Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 skus ich dať k sebe lepšie bude vidieť ten rozdiel 🙂 ale vyzerá to super 🍀
@kristinkaris pozriem poobede, keď budú oba suché. Oproti včerajšiemu sa mi zásadne tmavší byť nezdá, ale keď priložím obdeň k sebe testy, tak pekne vidno. Uvidíme zajtra zase ☺️
@bambulka711 daj potom vedieť 🙂 inak chcem sa ta spýtať zajtra ma čaká hyfosy dnes asi nemôžeme mať styk však ? Ovulacny test akurát vyšiel takto nieje ešte 100% ale bojím sa že keď tam zajtra pôjdem tak zas už budem po ovu dnes som len 8dc
@kristinkaris môžete, úplne v pohode, oni si ťa ráno aj tak vyčistia a vydezinfikujú a tekutinu pichnú hadičkou priamo do vajcovodov. Len ich upozorni, že si mala pozitívny test, či už neprebehla ovulácia.
@kristinkaris opýtala som sa lekárky v IVF skupinke, dám ti vedieť odpoveď.
@bambulka711 tak to mi odľahlo lebo som sa bála že to môže byť problém ak tam niečo poškodíme :D … áno sono mi robil aj ten 1x čo malo byť hyfosy ale nemohol kvôli prebehnutej ovulácii
@bambulka711 heej super ďakujem ☺️
@bambulka711 alebo si fotky prirovnaj - co mas zo vcera este mokry🤗
@zuza265 no, skúšala som, ale veľký rozdiel nevidím. Pozri sama... Ale to stačí aj pri trochu inom svetle a už to je iné. Uvidíme zajtra 😊
@bambulka711 ale veď na 14dpo ho máš parádny a a rozdiel od 10 do 14 je tiež super 🙂 pozri ja 13 a 19 dpo.
@lenka1801 áno, ja som spokojná na to, že som 14 dpo ☺️ na topteste to tuším krajšie vidno, ale som v práci, tak iba nenápadne som v kabelke nakukla 😂
@kristinkaris no, tak pani doktorka sa vyjadrila tak, že nedoporučuje nechránený styk a potom ísť na hyfosy, lebo keby otehotnieš, mohlo by to mať vplyv na tehotenstvo. Takže ponúkla dve možnosti, buď sa snažiť a zrušiť hyfosy, alebo absolvovať hyfosy a mať styk zajtra, ak neprebehne ovulácia. Z hľadiska vyšetrenia to ale inak vplyv nemá.
@bambulka711 tak asi to necháme tak nech radšej spravia to vyšetrenie a ja budem dúfať že nebudem ešte po ovu však ten ovu test ešte nieje úplne pozit a tak skoro ja nemávam ovulaciu tak snáď 🤞🏻 ďakujem za info ☺️
@kristinkaris nemáš za čo. Som sa aj ja niečo nové dozvedela. Mi ani v päte nenapadlo, že by to mohlo mať vplyv na budúce tehotenstvo. Máš pravdu, aj keby bola ovulácia o 24 hodín, tak vajíčko ešte chvíľku tam je. Daj zajtra vedieť, ako si dopadla ✊✊✊
@bambulka711 suché porovnávať ich moc nemá zmysel, väčšinou mi zosvetlili tie čiarky a vyzerali úplne inak ako deň predtým a potom som stresovala 😃 preto som do Premom appky začala nahadzovat čerstvo urobene testy, tam to bolo krásne vidieť. Uvidis už čoskoro príde ten prelomový deň kedy tam zrazu nabehne čiarka ako hrom 😉❤️
@katariiinkaa ja sa zatiaľ nestresujem, kým nestagnuje 3 dni alebo nebledne, je to ok. Zatiaľ aj na suchých vidno rozdiel. Spolieham sa, že schnú rovnako... Ale sa čudujem, že ešte pomaly ani nie som tehotná a už ma tlačia gate 🙈
Uvidíme, o týždeň idem k tomu novému gynekológovi na vstupnú prehliadku, možno sa pozrie, či je vačok aspoň vidno ☺️ zajtra na krv na imunológiu a na hematológiu ma objednala až 24.2., že stačí v 12. týždni.
@bambulka711 jasne dám ☺️ a ešte taká otázka boli to moc ? :D mne dr povedal že sono tolerujem dobre že si nemusím dávať ani tabletku od bolesti a po vyšetrení si dlho spinila ?
@bambulka711 anoo, takto keď sú všetky odfotené tak pekne vidno. Snáď bude tento gynekolog už normalnejsi, daj potom vedieť ako si dopadla 😊
@kristinkaris ja som mala priechodné oba. Sono tolerujem dobre aj ja, toto ma trošku chvíľku bolelo, keď tam natlačili tú tekutinu. Ale za mňa to nebolo na tabletku vôbec. Ani neviem, či som špinila potom, možno jednorázovo. Mala som iba vložku v ten deň, keby nejak viac vytekalo alebo čo.
@katariiinkaa no dnešný tam ešte nie je, dnes uz som v práci, tak som nestíhala suchý fotiť. Ale nijako ma neznepokojuje nič. Veď iné ženy 14dpo ešte len duchov naháňajú 😊
@bambulka711 tak tak, múdro 🙏 udržala si sa pred kolegyňami? 😃
@bambulka711 no dúfam že budem mať rovnaký záver ako ty veľmi sa toho vyšetrenia obavám 🫣
@katariiinkaa udržala, ale teda, hryziem do jazyka 🙈
@kristinkaris neboj, mňa ovulácia bolí oveľa viac ako to vyšetrenie. Trvá to len pár sekúnd, určite to zvládneš skvelo. Ten pôrod bude asi kus horší 😅
@bambulka711 👏👏👏 super 🙂 ku gyn ideš teda 15tého?

@zuza265 áno, už som im napísala email, tak sa dozviem 😊