Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evelyn1986 ďakujem, presne to som hovorila o tých digitálnych, že je to škoda... Preto som si kúpila také tie tyčinkové a keď bude čiarka silnejšia ako kontrolná, spravím tie a použijeme na oznámenie... Ešte mám 6 mamatestov, tak tie miniem a ďalšie už neplánujem ani ja kupovať.
A ja mám tiež chuť, ale sa bojím, že tie sťahy by mohli ublížiť... Asi to nie je racionálna obava, lebo ani nešpiním, všetko vyzerá byť ok, len ma strašne kríže bolia.
@bambulka711 no tak my sme mali sex normálne podľa chuti ale keďže mi bývalo zle, tak to moc často nebolo. No a potom som začala špiniť a bolo po sexe 😃😄
@lenka1801 haha, tak hovoríš, uži si, kým môžeš 😂
@evelyn1986 aj pri synovy sme obden sa snazili, uvidime ci poistime dnes alebo zajtra 🙂 zvacsa do 24hod od pozit testu je ovu u mna 🙂
@bambulka711 presne 😄😄
@bambulka711 😍😍 tak tieto čiariska musí už aj partner vidieť haha 😂 tento týždeň ideš tuším aj k tomu novému gynekologovi že?
@katariiinkaa budem citovať včerajší komentár.... "Nooo, to už je poriadny test". Sme sa smiali, že už okuliare veru nepotrebuje 😂
Áno, v stredu idem, ale dnes som len 4+6tt, tak pochybujem, že bude vyšetrovať vôbec...
@bambulka711 Mozno bude vidiet mini pidi gestacny vak, babatko urcite este nie. Mne tak pri prvej dcerke bolo vidiet vak ako spendlikova hlavicka a o 2 tyzdne uz bolo aj srdiecko. Daj potom vediet ako si dopadla 🙂
@adka3321 určite dám. Keby nemením lekára, tak skoro tiež nejdem, ale predpokladám, že tam bude ešte treba prehodiť aj cez poisťovňu veci, takže radšej skôr 😊
@bambulka711 ale keby ta nahodou, tak uz cosi moze vidiet☺️ ved uvidis. Hlavne sa dohodnete a vezme isto krv a budes dalej vediet co ako
@zuza265 tak možno gestacny vak, resp. dôležité teraz je, aby bola fazuľka v maternici, čo podľa testov snáď je...
@bambulka711 presne tak 🤗 to zatial bude stacit. A nejake nove pocity uz mas?
@zuza265 keby nerobím testy, tak poviem, že ovulácia sa blíži 😅 prsia, kríže a tlak v podbrušku - to asi, ako sa maternica rozťahuje. Jediný nový pocit je, že kurnik, zas budem musieť ísť handry nakupovať 🙈
@bambulka711 Testík krásny, o chvíľu budeš mať čiarky rovnako tmavé. Neboj sa, všetko je na dobrej ceste😊 Ja som tiež menila doktorku teraz v 5tt, sono mi vtedy nerobila, len spravila so mnou administratívu a dala mi podpísaný papier pre moju starú doktorku, ktorý som poslala poštou, aby jej poslala moju kartu. A dostala som termín na kontrolné sono na dnes. Takže postup bude +/- u teba asi podobný…
@evelyn1986 presne to očakávam, ako píšeš. Len ja žiadosť odnesiem osobne asi, ak teda to nemusí ísť poštou. Hlavne ešte ani nevedia, že som tehotná...
A test sa mi zdá super na 19dpo. Uvidíme, kedy budú rovnako tmavé 😊
Ty si nejaké 2 týždne predo mnou, nie? Poslednú ms som mala 10.12., ovuláciu 25.12, takže som podľa ovulky 4+6tt.
@bambulka711 Určite áno. Ja som si robila test 15 dpo a potom až 22 dpo a vtedy som mala už čistku silnejšiu ako kontrolnú. Ale testy som mala iné ako ty, boli to Dr. Max… Ja som poslednú ms mala 21. 11., ovu 03. 12. A dnes som 7+4tt, veľkosť podľa sona 8+1
@evelyn1986 ja vôbec netuším, pri akej hodnote sa tie farby vyrovnajú. Zatiaľ od 10dpo sú takto, tak snáď je to v poriadku.
@bambulka711 😍 no to áno, ja som skončila na 19dpo (došli testy) 😄 takže ja takýto test ani nemám odložený 😊
@lenka1801 ja mám ešte 4 a potom také tie plastové, čo chcem dať rodičom, babičke a nechať si jeden na pamiatku. A čakám, kým budú naozaj tmavé 😊
@bambulka711 ja som si vsimla pri seriach testov, ze veru okolo 20 dpo. Niekto az par dni po 20 dpo mal takto testy🤗 pozerala som to predtym aj na tiktoku
@zuza265 áno, tiež som tak videla, že cca 20dpo to tak býva. Teším sa, že som priemerná 🥰
@bambulka711 urpimne toto bolo aj pre mna v tomto tehotenstve najlepsie znamenie🙏🏼
@zuza265 presne, ako hovoríš, naozaj ma to tak upokojilo, že zatiaľ všetko prebieha, ako má...
@bambulka711 aaach boze to je krasny test 😍Velmi ti to prajem a nech je aj u lekara vsetko v najlepsom poriadku 🤞🍀
@linda5678 ďakujem, dnes akurát 5tt, takže začíname 6ty týždeň. A zajtra lekár 🥰❤️
@kristinkaris podľa mňa áno...

@ersp No ja by som pre istotu poistila aj dnes😅 Pozitívnejší už asi viacej nebude😁
@bambulka711 ja som tiež takto testovala, aby som videla, že čiarka silnie. Keď mi druhý krát vyšla čiarka silnejšia ako kontrolná, tak som prestala. Ešte som si na pamiatku urobila dva digi, tie som si odfotila, lebo však oni ukazujú len 24h, čo je inak škoda… A čo sa týka sexu, tak ja budem asi extrém😂, ale my ho máme skoro každý deň. Pokiaľ nie sú v tehotenstve problémy, nevidím na tom nič zlé. Dieťatko je chránené maternicou.