icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
8. jan 2025

@lenka1801 áno, ale to k novému iba na vstupnú prehliadku a bude to ešte len nejaký 5+2tt podľa MS a podľa ovulky 5+0tt, takže priskoro na to, aby niečo videl. Možno gestačný vak nanajvýš 🙃

evelyn1986
8. jan 2025

@bambulka711 Super, teším sa s tebou, že testíky tmavnú. Všetko je na dobrej ceste❤️ Inak, tie tesné nohavice poznám. Ja mám presne to isté, všetky rifle ma už tlačia…

bambulka711
8. jan 2025

@evelyn1986 ty si už aspoň 2 týždne predo mnou, ak si dobre pamätám ☺️ ja rifle bez šance, tie mi boli LTT už aj doteraz 🙈 nevadí, len nech mu maternica spraví miestečko.

zuzik5891
8. jan 2025

@bambulka711 tak tu máš dôkaz že sa nájdu aj super vajíčka 🥰...je tam z čoho predsa vyberať😊...

bambulka711
9. jan 2025

@zuzik5891 veľmi verím, že bolo zdravé vajíčko ❤️

bambulka711
9. jan 2025

Žienky, dnes takto. Len mám akési nové mamatesty, zdajú sa mi byť akési menej kvalitné, tak neviem, či porovnanie bude dnes relevantné. Ale nemám pocit, že by stmavla. Tak zase zajtra 😊

murka27
9. jan 2025

@bambulka711 jasne že stmavla 🥰❤️. Možno to že si robíš každý deň testy tak sa ti zdá že nestmavla a celé sa ti to zlieva ❤️ keď si porovnám dnešný a včerajší test vidno rozdiel 🥰.

lenka1801
9. jan 2025

@bambulka711 áno stmavla 😍 len tak ďalej 👏👏

bambulka711
9. jan 2025

@murka27
@lenka1801 rada vám uverím, aj keď sa mi na živo nezdá. Ale pravda, sú trochu iné tie testy, tak sa mi to ťažšie porovnáva.

kristinkaris
9. jan 2025

@bambulka711 a na hcg test ako samoplatca nechceš ísť ? Podľa mňa je tiež o kúsok tmavší 🙂

bambulka711
9. jan 2025

@kristinkaris chcela som, ale nemajú termíny v okolí, pomaly až o týždeň, tak to si môžem už aj u lekára spraviť. Alebo hľadám nesprávne 🙃

kristinkaris
9. jan 2025

@bambulka711 aj obvodný ti vie zobrať 🙂

bambulka711
9. jan 2025

@kristinkaris ešte dám tomu čas do pondelka, aj tak nič nezmôžem, keby sa niečo malo stať....

kristinkaris
9. jan 2025

@bambulka711 no tak všetko mám priechodné akurát našiel obrovskú cystu vľavo 7cm ktorú budeme zatiaľ sledovať či sa zmenšuje ovu zatiaľ nebola 🙂

lenka1801
9. jan 2025

@bambulka711 testy máš super, nič nerieš a 15tého uvidíš 🙂

bambulka711
9. jan 2025

@kristinkaris jeeeej, super, paráda ❤️❤️❤️ tak šup sa túliť večer.
@lenka1801 neriešim, pozerala som iné žienky a tiež mali tak, že kľudne sa aj 4 dni držala skoro rovnaká čiarka a potom vyskočila zrazu. Nekrvácam, nebledne, prsia ma bolia, gate nezapnem, zaspávam v práci.... Super to je 😊

Inak baby, stalo sa vám, že vám prestalo takto skoro niečo chutiť? Dnes som vypľula do šálky kávu vo firme (nemenila sa za inú) a vyhodila šunku z chleba 🙈

lenka1801
9. jan 2025

@bambulka711 tak presne, ja som mala tiež také testy ako ty. A inak máš podobné príznaky ako ja …. Testy, gate, káva, šunka, prsia😃😃 všetko pomerne skoro.
Neskôr mne bývalo aj celý deň zle, pár krát som aj zvracala, to bolo asi tak od 6 do 10tt.

bambulka711
9. jan 2025

@lenka1801 haha, sesternica povedala, že bude baba, keď mi aj bruško hneď vybehlo 🙃 tento víkend idem na otočku k rodičom, tak snáď to ešte počká do pondelka. Potom idem až koncom februára pre istotu.

lenka1801
9. jan 2025

@bambulka711 myslíš tie nevoľnosti? 😃😃 držipm palce 😃

kristinkaris
9. jan 2025

@bambulka711 no až na tu cystu :/ dúfam že sa sama vstrebe

bambulka711
9. jan 2025

@lenka1801 áno, presne tie. Ešte by som si to rada nechala pre seba...

bambulka711
9. jan 2025

@kristinkaris určite áno ☺️

lolatonie
9. jan 2025

Ahojte, prosím vás s manželom sa snazime o bábätko cca od leta a prvý mesiac sledujem BT samozrejme každý deň od ovulky trpnem ci sa už podarilo aktuálne som 9DPO a graf je takýto.. V deň poklesu som citila pichlavu bolesť v bruchu ale žiadne spinenie. Tie co mate skúsenosti s BT grafmi co poviete? Cítim sa všelijako ale zbytočne hovoriť už sa bojím ze si zas nahováram.

bambulka711
9. jan 2025

@lolatonie ahoj, to ťažko povedať. Ja keď som merala, tak som mala pokles každý mesiac. Môže a nemusí to znamenať uhniezdenie. Držím palce ✊☺️

lolatonie
9. jan 2025

@bambulka711 to naozaj? A aký veľký pokles? V akom DPO? Mne príde tento dosť malý a hlavne po ňom hned nárast. Ďakujem moc a hlavne gratulujem! Par správ spätne som prešla tak som zachytila radostnú novinu 😊

lenka1801
9. jan 2025

@lolatonie ahoj, pozri na môj keď sa zadarilo. Je troj fázový a tretia fáza začala na 9dpo, ak dobre rátam. Takže ak sa ti teplota udrží hore aj v deň ms, tak veľká šanca. Samozrejme nemusí to tak byť 🙂 nechcem ti dávať falošnú nádej.

lolatonie
9. jan 2025

@lenka1801 a kedy si zistila ze to vyšlo? Čakala si do MS? Ďakujem 🙂

lenka1801
9. jan 2025

@lolatonie áno v deň ms, je to tam aj vyznačené zeleným 13dpo to bolo 🙂

lolatonie
9. jan 2025

@lenka1801 aha pardon to som si nevšimla 🙂

bambulka711
9. jan 2025

@lolatonie mne to zvyklo dosť hopsať, raz bol väčší, raz menší... Väčšinou okolo 5-6dpo. Posielam ukážky.
A ďakujem ☺️