❤️. Alebo kľudne kto má záujem nech mi napíše správu. Ja som v 21tt a už ho neužívam ❤️.