Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 áno, len je to už naozaj dlho. A mala 3x umelé oplodnenie a nič, tak jej robile teraz ešte testy či nemá poškodenú maternicu alebo niečo také. A keď s ňou budem chcela by som ju povzbudiť trocha aspoň slovne
@lenka1801 rozumiem, mne najviac pomohlo, keď som začala komunikovať s tou fertility couchkou a pridala sa do skupiny IVF od Reprofitu. Ona je veľmi príjemná, sama si prešla IVF a naozaj veľmi empatická a motivačná žena https://www.instagram.com/ivf_dr_khutorskaya?ig...
Ahojte žienky, po dlhšie dobe sa ozivam, či mi budete vedieť poradiť. Vždy tu bola dobrá komunita ❤️
Idem začať užívať lieky na akné, kedy otehotnieť nemôžem (viem, že tu riešime opak) ale neviem, koho by som sa spýtala.
dostala som ms 4.1 pred tým som 3 dni špinila, neviem či už to počítať za ms. čiže počas MS 1.1 a 4.1 sme išli na plno však ms tak, že nič sa nestane, aj keby teraz to ešte nevadí. Ale teda medzitým som riešila akné a teda vyplynulo, že lieky. Som teraz vlastne neviem ktorý deň cyklu, ale počítam, že ms teda začala 4.1 tak 8DC, určite si spravím test či náhodou ( pochybujem, však viem ako sme sa snažili o dve deti) ale náhoda je proste veď viete…nezačnem tie lieky brat kým si istá nebudem, kedy si mám spraviť test ? Zas to nechcem naťahovať, lebo uvažujeme že raz možno tretie dieťa ale to musím byt minimálne pól roka po liečbe. Keď si spravím piatok bude to dostatočne myslite ?
@zojeva Za prvý deň počítaj až prvý deň silného krvácania. Ak si začala po 16tej, tak až deň nasledujúci.
@bambulka711 no ja odpadnem, to je nadherny test! Nahodou som sem zabludila “pozriet” a taketo krasne spravy 🥰 Po tisku gratulujem a drzim ti velmi prsty!🤞🍀❤️ Priroda je veru nevyspytatelna a cestu si najde ked to najmenej ocakavas 🥰
@linda5678 ďakujem za krásne blahoželanie, chlap stále neverí, že až keď lekár potvrdí 😂 tak sa mu smejem, že dobre, tie koľajnice sa tam len tak z nudy vyfarbili 🥰
@bambulka711 zase ano, ked lekar potvrdi je to opat o cosi istejsie a tak to pojde az do porodu 😀🙈 Ale test nema byt pre co ine pozitivny, to mu je hadam jasne 😅
@linda5678 on si robí srandu, že chce razítko na papieri 😅 Samozrejme, lekár musí potvrdiť, že je na správnom mieste a potom srdiečko a genetika, ktorej sa bojím ako čert kríža.
Zatiaľ si to ale celé užívam, bruško neskutočne rýchlo vyskočilo malé a kríže ma bolia neuveriteľne, keď šoférujem hlavne. Ale užívam si to všetko...
A ty ako?
@bambulka711 ešte nevieš čo je to testovanie😁...ja som mala kúpených vždy cca 100ks onestepov-to na opakované testovanie počas dňa🤣🤣🤣🤣🤣 a potom woman secret, livsane,dr.max test,rapidcler,baby top test,mamatesty...a to všetko v jednom tehotenstve...priplietli sa mi tam aj pepina ale pri tých som mala vždy smolu na také tenké a aj poškodené testy🙈...takže kľudne testuj ako ja vravím o dušu spasenú😊🙏🏻...v tejto skupine ťa snáď nikto neodsúdi...aspoň my sme tu boli taká skupina čo v testovaní ešte aj podporovali😘...okrem toho ja tu teraz tento chat zapínam len aby som videla tvoje tmavnúce čiarky ❤️🍀🙏🏻...veľmi ti fandím a teším sa s tebou 🍀
@zuzik5891 haha, beriem späť, ja mám už len mamatesty a potom 4 paličkové, čo chcem dať babičke a našim, keď budeme oznamovať a jeden mne na pamiatku.
Ale som rada, že tu nikoho neotravujem spamovaním každé ráno 😊
@bambulka711 vies co ja si myslim, sice len cisto laicky, ze prave takto prirodzene ked sa vam podarilo tak ta genetika moze byt na tom este lepsie ako pri umelom. Lebo predsa len ten vyber buniek si riadila priroda a ta si cestu vacsinov najde 😉 Samozrejme este si a aj chvilku budes v tom najkritickejsom obdobi. Ale dnes su aj screeningy a prenatalne diagnostiky na velmi dobrej urovni!
A u mna nastastie vsetko ok, dakujem za opytanie. Uz som uspesne za polovicou, babatko je zdrave a kope o stosest 😀 Tak uz sme zacali postupne so zhananim vybavicky a tak postupne 🥰
@bambulka711 no to uz su ine ciariska 💪🏼 velmi pelkne tmave
@linda5678 áno, veď sa mu stále prihováram, že je to veľký bojovníček a už teraz veľmi ľúbený. A tiež, ako si napísala, vybrala si príroda... Tak snáď dobre dopadne všetko.
@zuza265 veru, tmavnú, dáva mi to istotu, že je v maternici a nebude mimo 🥰
@ersp držím palce. Ale uznávam, mala si pravdu, predbehla som ťa... Pozerala som aj to lietadlo, ale názory sú rôzne. Podľa mňa to bude ok 🥰
@bambulka711 dakujem, haha pravda 🙂 predbehla 🙂 uvidime, ako je to vsetko vo hviezdach a uvidime tak o 10-12 dni 🙂 ale bolesti su dnes celkom sialene, to som dlho nemala 🙂
@ersp to je dobré znamenie, že je niečo inak. Ja bolesti mám silné vždy, tentoraz som mala ten krčok taký, že som si povedala, tak toto je ONO!
@bambulka711 ja praveze aj pri clostyle som nemala ziadne priznaky, a teraz je to dost zretelne 🙂
@ersp tak šup do postele pod perinu, aj tak je zima, treba sa zohriať....
Inak baby, teda tie, čo už máte detičky, teda ste boli tehotné. Ako ste riešili sex/orgazmus v prvom trimestri? Ja sa akosi bojím 🤭 viem, že to nemá racionálny dôvod, skôr taký pocit...
@bambulka711 vcera sme poistili 😀 no zima sice je ale neviem kde by som zavrela 5 rocneho synatora 😀😀😀😀
Pri synovi sme prvy trimester nemali ziaden sex, pre istotu, chlap prezil a aj ja 😀
@ersp no tiež to tak vidím, kým lekár nepovie, že je všetko ok 🙈
@bambulka711 akoze uprimne ja som tiez bola taka v prvom trimestry … v druhom prisla aj naruzivost😂 ale prvy som si davala pozor par tyzdnov. Kym aspon to babo uz nebolo malicko vacsie. Ze asi 10 tt som uz bola taka istejsia
@zuza265 som rada, že mi nekvapká mlieko na mozog tak skoro 😅

@lenka1801 tak zase, ak má nepriechodný iba jeden vajcovod a je to jediný problém, tak otehotnieť určite môže ☺️ kamarátka otehotnela tiež iba s jedným, ale aj im to dlho trvalo