Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 Super, teším sa s tebou, že testíky tmavnú. Všetko je na dobrej ceste❤️ Inak, tie tesné nohavice poznám. Ja mám presne to isté, všetky rifle ma už tlačia…
@evelyn1986 ty si už aspoň 2 týždne predo mnou, ak si dobre pamätám ☺️ ja rifle bez šance, tie mi boli LTT už aj doteraz 🙈 nevadí, len nech mu maternica spraví miestečko.
@bambulka711 tak tu máš dôkaz že sa nájdu aj super vajíčka 🥰...je tam z čoho predsa vyberať😊...
@zuzik5891 veľmi verím, že bolo zdravé vajíčko ❤️
@bambulka711 jasne že stmavla 🥰❤️. Možno to že si robíš každý deň testy tak sa ti zdá že nestmavla a celé sa ti to zlieva ❤️ keď si porovnám dnešný a včerajší test vidno rozdiel 🥰.
@bambulka711 áno stmavla 😍 len tak ďalej 👏👏
@bambulka711 a na hcg test ako samoplatca nechceš ísť ? Podľa mňa je tiež o kúsok tmavší 🙂
@kristinkaris chcela som, ale nemajú termíny v okolí, pomaly až o týždeň, tak to si môžem už aj u lekára spraviť. Alebo hľadám nesprávne 🙃
@bambulka711 aj obvodný ti vie zobrať 🙂
@kristinkaris ešte dám tomu čas do pondelka, aj tak nič nezmôžem, keby sa niečo malo stať....
@bambulka711 no tak všetko mám priechodné akurát našiel obrovskú cystu vľavo 7cm ktorú budeme zatiaľ sledovať či sa zmenšuje ovu zatiaľ nebola 🙂
@bambulka711 testy máš super, nič nerieš a 15tého uvidíš 🙂
@kristinkaris jeeeej, super, paráda ❤️❤️❤️ tak šup sa túliť večer.
@lenka1801 neriešim, pozerala som iné žienky a tiež mali tak, že kľudne sa aj 4 dni držala skoro rovnaká čiarka a potom vyskočila zrazu. Nekrvácam, nebledne, prsia ma bolia, gate nezapnem, zaspávam v práci.... Super to je 😊
Inak baby, stalo sa vám, že vám prestalo takto skoro niečo chutiť? Dnes som vypľula do šálky kávu vo firme (nemenila sa za inú) a vyhodila šunku z chleba 🙈
@bambulka711 tak presne, ja som mala tiež také testy ako ty. A inak máš podobné príznaky ako ja …. Testy, gate, káva, šunka, prsia😃😃 všetko pomerne skoro.
Neskôr mne bývalo aj celý deň zle, pár krát som aj zvracala, to bolo asi tak od 6 do 10tt.
@lenka1801 haha, sesternica povedala, že bude baba, keď mi aj bruško hneď vybehlo 🙃 tento víkend idem na otočku k rodičom, tak snáď to ešte počká do pondelka. Potom idem až koncom februára pre istotu.
@bambulka711 myslíš tie nevoľnosti? 😃😃 držipm palce 😃
@bambulka711 no až na tu cystu :/ dúfam že sa sama vstrebe
@lenka1801 áno, presne tie. Ešte by som si to rada nechala pre seba...
@kristinkaris určite áno ☺️
Ahojte, prosím vás s manželom sa snazime o bábätko cca od leta a prvý mesiac sledujem BT samozrejme každý deň od ovulky trpnem ci sa už podarilo aktuálne som 9DPO a graf je takýto.. V deň poklesu som citila pichlavu bolesť v bruchu ale žiadne spinenie. Tie co mate skúsenosti s BT grafmi co poviete? Cítim sa všelijako ale zbytočne hovoriť už sa bojím ze si zas nahováram.
@lolatonie ahoj, to ťažko povedať. Ja keď som merala, tak som mala pokles každý mesiac. Môže a nemusí to znamenať uhniezdenie. Držím palce ✊☺️
@bambulka711 to naozaj? A aký veľký pokles? V akom DPO? Mne príde tento dosť malý a hlavne po ňom hned nárast. Ďakujem moc a hlavne gratulujem! Par správ spätne som prešla tak som zachytila radostnú novinu 😊
@lolatonie mne to zvyklo dosť hopsať, raz bol väčší, raz menší... Väčšinou okolo 5-6dpo. Posielam ukážky.
A ďakujem ☺️

@lenka1801 áno, ale to k novému iba na vstupnú prehliadku a bude to ešte len nejaký 5+2tt podľa MS a podľa ovulky 5+0tt, takže priskoro na to, aby niečo videl. Možno gestačný vak nanajvýš 🙃