icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
Autor odpoveď zmazal
lolatonie
9. jan 2025

@bambulka711 jej ty si zlata ďakujem ale veru lieta to všelijako tak to naozaj ťažko povedať z toho môjho haha tak ostáva mi len čakať 😄

bambulka711
9. jan 2025

@lolatonie ja som mala ducha 2 dni po špinení, ale keďže nemeriam celý cyklus teraz, len kvôli potvrdeniu ovulky, tak neviem, či som mala pokles. Ale špinenie bolo na 8dpo.

bambulka711
10. jan 2025

Dobre ránko žienky, tuším sa to začína lámať, alebo tomu aspoň verím 😊

katariiinkaa
10. jan 2025

@bambulka711 krásne 😍😍

bambulka711
10. jan 2025

@katariiinkaa ďakujem, zajtra už snáď stmavne výraznejšie 🥰

ersp
10. jan 2025

@bambulka711 ahoj, chvilu tu clovek nepride a jake novinky 🙂 srdecne gratulujem 🙂

zojeva
10. jan 2025

@kristinkaris ja som mala 7cm cystu pri tehu narástla na 13cm dokonca mi chceli vyvetrať počas tehu…nedala som, mal to byt dermoid..ešte dva dni pred pôrodom mi robili sono chodila som, kadetade, išla som rodiť sekciou, že mi vezmú vajecnik, nakoniec to bola endometrioza na vajecniku iba ju obrezali, že je zázrak, že som s tým vôbec otehotnela, tým chcem povedať, že sa neboj cysty, môže byt aj funkčná aj keby nie, to isto zvládneš ☺️ ❤️

bambulka711
10. jan 2025

@ersp nooooo, veď som na teba myslela, že kam si sa podela. Ďakujem, opatrne sa teším 🥰

kristinkaris
10. jan 2025

@zojeva ďakujem za povzbudenie ❤️ no mne dr povedal že to je ta funkčná ktorá sa vytvorila zo žltého telieska

ersp
10. jan 2025

@bambulka711 tak my postarom, snazenie sme dali bokom, o dva tyzdne ideme na dovolenku a potom budeme planovat dalsi vklad

ersp
10. jan 2025

@kristinkaris ja som mala funkcnu cystu po clostyle, prepichovali mi ju v centre 🙂

kristinkaris
10. jan 2025

@ersp a koľko si mala cm?

ersp
10. jan 2025

@kristinkaris okolo 7 cm pri prepichovani 🙂

kristinkaris
10. jan 2025

@ersp a bolelo to ? No mne zatiaľ že mám prísť o 2 týždne či sa zmenšuje

ersp
10. jan 2025

@kristinkaris dva czkly sa zvacsovala u mna a na konci 2heho cyklu spravili punkciu..ja som bola bez narkozy, nie je to je prijemny zakrok, ale je to prezitelne

kristinkaris
10. jan 2025

@ersp horšie ako hyfosy? :D

ersp
10. jan 2025

@kristinkaris asi porovnatelne 🙃

zuzik5891
10. jan 2025

@bambulka711 ten test je nádherný...každým dňom silnejší 🙏🏻🍀❤️

bambulka711
11. jan 2025

@zuzik5891 ďakujem krásne 🥰 tiež si hovorím, že už by som mohla prestať s tými testami, ale na to sa tak krásne pozerá, keď človek skoro už neveril, že sa to podarí.

bambulka711
11. jan 2025

Ale potom si poviem, čo koho do toho, ja mám z toho radosť. Zrejme je to iba raz za život v mojom veku, tak si to užijem 🥰

katariiinkaa
11. jan 2025

@bambulka711 ja každé ráno čakám na nové testiky 😂 aspoň mám radosť ❤️

bambulka711
11. jan 2025

@katariiinkaa haha, super. Ešte mám 7 ks. Tak tie miniem...
Inak babule, došla som k rodičom a chystajú tatarák 🙈 ja neviem, ako sa z toho vyvliecť...

zuza265
11. jan 2025

@bambulka711 povedz, ze ti je strasne tazko na zaludok🤗 ze ti bolo aj vecer zle. Tatarak je tazky este by ti viac uskodil. A o cesnaku ani nehovorim. Daj si u nich dietny den. Alebo povedz pravdu😂

lenka1801
11. jan 2025

@bambulka711 krásny testik 😍😍 jasne užívaj si každú jednu chvíľu, aj ja to tak mám lebo toto je naše posledné 😊 a môžem sa opýtať, vám sa nedarilo z akého dôvodu? A po akom čase to prišlo? Ak ti to nevadí. Ja mám kamarátku čo sa im dlho nedarí a umelé 3x neúspešne. On zdravý a ona nepriechodný jeden vaječník.

lenka1801
11. jan 2025

A aj ja by som povedala, že po sviatkoch nemám vôbec chuť na takýto obed 😄
@bambulka711

murka27
11. jan 2025

@bambulka711 ja by som im povedala pravdu 😄 ja som rodičom povedala hneď a vlastne to zistili 😄 myslím si že najbližším to povedať môžeš ❤️.

bambulka711
11. jan 2025

@zuza265
@lenka1801
@murka27 nakoniec som sa z toho vyvliekla vlastne tak, že idem podvečer domov a oni to chceli na večeru 🙏 pravdu im ešte povedať nechcem, kým nie je lekárom potvrdené. Otec má koncom februára meniny, tak vtedy by som im povedala, keď už bude knižka 🥰

bambulka711
11. jan 2025

@lenka1801 nám tvrdili, že problém je imunológia, protilátky na spermie a cytokíny embryotoxické, ale paradoxne som otehotnela, keď som nebrala dva mesiace medrol a na hematológii mi robila aj protilátky a mala som úplne nulové skoro. Umelé tiež genetikou ani jedno neprešlo. Takže u mňa asi skôr vek bol faktor... A čo bolo ešte inak, začala som brať vitamíny vlasimo...
Čo mi povedala fertility couchka, že imunológia je experimentálna veda a úplne by sa na ňu neupínala.

lenka1801
11. jan 2025

@bambulka711 ďakujem za odpoveď 🙂 síce teda máte rozdielny “problém” ale chcela by som ju povzbudiť, že zázraky sa dejú 🙂